Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Single 1.WS watchwinder

Geplaatst op 31 juli 2021 om 11:36 uur

Als je ons vraagt naar een goede watchwinder onder de 200 euro dan komen we al snel uit bij het Nederlandse merk Benson. Dit merk produceert uitstekende modellen die technisch geavanceerd maar toch zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Een goed voorbeeld is de Benson Compact Single 1.WS watchwinder. Laten we dit specifieke model eens beter bekijken.

Benson Compact Single 1.WS watchwinder

De Benson Compact Single 1.WS watchwinder is één van de populairste modellen uit de collectie van dit Nederlandse merk. Waarom? Dat zou je onze klanten moeten vragen, maar we denken dat dit te maken heeft met de goede techniek, moderne uitstraling en aantrekkelijke prijs. Dit model is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge. Het design is kubistisch en compact. De watchwinder is gemaakt van hout en wit van kleur. De binnenkant is voorzien van een zachte stof voor optimale bescherming van het horloge.

Het hart van deze watchwinder wordt gevormd door een Japanse motor. Het voordeel van deze motor is de kwaliteit, duurzaamheid en het lage geluidsniveau. Een motor maakt altijd geluid, maar hoe minder geluid des te beter. De horlogehouder, waarop je het horloge plaatst, is flexibel en kan naar het exacte horloge worden afgesteld. De horlogehouder met daarop het horloge klik je vast in de watchwinder. Dit is een belangrijk voordeel want hierdoor kan het horloge tijdens het ronddraaien nooit uit de watchwinder vallen.

De afmetingen van deze watchwinder zijn 12 x 13 x 14 cm (breedte x hoogte x diepte). Hierdoor is de watchwinder compact te noemen. Dit is een belangrijke eigenschap want hierdoor kan je de watchwinder gemakkelijk overal neerzetten waar jij wilt. Vooral omdat de watchwinder met de adapter op netstroom aangesloten kan worden maar ook op een set batterijen functioneert. Hierdoor ben je altijd flexibel en kan je de watchwinder zelfs in een kluis neerzetten. Dan is de watchwinder met het horloge optimaal veilig en is het automatische horloge altijd gereed om te dragen.

De Benson Compact Single 1.WS watchwinder heeft aan de achterkant een LCD scherm met bediening. Met die bedieningspaneel stel je de watchwinder in enkele drukken op de knop in naar de specifieke vereisten van het automatische horloge. Doordat de watchwinder rechtsom, linksom en afwisselend kan draaien in combinatie met instelbare TPD (turns per day) is dit model geschikt voor het opwinden van elk automatisch horloge. De watchwinder is dus geschikt voor horloges van Rolex, Seiko, Oris, Omega, Tag Heuer, Longines, IWC etc etc.

Als we kijken naar de afwerking van de watchwinder kunnen we vaststellen dat Benson een uitstekend product heeft afgeleverd. Het hout is voorzien van een prachtige verflaag, bij dit model in het wit. De chroomkleurige ring geeft de watchwinder een fraaie aanblik. Aan de onderkant is de watchwinder voorzien van een stoffen laag waardoor deze nooit krassen kan veroorzaken aan de ondergrond waar je de watchwinder neerzet.

De Benson Compact Single 1.WS watchwinder wordt geleverd met adapter, handleiding en 2 jaar garantie. Dit model kost 199,00 euro (incl. 21% BTW). Dat is een hele scherpe prijs voor deze uitstekende watchwinder. Zeker als je kijkt naar de functies, afwerking en de duurzame motor.

Wil je een goede watchwinder voor het opwinden van 1 automatisch horloge kopen? Dan moet je zeker de Benson Compact Single 1.WS watchwinder bekijken. Heb je deze watchwinder liever in een andere kleur dan kan dat ook. Dit model is leverbaar in het zwart, carbon fibre, wit en walnoot. Je kan dus altijd die watchwinder kiezen die perfect bij jou en jouw horloge past.

Wij zijn officieel dealer van Benson watchwinders en leveren vrijwel de gehele collectie uit voorraad. Hierdoor heb je jouw bestelling altijd snel in huis en daardoor hoeft jouw automatische horloge niet stil te staan. En dat is precies waarvoor een watchwinder bedoeld is!