Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 13 augustus 2021 om 15:20 uur

Watchwinders die in Duitsland worden gemaakt staan niet voor niets heel goed bekend. De betrouwbaarheid en degelijkheid van deze horlogeaccessoires zijn belangrijke aspecten wanneer je op zoek bent naar een goede watchwinder. We vinden in Duitsland dan ook verschillende mooie merken die veel te bieden hebben op dit gebied.

Een bijzonder watchwindermerk dat we graag in de spotlight plaatsen is het Duitse merk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne staat erom bekend watchwinders te vervaardigen van zeer hoge kwaliteit, die bovendien klasse en stijl uitstralen. Met een Heisse & Söhne watchwinder komt jouw horloge of jouw horlogeverzameling bijzonder mooi uit. Een watchwinder van Heisse & Söhne vervult door zijn allure niet alleen de functie van energievoorziening van jouw horloges, maar het biedt ook een stijlvolle opbergplaats en display voor jouw horloges. Deze watchwinders zullen namelijk zeker alle ogen op zich weten te richten in jouw interieur en hiermee jouw horloges in de spotlight plaatsen.

De collectie van Heisse & Söhne biedt voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar een scala aan mogelijkheden. De watchwinders van Heisse & Söhne variëren namelijk van opwindruimte voor één automatisch horloge tot een capaciteit van bijvoorbeeld 16 horloges. Echter biedt Heisse & Söhne hiernaast ook nog watchwinder kluizen aan, die voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Hiermee ben je dus verzekerd van een optimaal veilig gevoel. Je wilt tenslotte dat jouw horlogeverzameling zo goed mogelijk beschermd is.

Heisse & Söhne watchwinders kenmerken zich niet alleen door de uiterst hoge kwaliteit. Daarnaast valt dit merk namelijk op door de sublieme afwerking en fraaie uitstraling. Met een watchwinder van Heisse & Söhne haal je dan ook een echte eyecatcher in huis. De kasten voor deze hoogwaardige watchwinders worden gemaakt in Duitsland en zijn het toppunt van perfectie. Iedere watchwinder afzonderlijk heeft een zeer luxe uitstraling en heeft bovendien op technisch gebied alles te bieden wat jij als liefhebber maar te wensen hebt.

In dit artikel besteden we graag extra aandacht aan de Collector en Triton series van Heisse & Söhne. We beginnen met de Collector watchwinders van dit high end watchwindermerk. Voor de watchwinders binnen deze luxe serie, is gekozen voor bijzonder fraai hout dat verkrijgbaar is in verschillende prachtige kleuren. De watchwinders zijn daarnaast voorzien van een chique voet, die ze extra allure geeft. Doordat deze watchwinders afsluitbaar zijn met een deurtje van mineraalglas, zorg je ervoor dat je horloges optimaal beschermd zijn tegen verschillende invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stof, vuil en condens.

De Collector watchwinders zijn programmeerbaar wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag, dit kun je zelfs doen per rotor individueel. Op deze manier zorg je ervoor dat ieder horloge afzonderlijk op zijn wenken bediend wordt. De bediening van de watchwinders gebeurt middels een modern LCD scherm. De Heisse & Söhne Collector watchwinders zijn verder uitgerust met een overwind protectie en we zien mooie functionaliteiten als een sleep mode voorbijkomen. Hiermee kun je je horloges rust bieden, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Deze watchwinders zijn uitermate geschikt voor de echte verzamelaar, met watchwinders die ruimte bieden voor bijvoorbeeld 8 of maar liefst 16 horloges. Last but not least zijn deze watchwinders uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, hiermee heb je op elk gewenst tijdstip een goed zicht op jouw horloges.

Met de Heisse & Söhne Triton serie biedt dit hoogstaande merk opnieuw watchwinders die getuigen van zeer goede smaak, waarmee ze zich richten op de echte verzamelaar.  Ook binnen deze serie watchwinders zien we weer prachtige houten kasten. Deze watchwinders staan wat lager op een stijlvolle voet dan de Collector watchwinders. Ook deze watchwinders zijn weer afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas. De combinatie van de warme kleur hout waarvoor is gekozen, samen met het zwarte stoffen interieur, zorgen voor een elegant geheel. Natuurlijk zijn ook deze watchwinders weer instelbaar met behulp van een hightech LCD scherm. Het deurtje is bovendien afsluitbaar met behulp van de moderne vingerprint technologie, zodat alleen jij bij je horloges kunt komen. Ieder automatisch horloge zal met deze exclusieve Heisse & Söhne Triton watchwinders op de juiste wijze efficiënt kunnen worden opgewonden, ongeacht het merk of type horloge. De Heisse & Söhne Triton watchwinders zijn eveneens voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Bij deze variant watchwinders zien we wederom de slaap modus functie terugkomen.

Wanneer je kiest voor een watchwinder van Heisse & Söhne en deze bij ons bestelt, kun je erop rekenen dat deze in topconditie bij jou arriveert. Iedere watchwinder wordt na productie namelijk nog eens uitgebreid getest aan de hand van een checklist. Iedere watchwinder van Heisse & Söhne wordt geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Plaats dus nu je bestelling en kies voor het beste voor jouw horloges!