Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Triple 3.BS watchwinder

Geplaatst op 5 januari 2024 om 12:05 uur

Dat een goede watchwinder voor de liefhebber en eigenaar van één of meerdere automatische horloges absoluut onmisbaar is, is bij de echte horlogekenners wel bekend. Maar waar haal je de juiste watchwinder voor jouw automatische horloges vandaan, rekening houdende met je eigen persoonlijke voorkeur en natuurlijk je budget?

Benson Compact Triple 3.BS watchwinder

Daarbij kunnen wij jou als professionals op dit gebied zeker verder helpen. Natuurlijk vinden we bij de verschillende Zwitserse merken watchwinders van topkwaliteit. Wanneer je echter op zoek bent naar een watchwinder die wel uiterst hoge kwaliteit biedt, maar waarvoor je geen hoog bedrag hoeft te betalen laten wij je graag nader kennismaken met een merk dat afkomstig is van Nederlandse bodem.

We hebben het dan over het merk Benson. Benson is een vooruitstrevend merk dat verschillende waarden bij het ontwikkelen van de watchwinders uit de collectie zeer hoog in het vaandel heeft staan. Allereerst is de ambitie van Benson hoogwaardige watchwinders te ontwikkelen, tegen een aantrekkelijke prijs. Het merk biedt dan ook watchwinders met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Daarnaast wil men bij Benson een breder publiek van horlogeliefhebbers kunnen bedienen, wat duidelijk tot uiting komt in de uitgebreide en zeer gevarieerde collectie watchwinders van het merk.

Bij Benson vinden ze innovatie zeer belangrijk en hechten ze veel waarde aan het gebruikerscomfort dat de watchwinders van het merk te bieden hebben. Met een Benson watchwinder kies je daarom voor een model dat niet alleen van zeer goede kwaliteit is, maar daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk. Door de brede kennis en ervaring van de mensen bij Benson op het gebied van luxe automatische horloges en watchwinders, weten ze precies wat een automatisch horloge nodig heeft én wat de echte liefhebber van automatische horloges zoekt in een watchwinder. Naast dit alles speelt natuurlijk ook een stukje esthetiek mee. Tenslotte wil de echte liefhebber zijn automatische horloge of horloges op een fraaie en stijlvolle wijze kunnen opbergen en presenteren. De watchwinders van Benson zijn dan ook allen vervaardigd met de grootst mogelijke zorg en een indrukwekkend oog voor detail.

Binnen de collectie van Benson vinden we zowel watchwinders voor het opwinden van 1 automatisch horloge, als modellen die de ruimte bieden voor het opwinden van meerdere automatische horloges tegelijk. In dit artikel zetten we graag een Benson watchwinder in de spotlight, met de capaciteit voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. We hebben het dan over de Benson Compact Triple 3.BS watchwinder. Deze fraaie en modern vormgegeven watchwinder is gemaakt van hout van hoge kwaliteit en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die een perfecte wijze van opwinding bieden voor ieder type en merk automatisch horloge. De motoren zijn zelfs krachtig genoeg voor het zwaarste automatische horloge. Daarnaast bieden deze Japanse motoren een energiezuinige wijze van opwinding en staan ze erom bekend geluidsarm te zijn. Je hoeft je met de Benson Compact Triple 3.BS watchwinder daarom geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het opwindproces. De watchwinder is verder in zijn geheel in te stellen met behulp van het innovatieve touchscreen. Hiermee stel je onder meer in een handomdraai de draairichting en het aantal turns per day in. Natuurlijk is het mogelijk dit te doen voor alle 3 de automatische horloges afzonderlijk. Alleen op deze manier kun je jouw automatische horloges exact de juiste wijze van opwinding bieden. Wanneer je je automatische horloges extra in het zonnetje wilt zetten, kan dit met behulp van de moderne ingebouwde LED verlichting. Hiermee maak je van deze fraaie Benson Compact Triple 3.BS watchwinder een stijlvolle en elegante display om jouw automatische horloges tentoon te kunnen stellen.

De Benson Compact Triple 3.BS watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functie zorgt ervoor dat jouw automatische horloges altijd beschermd zijn tegen overspanning wanneer je ze in de watchwinder hebt geplaatst. Daarnaast beschik je met deze watchwinder ook nog over een handige powerwinding functie. Hiermee kun je jouw automatische horloges in een kortere tijd van opwinding voorzien. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je even niet zoveel tijd te besteden hebt. De Benson Compact Triple 3.BS watchwinder heeft kort samengevat veel te bieden voor de echte liefhebber van automatische horloges. Dit model biedt een mooie capaciteit, hoge kwaliteit, een stijlvol design en een stukje hoogstaande techniek. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Wanneer je kiest voor de Benson Compact Triple 3.BS watchwinder hoef je je nooit meer zorgen te maken over stilstand van jouw automatische horloges en heb je bovendien te allen tijde een veilige en smaakvolle opbergplaats voor jouw trots.

Bestel nu ook jouw Benson watchwinder en kies voor een perfecte prijs-/kwaliteitverhouding! Je bestelt deze Benson watchwinder en vele andere fraaie modellen gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Doordat wij vrijwel de gehele collectie van het merk op voorraad hebben, kunnen wij jouw nieuwe aanwinst over het algemeen snel leveren. Wacht dus niet langer en kies voor de beste verzorging voor jouw automatische horloges!