Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow

Geplaatst op 12 januari 2024 om 15:56 uur

Heb jij nog geen watchwinder voor het opwinden van jouw automatische horloges? Of ben je aan een nieuw exemplaar toe omdat je huidige watchwinder niet aan jouw wensen voldoet? Lees dan vooral even verder, want in dit artikel schrijven we over een zeer goede watchwinder die jou als horlogeliefhebber zeker zal interesseren.

Wat vind jij belangrijke eigenschappen van een goede watchwinder? Natuurlijk wil iedere liefhebber of verzamelaar een watchwinder van kwaliteit, je neemt tenslotte geen risico met je geliefde automatische horloges. Naast de kwaliteit van een watchwinder spelen er echter nog meer zaken mee. Hoeveel automatische horloges wil jij bijvoorbeeld kwijt kunnen in jouw watchwinder? En heb je alleen automatische horloges In het bezit, of wil je ook nog andere soorten horloges kunnen opbergen? Quartz-en mechanische horloges hebben dan wel geen beweging nodig voor hun functioneren, maar ook deze horloges zul je graag ergens veilig willen opbergen. Wanneer je zowel automatische horloges als quartz-of mechanische horloges in het bezit hebt, is het dan ook handig als een watchwinder naast de capaciteit voor het opwinden van automatische horloges ook een extra opbergruimte biedt. Naast de capaciteit van een watchwinder, is natuurlijk het design van belang. Wil jij bijvoorbeeld graag een luxe watchwinder die met zijn chique karakter perfect geschikt is voor het presenteren van jouw verzameling horloges? Of kies je eerder voor een meer basic model en ligt jouw prioriteit met name bij de wijze van opwinding? Dit zijn allemaal vragen om jezelf te stellen voor je daadwerkelijk op zoek gaat naar een passende watchwinder. Naast de eerder genoemde aspecten, speelt ook het soort motoren mee bij het maken van de keuze voor een watchwinder. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit de welbekende Swiss made motoren, of de eveneens hoogwaardige Japanse motoren, die daarnaast betaalbaar zijn.

Al met al zijn er heel veel verschillende mogelijkheden wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen. Dit maakt het maken van een keuze op dit gebied, dan ook niet altijd even makkelijk. Wij helpen je graag een handje op weg door een mooi voorbeeld te geven van een watchwindermerk, dat niet alleen zeer hoge kwaliteit biedt, maar daarnaast ook betaalbaar is. Bovendien staat dit merk bekend om de gebruiksvriendelijkheid van de watchwinders uit de collectie. We hebben het dan over het vooruitstrevende merk Paul Design. Het merk Paul Design is afkomstig uit het UK en biedt allerlei soorten en maten watchwinders. Binnen de collectie van Paul Design kan zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge, als de echte verzamelaar terecht. De watchwinders van Paul Design, zijn voorzien van motoren van hoge kwaliteit van het merk Mabuchi. Mabuchi is een merk dat afkomstig is uit Japan. Deze motoren zijn zeer krachtig en bovendien betrouwbaar. Doordat ze bovendien energiezuinig zijn, zijn ze ook duurzaam te noemen. De Mabuchi motoren maken daarnaast nauwelijks geluid tijdens het opwindproces. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je je watchwinder graag op een plek wilt zetten waar stilte gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer of de werkkamer.

Wij stellen je in dit artikel graag voor aan de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow. Deze watchwinder heeft zowel op technisch gebied, als wat betreft het design, veel te bieden. Allereerst biedt dit model niet alleen ruimte voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk, daarnaast beschik je met deze watchwinder ook nog over een opbergruimte voor nog 6 horloges of eventuele andere sieraden. Met deze ruime capaciteit is deze watchwinder zeer geschikt voor de fervent verzamelaar. De watchwinder is gemaakt van hout en in dit geval uitgevoerd in de kleur Black Shadow. Naast deze uitvoering is deze watchwinder ook in andere kleuren beschikbaar. De watchwinder is afsluitbaar met behulp van het deurtje van mineraalglas, hiermee houd je letterlijk schadelijke invloeden van buitenaf buiten de deur. Al met al is dit een model met een zeer luxe uitstraling en voldoende ruimte. Op technisch gebied beginnen we met de genoemde Japanse motoren. Deze motoren in de watchwinder zorgen ervoor dat ieder merk of type automatisch horloge probleemloos van energie kan worden voorzien. Met het handige bedieningspaneel stel je voor ieder horloge de draairichting en het aantal turns per day in. Op deze manier zorg je ervoor dat ieder horloge een perfecte wijze van opwinding krijgt. Wanneer je wilt kun je de ingebouwde LED verlichting inschakelen, hiermee maak je van jouw watchwinder een echte display om jouw verzameling extra mooi te doen uitkomen. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow functioneert zowel met een adapter als op batterijen. Dit zorgt ervoor dat je de watchwinder met jouw horloges indien gewenst ook veilig in een kluis kunt opbergen. Tot slot biedt de watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor overspanning van jouw horloges.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow

Wanneer je de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow graag bestellen, doe je dit bij ons als officieel dealer van Paul Design met een goed gevoel. Wij leveren deze watchwinder en nog vele andere modellen van dit merk wereldwijd met een garantie van 2 jaar en een duidelijke handleiding. Bekijk de mogelijkheden nu in onze webshop en als je vragen hebt vernemen we het graag.