Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Triple watchwinder

Geplaatst op 8 juni 2022 om 11:11 uur

Ben jij een liefhebber van automatische horloges en heb je 3 of 4 automatische horloges in bezit? Dan hebben wij een mooie tip voor je! Een watchwinder is absoluut onmisbaar als je automatische horloges hebt. Deze zorgt voor de energievoorziening van jouw automatische horloges wanneer je deze niet draagt. Daarmee voorkomt deze stilstand van je horloges en voorziet eveneens in een goede olieverdeling in het uurwerk van het horloge. Daarnaast biedt een goede watchwinder een veilige plaats om jouw horloges op te bergen. Met al deze eigenschappen zorgt een passende watchwinder voor het onderhoud en de verlenging van de levensduur van jouw automatische horloges.

Al met al dus een zeer goede investering te noemen, zeker wanneer je zuinig bent op je horloges. Er zijn veel merken die watchwinders produceren met capaciteit voor het opwinden van 3 automatische horloges. Welke watchwinder kies je dan? Voor kwaliteit kun je goed terecht bij merken uit Zwitserland en Duitsland, maar ook in Nederland zelf. In Nederland vinden we namelijk het merk Benson, dat innovatie en gebruikscomfort zeer hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast heeft Benson de ambitie watchwinders te vervaardigen die niet alleen van uiterst hoge kwaliteit maar daarnaast ook betaalbaar zijn. Het merk biedt bovendien watchwinders met een luxueuze uitstraling die passend zijn in vrijwel ieder interieur.

In de gevarieerde collectie van Benson vinden we watchwinders met een diverse capaciteit. Voor dit artikel concentreren wij ons vandaag op de Benson Compact Triple watchwinders. De watchwinders afkomstig uit deze serie bieden de mogelijkheid tot het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Dit model is overigens ook verkrijgbaar met een capaciteit voor het opwinden van 1 of 2 horloges. Daarnaast kenmerkend voor deze watchwinders is de compacte en moderne vormgeving van de watchwinders. Deze watchwinders zijn gemaakt van hout en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er de keuze uit zwart, wit, carbon en twee tinten houtkleur. De binnenkant van de watchwinders is uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van een zachte stof, ter behoud van jouw horloges. Bovendien is het mogelijk deze watchwinder af te sluiten met behulp van het glazen deurtje. Zo kun je toch te allen tijde je horloges zien, maar zijn deze tegelijkertijd goed beschermd tegen mogelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld condens, vuil of kinderhandjes.

De basis van de Compact Triple watchwinders wordt gevormd door Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren verzorgen moeiteloos de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. Bovendien maakt Benson voor hun watchwinders standaard gebruik van flexibele horlogehouders. Deze horlogehouders hebben als groot voordeel dat vrijwel ieder formaat horloge er zonder moeite in geklikt kan worden. De Compact Triple watchwinders zijn bovendien voorzien van een modern touchscreen. Hiermee stel je eenvoudig en snel de watchwinder in. Het is mogelijk dit te doen per horloge individueel. Zo zorg je ervoor dat ieder horloge precies de juiste wijze van opwinding krijgt. Je kunt zo voor elk horloge het aantal toeren instellen en bijvoorbeeld de draairichting. Deze watchwinders bieden de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien beschik je met deze modellen over een speciale powerwinding functie. Deze functie maakt het mogelijk jouw automatische horloges in een korte tijd op te winden.

Wanneer je het leuk vindt om jouw horloges op een fraaie wijze tentoon te stellen, zijn de Compact Triple watchwinders eveneens een uitstekende keuze. Niet alleen laat de luxe uitstraling van deze watchwinders jouw horloges extra mooi uitkomen, daarnaast beschikken deze modellen over een ingebouwde LED verlichting. Wanneer je ervoor kiest deze in te schakelen, zet je jouw horloges extra in het zonnetje. Ze zijn zo zelfs in een donkerdere kamer zeer goed te bewonderen. Dit is een optie die lang niet alle watchwindermerken te bieden hebben en maken Benson voor de echte liefhebber extra aantrekkelijk. De energievoorziening van de Benson Compact Triple watchwinders is via netstroom. Er wordt derhalve ook een adapter meegeleverd. Dankzij de duurzame Japanse motoren zijn deze watchwinders zeer energiezuinig.

Benson Compact Triple watchwinder

Samengevat biedt een watchwinder uit de Benson Compact Triple serie van Benson een compacte vormgeving, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zijn deze horlogeaccessoires zeer betrouwbaar, onder meer door de solide basis gevormd door Japanse motoren. Wanneer je de presentatie van jouw horloges belangrijk vindt, zit je met deze modellen bovendien ook goed. De luxe en stijlvolle uitstraling gecombineerd met de ingebouwde LED verlichting, maken deze watchwinders een plaatje om naar te kijken.

Je bestelt de Benson Compact Triple watchwinders eenvoudig en veilig in onze webshop. Wij leveren deze standaard met 2 jaar garantie en leveren wereldwijd met PostNL, DPD en Fedex. Zo kun je waar dan ook de Nederlandse Benson Compact Triple watchwinders aanschaffen. Wacht niet langer en bekijk de collectie van Benson nu in onze webshop!