Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II 2.20 watchwinder

Geplaatst op 24 november 2021 om 15:03 uur

De meest handige accessoire voor automatische horloges is de watchwinder. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat automatische horloges altijd netjes op tijd lopen doordat ze de horloges zachtjes roteren waardoor de horloges energie behouden. Echter is een watchwinder niet alleen handig omdat de horloges nooit meer stil komen te staan, ze zijn ook ter bescherming en onderhoud zeer belangrijk. Je bergt jouw automatische horloges netjes op in deze horlogeaccessoire waardoor ze extra goed beschermd zijn.

Er zijn verschillende merken en modellen, maar het vinden van een goede watchwinder is niet altijd makkelijk. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft design, techniek, capaciteit en kwaliteit. Uiteraard speelt de prijs ook een rol. Het leukste is natuurlijk om een watchwinder te vinden die aan jouw wensen voldoet en tegelijkertijd een aantrekkelijke prijs heeft. Er zijn verschillende bijzondere merken die interessante modellen hebben.

Bezit je er enkele automatische horloges? Dan hebben wij een interessant model voor je. We hebben het over een specifieke watchwinder van het merk Benson. Benson weet een zeer hoge kwaliteit te leveren met behoud van een aantrekkelijke prijs. Dit maakt het merk toegankelijk voor een breed publiek. Daarbij komt ook nog de diversiteit die we terug zien in de Benson watchwinder collectie, waardoor het voor liefhebbers met een verschillende persoonlijke smaak en behoefte, een interessant merk is. Hoewel dit jonge Nederlandse merk ook veel mooie modellen te bieden heeft voor de echte verzamelaar met veel horloges is de watchwinder waar we ons vandaag op richten perfect geschikt voor de liefhebber met een paar automatische horloges. Deze watchwinder is afkomstig uit de in 2021 gelanceerde nieuwe Benson Smart-Tech II collectie en dus het nieuwste van het nieuwste uit de collectie van Benson.

De Benson Smart-Tech II 2.20 watchwinder biedt namelijk ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges en heeft daarnaast opbergruimte voor nog 5 andere horloges. Deze ruimte kan natuurlijk ook prima worden benut om andere sieraden en bijvoorbeeld manchetknopen in op te bergen. Zo hou je eenvoudig je horloges en sieraden overzichtelijk bij elkaar. De watchwinder is gemaakt van hout van mooie kwaliteit en heeft een zwart exterieur. Voor een optimale bescherming van je horloges is de binnenkant voorzien van stof, zodat je niet snel bang hoeft te zijn voor bijvoorbeeld kleine krasjes. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur wat de watchwinder een extra luxe uitstraling geeft. Bovendien hou je hiermee bijvoorbeeld condens, vuil en stof letterlijk buiten de deur, zodat je je horloges minimaal blootstelt aan invloeden van buitenaf. Doordat de watchwinder is uitgerust met flexibele horlogehouders passen vrijwel alle horloges feilloos in dit model.

De Benson Smart-Tech II 2.20 watchwinder is ook op technisch gebied voorzien van alles waar een goede watchwinder aan zou moeten voldoen. Je stelt deze horlogeaccessoire eenvoudig en snel in met het moderne touchscreen. Hiermee kun je onder andere per rotor individueel het aantal rotaties per dag en de draairichting instellen, waardoor je voor elk horloge specifiek de meest ideale omstandigheden creëert voor een optimale opwinding.

Deze watchwinder is bovendien uitgerust met ingebouwde LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag, dus ook tijdens het opwindproces, je horloges goed in het zicht hebt. Het hart van de watchwinder wordt gevormd door Japanse motoren van hoge kwaliteit. Het voordeel van deze motoren is dat ze niet alleen energiezuinig en duurzaam zijn, maar ook nog eens zeer stil in gebruik. Dus geen storende geluiden tijdens het opwinden van je horloges!

De Benson Smart Tech II 2.20 watchwinder beschikt over verschillende mooie functionaliteiten, zoals een polsbeweging simulatie. Buiten dat is de watchwinder ook voorzien van een overwind protectie en een power winding functie. Met deze laatste optie wind je je horloges in een korte tijd op, dit biedt dus een duidelijke voordeel. Dit model is dus is zijn geheel zeer compleet te noemen en heeft bovendien een mooie moderne uitstraling, die in geen enkel interieur zal misstaan.

Naast de mooie Benson Smart-Tech II modellen biedt Benson vele andere prachtige series watchwinders, waaronder de Black Series. Dit is de meest luxe serie van dit merk en biedt dan ook vele luxe modellen voor de echte verzamelaar die 2 tot 24 automatische horloges heeft. Elke watchwinder van Benson is uitgerust met motoren van Japanse of Zwitserse komaf. Hiermee ben je er zeker van dat je kunt vertrouwen op jouw horlogeaccessoire. Wat betreft capaciteit variëren de modellen van Benson van ruimte voor het opwinden van 1 tot maar liefst 24 horloges. Benson kiest bij de vervaardiging van haar producten alleen voor hoogwaardige materialen en voor een sublieme afwerking, wat duidelijk tot uiting komt in het eindproduct.

Als officieel dealer van Benson hebben wij vrijwel elk model uit de Benson collectie op voorraad en kunnen je bestelling derhalve snel leveren. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Elke bestelling wordt aangetekend en verzekerd verzonden en natuurlijk zorgen wij ervoor dat je je watchwinder stevig verpakt ontvangt.

Bestel dus met een gerust en veilig gevoel je favoriete Benson watchwinder!