Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 20 horloges

Geplaatst op 17 november 2020 om 13:07 uur

Een watchwinder van goede kwaliteit windt automatische horloges optimaal op. Een watchwinder bootst als het ware polsbeweging na zodat het lijkt of je het horloge draagt. Hierdoor wordt de veer van het automatische uurwerk gespannen, en als deze ontspant begint het automatische uurwerk te lopen.

De meeste watchwinders zijn geschikt voor het opwinden van 1, 2, 3 of 4 automatische horloges. Veelal omdat de meeste mensen niet meer horloges in hun bezit hebben. De echte horlogeverzamelaar heeft vaak meerdere automatische horloges en daarom ook een grotere watchwinder nodig. Er zijn veel verschillende capaciteiten watchwinders voor bijvoorbeeld 8, 12, 16 en 20 automatische horloges. Er zijn zelfs modellen voor het opwinden van 24 horloges. Het voordeel van deze grotere watchwinders is dat je er veel automatische horloges in kunt opwinden en je alle horloges op dezelfde plek bewaart. Hierdoor bespaar je tijd en kan je het gewenste horloge dat je graag wilt dragen snel uit de watchwinder nemen en om je pols doen.

Grotere capaciteit watchwinders

Als je op zoek bent naar een watchwinder voor 20 automatische horloges dan heb je andere wensen dan wanneer je een watchwinder voor 1 of 2 horloges wilt hebben. Een watchwinder voor 1 of 2 automatische horloges is vaak vrij compact en heeft weinig extra functies naast het opwinden van horloges. Een voordeel van dit type watchwinders is dat je ze overal kan neerzetten. Je hebt niet veel ruimte nodig om de watchwinder ergens een plekje te geven. Een watchwinder voor 1 horloge moet vooral functioneel zijn, het uiterlijk of design is normaliter van minder belang. Echter zijn er ook prachtige watchwinders voor 1 horloge, denk bijvoorbeeld aan de Bernard Favre Planet en Chronvision One modellen.  

Watchwinders met een grotere capaciteit hebben andere voordelen. Het is uiteraard belangrijk dat je elk automatische horloge goed en veilig kan opwinden. Maar daarnaast bieden grotere watchwinders leuke extra’s zoals LED verlichting, extra opbergruimte en een slot om de deur mee af te sluiten. Vaak zijn grotere watchwinders niet goedkoop. Je mag daarom ook extra luxe en extra functionaliteiten verwachten. Een watchwinder voor 20 horloges heeft een vrij grote kast die niet alleen jouw automatische horloges van energie voorziet maar ook schitterend in elk interieur past. Een grotere watchwinder is dus meer dan alleen geschikt voor het opwinden van horloges.

Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder

Een uitstekende watchwinder voor 20 horloges is de Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van elk automatische horloge, ongeacht horlogemerk of model. Je windt een Breitling, Rolex, IWC, Omega of Tag Heuer horloge zonder problemen op. De kast is gemaakt van hoogwaardig hout en is voorzien van 12 verflagen. Daarnaast is de watchwinder volledig gepolijst voor een extra luxe uitstraling. De deur met glas biedt optimaal zicht op de ronddraaiende horloges. Vooral als je de LED verlichting activeert is dit een prachtig gezicht. De deur is ook afsluitbaar via een slotje aan de zijkant. Hierdoor kan je de horloges veilig opbergen in de kast.  

Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder

De kern van de Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder wordt gevormd door 20 motoren die gemaakt zijn in Japans. De motoren zijn elk individueel instelbaar zijn qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Deze Japanse motoren zijn van uitstekende kwaliteit en zeer duurzaam in gebruik zodat ze jarenlang meegaan bij normaal gebruik.  

Via het touchscreen bedien je de watchwinder. Via deze touchscreens kan je elke rotor individueel bedienen en de gewenste instellingen kiezen. Via het touchscreen kan je ook de LED verlichting aan- en uitzetten.

De houten kast is zwart geverfd  en voorzien van 4 edelstalen poten voor een modern en luxe design. In de watchwinder kan je 20 automatische horloges opwinden en er zit ook een lade waar je andere horloges of sieraden kunt bewaren. Hierdoor kan je al jouw horloges en sieraden op één plek bewaren. Dit is handig wanneer je dagelijks wisselt met dragen van horloges. Veelal plaatsen mensen de watchwinder in hun slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Je kan de watchwinder voor 20 horloges eigenlijk overal neerzetten.

Het voordeel van de Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder is de ontzettend goede prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn vrijwel geen andere watchwinders geschikt voor 24 horloges die eenzelfde kwaliteit bieden tegen deze aantrekkelijke prijs. Het Nederlandse merk Benson is erin geslaagd om zeer goede watchwinders te produceren die bij vergelijkbare merken tot wel 2 a 3 keer duurder zijn. De ontwerpen van Benson hebben een luxe uitstraling. Met de extra functionaliteiten zoals een opberglade, slot en LED verlichting onderscheidt Benson zich van andere watchwinder merken. Maar vooral de moderne techniek is een groot voordeel. Veel watchwinder merken produceren nog altijd watchwinders met fysieke draaiknoppen. Benson heeft al snel gekozen voor een meer moderne bediening zodat de watchwinder veel gemakkelijker te bedienen is. Daarnaast is deze keuze veel beter voor het design dat meer in harmonie is.

De beste kwaliteit en functionaliteit

Bij Benson Watchwinders is top kwaliteit ontzettend belangrijk. Hierdoor heeft het merk in relatief korte tijd wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd en behoort het tot de beste watchwinder merken.

Benson heeft bij de ontwikkeling van de Benson Black Series Pro watchwinders niet alleen gedacht aan het optimaal opwinden van automatische horloges. Benson heeft ook veel aandacht en zorg besteed aan de kwaliteit van de materialen, de hoogwaardige afwerking en goede functionaliteit. Deze combinatie maakt dat elke Benson Black Series Pro 20.19.B watchwinder een uitstekende keuze is voor de echte horlogeverzamelaar en fan van horloges.

De 2 jaar internationale garantie die Benson op haar Black Series watchwinders biedt reflecteert het vertrouwen dat Benson heeft in haar producten. Als klant heb je hierdoor duidelijkheid en zekerheid. De moderne techniek zorgt voor een optimale energievoorziening voor alle automatische horloges. Een Benson Black Series Pro watchwinder zal zeker de positieve aandacht trekken wanneer deze jouw horloges opwindt.

Benson Black Series Pro watchwinders | Officieel dealer

Watchwinders.nl is officieel dealer van Benson en wij hebben vrijwel alle watchwinders van dit Nederlandse merk op voorraad en direct leverbaar. Elke Benson watchwinder is voorzien van garantie, handleiding en stevige verpakking. Daarnaast staan wij als officieel dealer natuurlijk natuurlijk voor je klaar wanneer je advies of hulp wenst. Met ons eigen servicepunt bieden we snelle en vakkundige service.

Bekijk in onze webshop de allernieuwste Benson Black Series Pro watchwinders en overtuig jezelf van van de absolute topkwaliteit, perfecte afwerking en hoogstaande functionaliteit die deze Benson watchwinders bieden.