Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series Double watchwinders

Geplaatst op 1 juli 2021 om 10:27 uur

Het Nederlandse merk Benson is één van de beste merken op gebied van techniek voor het opwinden van automatische horloges. Dit merk produceert hoogwaardige watchwinders die gebruik maken van uitstekende techniek en handige functionaliteiten bieden. Daarnaast weet Benson te verrassen met fraaie designs en interessante prijzen. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat Benson watchwinders wereldwijd hoog staan aangeschreven en gebruikt worden door vele horlogeliefhebbers.

Benson Swiss Series Double 2.20 Blue Leather watchwinder

Elke liefhebber of verzamelaar van automatische horloges weet je dat het beste van het beste op dit gebied te vinden is in Zwitserland. Dit geldt voor horloges maar zeker ook voor watchwinders. Een watchwinder met een ‘Zwitsers hart’ is een watchwinder waar je op kunt vertrouwen.

Duurzaamheid, kwaliteit en degelijkheid staan erg hoog in het vaandel bij Zwitserse merken. Voordat je het predicaat Swiss made mag voeren moet je van hele goede huize komen. Daar zijn namelijk allerlei voorwaarden aan verbonden.

Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder van top kwaliteit maar tegelijkertijd niet teveel wilt betalen kom je zeker uit bij een Benson watchwinder. Benson heeft recentelijk haar nieuwste serie watchwinders gelanceerd, de Swiss Series. Deze modellen zijn uitgerust met Swiss made motoren en worden volledig in Nederland geassembleerd. Deze combinatie zorgt voor top kwaliteit en een hoge duurzaamheid. De Benson Swiss Series modellen kenmerken zich ook door een luxe design, prachtige afwerking en alle instellingen die je nodig hebt om één of meerdere automatische horloges op te winden.

Binnen de Benson Swiss Series, vinden we de Swiss Series Double watchwinders. Deze horlogeaccessoires zijn geschikt voor het opwinden van 2 horloges. De vormgeving van deze watchwinders is compact zodat vrijwel elke liefhebber er gemakkelijk een plaatsje voor kan maken. Bovendien werken deze modellen niet alleen op netstroom, maar ook op batterijen. Deze modellen kan je dus overal neerzetten waar jij dat wilt en ze zijn dus ook gemakkelijk mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Bijkomend voordeel is dat deze watchwinders heel goed in een kluis te plaatsen zijn zodat je jouw horloges zo veilig mogelijk kunt opbergen.

De Benson Swiss Series Double watchwinders hebben een luxe uitstraling en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals blauw, rood, groen, wit, zwart en verschillende tinten bruin. Ook wat betreft materiaalkeuze gaat Benson voor het beste. Zo vind je in deze series modellen die gemaakt zijn van prachtig hout en origineel leder. De binnenkant van de watchwinders is voorzien van stof, zodat je horloges optimaal beschermd zijn tegen bijvoorbeeld kleine krasjes.

Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor wanneer er een horloge wordt geplaatst of er wordt uitgehaald. Natuurlijk zijn deze watchwinders verder voorzien van Swiss made techniek. De watchwinders zijn bovendien geassembleerd in Nederland. De rotoren zijn individueel in te stellen met behulp van het handige LCD scherm. Met slechts één druk op de knop stel je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Deze zeer luxe watchwinders zijn voorzien van een glazen deurtje. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken dat er condens, stof of vuil bij je horloges kan komen. De combinatie van het glas en het hout of leder, zorgt bovendien voor een zeer chique uitstraling. Elk automatisch horloge zal extra mooi uitkomen in deze watchwinder!

Met de Benson Swiss Series Double watchwinders heb je de beschikking over overwind protectie waardoor jouw horloges altijd veilig en professioneel worden voorzien van energie. Doordat Benson gebruik maakt van speciale flexibele horlogehouders, die ook aangepast kunnen worden, past vrijwel elk horloge feilloos in de Swiss Series modellen van Benson. De Benson Swiss Series zijn dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, dit ongeacht het merk of het type horloge. Met een Benson Swiss Series Double watchwinder voorzie je je horloges op een efficiënte en milde wijze van de benodigde energie. Je voorkomt zo dat je horloge stil komt te staan, wat voor vervelende verrassingen zou kunnen zorgen. Een voorbeeld hiervan is een onnauwkeurigheid in tijd- en datumweergave. Je wilt natuurlijk dat jouw automatische horloge op tijd loopt en dat je hem kunt dragen wanneer het jouw uitkomt. Met een Benson Swiss Series Double watchwinder ben je hier altijd zeker van. Wil je graag jouw horloges kunnen bekijken tijdens het opwindproces? Ook dat is geen enkel probleem, door het glazen deurtje en de ingebouwde LED verlichting kun jij een blik op je horloges werpen wanneer het jou uitkomt!

Je kunt jouw favoriete Benson Swiss Series Double watchwinder gemakkelijk, veilig en snel bestellen in onze webshop. Wij verzenden alle watchwinders aangetekend en verzekerd en zorgen er natuurlijk voor dat deze stevig wordt verpakt. Zo weten we zeker dat jij je pakketje netjes thuis ontvangt. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL.

Natuurlijk kun je in de webshop veilig betalen met creditcard, iDeal, Paypal en met gewone bankoverschrijving. De Benson Swiss Series Double watchwinders worden geleverd met maar liefst 3 jaar garantie, wij zijn er namelijk zeker van dat je er lang plezier van zult hebben! Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding en het certificaat niet. Als officieel dealer van Benson watchwinders bieden wij jou de nieuwste collecties, scherpe prijzen en uitstekende service. Wij hebben alle Swiss Series modellen op voorraad zodat we extra snel kunnen leveren.