Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Scatola del Tempo watchwinders

Geplaatst op 23 juni 2021 om 22:10 uur

Naast Zwitserland en Duitsland zijn er nog verschillende andere landen waar watchwinders van zeer goede kwaliteit  worden geproduceerd. Merken die zich onderscheiden op gebied van design en vormgeving vinden we ook in Nederland, Verenigde Staten, Engeland en Italië. Een watchwinder is voor de liefhebber en-/of verzamelaar meestal niet alleen een onmisbare accessoire voor zijn of haar horloges. Het is voor velen een waardevolle toevoeging in esthetisch opzicht en geldt het soms zelfs als een statussymbool. Het is dus niet zo gek dat niet alleen de techniek en kwaliteit, maar ook design in dit opzicht steeds belangrijker wordt.

Scatola del Tempo Rotor One Sport 03008.BLSIL Black

Italianen staan onder meer bekend om hun verfijnde smaak en gevoel voor klasse. Dit komt ook tot uiting in de collectie van het bijzondere Italiaanse merk Scatola del Tempo. Scatola del Tempo biedt dan ook watchwinders waarbij de uiterste zorg is besteed aan uitstraling, design en vormgeving. Kenmerkend voor de modellen van Scatola del Tempo zijn onder meer de ronde vormen die naar voren komen in hun ontwerpen, maar ook het gebruik van organische materialen zoals leder en hout. Scatola del Tempo voorziet met hun diverse series watchwinders in de vraag naar modellen voor een enkel horloge, maar biedt daarnaast ook gehele kasten geschikt voor een veelvoud hiervan. Deze zijn uitermate geschikt voor de echte verzamelaar en zijn dan ook echt een interieurstuk en aanvulling op de verzameling. Elke Scatola del Tempo watchwinder wordt met de uiterste zorg vervaardigd door ambachtslieden die hun vak verstaan en dit is dan ook zeker te zien aan het eindresultaat. Wat opvalt zijn de sublieme afwerking en het oog voor detail hierin. De collectie van Scatola del Tempo bestaat uit klassieke, stijlvolle watchwinders waarbij duidelijk wordt dat Scatola del Tempo een traditioneel merk is.

Wat betreft techniek zit je ook goed bij Scatola del Tempo. De watchwinders van dit merk zijn namelijk voorzien van Zwitserse motoren, die natuurlijk het neusje van de zalm kunnen worden genoemd. Met een motor van Zwitserse komaf heb je een betrouwbare basis voor iedere watchwinder. Bovendien is een Zwitserse motor niet alleen energiezuinig, maar ook geluidsarm. Je kunt dus je watchwinder plaatsen waar je wilt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je zult gaan storen aan vervelende geluiden. Daarnaast zijn er ook verschillende compact vormgegeven modellen verkrijgbaar van Scatola del Tempo, die bovendien werkzaam zijn op batterijen. Een groot voordeel van deze combinatie is dat je niet veel ruimte nodig hebt en de watchwinder bovendien gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je hem ook eenvoudig meenemen naar het werk bijvoorbeeld. Het plaatsen van de watchwinder in een kluis is daarnaast ook een mooie optie, wanneer je wilt gaan voor een optimaal gevoel van veiligheid.

De collectie van Scatola del Tempo bestaat uit verschillende series watchwinders en horlogeboxen. De Scatola del Tempo Rotor One serie voorziet in modellen die geschikt zijn voor het opwinden van één automatisch horloge. Wat opvalt binnen deze serie zijn de ronde vormen en levendige kleuren. Zo is er de keuze uit bijvoorbeeld blauw, groen en rood leder. De buitenkant van deze modellen is voorzien van een soft-touch afwerking, wat extra zacht aanvoelt. Verder is de watchwinder afsluitbaar met een glazen deksel, waarmee je je horloge beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en vuil. Het mooie aan deze watchwinders is onder andere dat deze altijd stopt op een 12-uurs positie, wat een fraai gezicht is. Dit is een mooi voorbeeld van het oog voor detail dat hoog in het vaandel staat bij Scatola del Tempo. Deze horlogeaccessoires zijn compact vormgegeven en functioneren bovendien op batterijen. Ze kunnen tot wel 3 jaar werkzaam zijn op een set batterijen en zijn eenvoudig te bedienen. De watchwinders uit de Rotor One serie zorgen hiermee voor een optimaal gebruiksgemak en comfort.

Naast de Scatola del Tempo Rotor One modellen, biedt het merk ook de Rotor One Sport modellen. Deze modellen zijn vergelijkbaar met de Rotor One modellen, maar hebben een extra sportieve look door de toegevoegde bezel in verschillende kleurstellingen, zoals zwart, rood en blauw of een combinatie daarvan.

Met een Scatola del Tempo watchwinder kies je voor klasse en kwaliteit. Een Scatola del Tempo watchwinder is een uiting van goede smaak en Italiaanse verfijning. De collectie is dan ook zeker de moeite van het bekijken waard wanneer je een nieuwe watchwinder overweegt. Je kunt bij ons in de shop terecht voor de Scatola del Tempo Rotor One en Rotor One Sport modellen. Wanneer je kiest voor één van deze watchwinders, ontvang je deze thuis met maar liefst 3 jaar garantie.

 De watchwinders van Scatola del Tempo zijn geschikt voor ieder automatisch horloge, dit ongeacht het merk of type horloge. Dus spreken de modellen van Scatola del Tempo jou aan? Kies dan met een gerust hart voor dit mooie merk en plaats je bestelling met een veilig gevoel in onze webshop. Watchwinders.nl is officieel dealer van Scatola del Tempo. Wij garanderen je originaliteit, zekerheid en scherpe prijzen.