Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder

Geplaatst op 13 april 2021 om 14:34 uur

Benson is een watchwinder Nederlands merk dat enorm populair geworden is op gebied van hoogstaande watchwinders. Kwaliteit staan bij Benson dan ook hoog in het vaandel. Naast kwaliteit staat het merk onder meer ook bekend om het hoge afwerkingsniveau, uitstekende functionaliteit, een luxe uitstraling en niet te vergeten interessante prijzen. Mede hierdoor en door de diversiteit in designs, weet Benson een breed scala aan horlogeliefhebbers aan te spreken.

Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder

Begin dit jaar heeft Benson haar nieuwe Swiss Series watchwinders gepresenteerd. Een collectie luxe watchwinders die is voorzien van Zwitserse techniek en volledig wordt geassembleerd in Nederland. Deze combinatie zorgt voor een top kwaliteit en zeer fraaie afwerking. Je wilt als horlogeliefhebber het beste voor jouw automatische horloge dus laten we eens kijken naar een zeer fraai model uit deze nieuwe collectie van dit Nederlandse merk: de Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder.

De Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder is uitgerust met de Swiss made techniek en is speciaal geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Voor de liefhebber die een opvallende watchwinder zoekt, die je geliefde automatische horloge er nog meer uit laat springen, is dit een absoluut topmodel. Met de sprekende rode kleur en de originele lederen buitenkant is deze watchwinder een absolute eyecatcher te noemen in welk interieur dan ook. Het leder is met een padded structuur en prachtig stiksel om de watchwinder heen gemaakt.

Deze watchwinder is voorzien van een zeer handig en eenvoudig te bedienen LCD scherm dat aan de achterkant is geplaatst. Hiermee stel je gemakkelijk het aantal rotaties per dag en de draairichting in. Op deze manier zorg je ervoor dat je jouw horloge(s) precies geeft wat ze nodig hebben. De Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder is uitgerust met ingebouwde LED verlichting. Hiermee heb je op elk moment van de dag, dus ook tijdens het opwindproces, de mogelijkheid om je horloge te bekijken. Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. Dit zorgt voor het behoud van de motor waardoor deze jarenlang meegaat.

De watchwinder is zeer compact van formaat zodat iedereen gemakkelijk een mooi plekje zal kunnen vinden voor deze watchwinder. Daar komt nog bij dat de watchwinder niet alleen functioneert via netstroom via de meegeleverde adapter, maar ook op batterijen. Dit biedt de mogelijkheid je watchwinder gemakkelijk mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Een andere mooie mogelijkheid door deze specifieke eigenschappen is dat deze watchwinder in een kluis geplaatst kan worden. Zo zijn zowel je watchwinder als je horloge extra veilig opgeborgen.

Doordat deze watchwinder is voorzien van een stoffen binnenkant, wordt je horloge uitermate goed beschermd tegen bijvoorbeeld krasjes. De watchwinder sluit met een glazen deurtje, waarmee je ook slijtage voorkomt door onder andere stof, vuil en condens. Ook eventuele kinderhandjes houdt je op deze manier makkelijker buiten de deur.

Een leuk voordeel van deze watchwinder is de flexibele horlogehouder waarop je het horloge plaatst. Deze klik je namelijk vast in de watchwinder zelf zodat deze er tijdens het draaien nooit uit kan vallen. Daarnaast is de horlogehouder instelbaar naar de exacte lengte van de horlogeband. Hierdoor past elk horloge om de horlogehouder, ongeacht welk merk of model je hebt.

De Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder is een Limited Edition variant. Dit betekent dat er slechts 250 stuks van in omloop zijn wereldwijd. Voor de echte liefhebber zal dat deze watchwinder extra interessant maken, wie wil er nu niet een exceptioneel en uniek model watchwinder om mee te kunnen pronken?

Kortom, met deze watchwinder kies je voor een uniek model dat lekker opvalt. Je horloge zal hiermee nooit meer stil komen te staan wanneer je hem niet draagt en is dus altijd klaar voor gebruik. Bovendien voorkom je zo onder meer onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Deze watchwinder is met de Swiss made motor ongekend betrouwbaar, dit is ook te zien aan de maar liefst 3 jaar garantie die je erbij krijgt. Wanneer je deze watchwinder bestelt ontvang je deze bovendien met certificaat en natuurlijk een duidelijke handleiding. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw pakketje aangetekend en verzekerd verzonden wordt en stevig ingepakt op reis gaat. Zo ben je er zeker van dat je hem netjes thuis ontvangt!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Benson watchwinders. Wij hebben vrijwel alle modellen op voorraad en extra snel leverbaar. In onze webshop kan je betalen met iDeal, creditcard, Paypal of gewone bankoverschrijving. Wil jij jouw automatische horloge in stijl opwinden in een high end watchwinder die voorzien is van Zwitserse techniek en in Nederland is geassembleerd? Neem dan snel een kijkje in de nieuwe Benson Swiss Series watchwinder collectie.