Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders collectie 2021/2022

Geplaatst op 20 april 2021 om 13:43 uur

Chronovison kan worden beschreven als zijnde een pionier op het gebied van de moderne kwalitatieve watchwinder. Het vooruitstrevende Duitse watchwinder merk had zich als doel gesteld een watchwinder te ontwikkelen die alle voordelen van de al bestaande watchwinders zou bundelen en tegelijkertijd een oplossing zou bieden voor de nadelen van de al aanwezige watchwinders op de markt. De mensen achter het merk zijn 2 jaar lang bezig geweest met testen, onderzoeken en experimenteren totdat ze een concept vonden voor unieke watchwinders waar ze helemaal tevreden over waren. Chronovision heeft de eer het made in Germany label te mogen voeren, dat aangeeft dat de watchwinders van het merk van sublieme kwaliteit zijn. Hier zijn tenslotte zeer strengen eisen aan verbonden. Degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn onder meer voorwaarden voor watchwinders van deze kwaliteit. Dit is dan ook onder meer waar elke Chronovision watchwinder voor staat.

De meeste onderdelen van de watchwinders van Chronovision worden vervaardigd in het Sauerland waar Chronovision ook gevestigd is. Op deze manier weet men de lijntjes kort te houden wat betreft de kwaliteit en de herkomstvan de materialen en een exclusief product neer te zetten. De 70 onderdelen waaruit een watchwinder van Chronovision bestaat wordt in 23 stappen geassembleerd en de materialen die worden gebruikt worden veelal met de hand bewerkt. Met een watchwinder van Chronovision kies je dus voor een product dat is vervaardigd door echte vakmensen en dat zie je aan het product af. Oog voor detail en een perfecte afwerking heeft men bovendien hoog in het vaandel staan bij Chronovision.

Chronovision Ambiance IV 70050/151.18.10 watchwinder

De uitstraling van de watchwinders van Chronovision is vrij modern te noemen. De modellen geven een ultiem gevoel van luxe en zijn niet alleen zeer functioneel, maar bieden ook een stijlvolle opbergplaats en display voor jouw automatische horloges. Mooie materialen als hout, chrome en glas passeren de revue. Doordat Chronovision haar watchwinders met diverse capaciteit biedt is het merk interessant voor zowel de liefhebber met een enkel horloge als voor de echte verzamelaar. De Chronovision watchwinders zijn geschikt voor elk automatisch horloge, dit ongeacht het merk of het type horloge. De rotoren van de watchwinders zijn individueel instelbaar, waardoor je de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk instelt. Op deze manier ben je er zeker van dat elk horloge precies dat krijgt wat het nodig heeft. Het instellen van de watchwinder kun je eenvoudig en snel doen via Bluetooth of PC. De gebruiksvriendelijkheid van deze watchwinder zal voor vele liefhebber een absolute plus zijn. De watchwinder stopt en begint altijd op een 12 uurs positie.

Chronovision biedt een grote collectie watchwinders met verschillende modellen. De collectie bestaat uit de One, Ambiance en Prestige series. We zien bij alle series van Chronovision extra fraaie designs en hoogwaardige functionaliteiten voor het perfect opwinden van één of meerdere automatische horloges. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwde LED verlichting die ervoor zorgt dat je altijd een goed zicht hebt op je horloges. Maar ook een sleep mode, welke ervoor zorgt dat je je horloges rust kunt gunnen door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden behoort tot de mogelijkheden. Met een watchwinder die voorzien is van een powerwinding functie, kun je je horloges dan weer in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Ook een start-stop functie is een mooie extra die Chronovision biedt. Verder zijn de watchwinders van Chronovision voorzien van Duitse motoren, die net als de Zwitserse variant zeer goed bekend staan. Deze motoren zijn energiezuinig en daarnaast vrijwel stil in gebruik. Dit maakt dat je ze ook zonder storende geluiden op  je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen. De designs van Chronovision zijn bovendien vrij compact, waardoor je niet veel ruimte nodig hebt om ze te kunnen plaatsen. De glazen deurtjes van de Chronovision Ambiance modellen kunnen worden afgesloten en zorgen ervoor dat invloeden van buitenaf zoveel mogelijk buiten worden gehouden. Zo bescherm je je horloges tegen onder meer condens, vuil en vocht en zorg je er bovendien voor dat niet zomaar iedereen met zijn vingers aan jouw horloges zit.

Kortom, met Chronovision watchwinder kies je voor een luxe watchwinder met een stijlvolle uitstraling die absoluut de blik zal weten te vangen van een ieder die de kamer in loopt. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en heb je daarnaast een bijzonder mooie en veilige opbergplaats voor jouw grote trots. Bovendien zorgt een watchwinder als deze voor de juiste olievoorziening voor je horloges.

Wanneer je een Chronovision watchwinder wilt bestellen kun je dit met een gerust hart doen. Chronovison biedt namelijk maar liefst 3 jaar garantie op de producten, wat veel zegt over het eigen vertrouwen van Chronovision in de kwaliteit van de producten. Je koopt dus met een watchwinder van Chronovision een onmisbaar accessoire voor nu, maar ook voor in de toekomst. Wanneer je je Chronovision watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze goed verpakt en met duidelijke handleiding thuis. Gun jouw horloges ook het beste, gun ze Chronovision!