Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series Single watchwinders

Geplaatst op 26 februari 2021 om 18:55 uur

Ben jij de trotse eigenaar van een mooi automatisch horloge? En wil je hiervoor een passende watchwinder aanschaffen? Onze tip is om dan voor kwaliteit te kiezen! Een goede watchwinder voorziet jouw horloge tenslotte van het allerbelangrijkste om te kunnen blijven functioneren, namelijk beweging. Waar de natuurlijke beweging van de pols een automatisch horloge normaliter van energie voorziet, neemt de watchwinder deze functie over wanneer het horloge niet gedragen wordt. Dit betekent dat een watchwinder een belangrijke functie vervult en daarmee is de keuze voor kwaliteit dus erg belangrijk. Kwaliteit betekent daarentegen niet altijd automatisch duur. Er zijn verschillende watchwinder merken op de markt die zeer goede kwaliteit leveren, tegen een interessante prijs. Een goed voorbeeld hiervan is het Nederlandse merk Benson.

Benson Swiss Series Single 1.20 Dark Brown Leather watchwinder

Benson heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de watchwinder en weet daarbij precies wat de echte liefhebber verwacht van een goede watchwinder en natuurlijk wat een automatisch horloge nodig heeft. Waar de watchwinders van Benson voorheen standaard voorzien waren van Japanse kwaliteitsmotoren, biedt het merk nu ook watchwinders aan voorzien van Swiss made motoren. De echte liefhebber weet natuurlijk dat de kwaliteit op het gebied van horloges, watchwinders en alles wat daarbij hoort afkomstig uit Zwitserland staat voor topkwaliteit. Deze krachtige Zwitserse motoren zijn dan ook niet alleen kwalitatief zeer goed, maar ook energiezuinig, duurzaam en betrouwbaar. Bovendien doen ze vrijwel in stilte hun werk, wat voor een optimaal gebruikscomfort zorgt. De watchwinders die uitgerust zijn met Zwitserse motoren, vinden we in de Swiss Series van Benson. De Benson Swiss Series bieden watchwinders met een verschillende capaciteit, waardoor zowel de liefhebber met één automatisch horloge als de echte verzamelaar hier zijn hart zal kunnen ophalen. Ook wat betreft kleur en materiaal is er genoeg te kiezen binnen de Benson Swiss Series.

De Benson Swiss Series Single watchwinders zijn watchwinders geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Uiteraard zijn deze watchwinders voorzien van de wereldberoemde Swiss made techniek en bovendien zijn de watchwinders volledig geassembleerd in Nederland. De watchwinders afkomstig uit deze serie zijn absoluut zeer luxe watchwinders en daarmee speciaal geschikt voor de liefhebber die het neusje van de zalm wil tegen een aantrekkelijke prijs. Deze watchwinders zijn geschikt voor elk type en merk automatische horloges. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat vrijwel elk horloge moeiteloos in de watchwinder past. Daarnaast is elke rotor individueel instelbaar, waardoor je de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt instellen. Zo weet je zeker dat de watchwinder specifiek voor jouw automatische horloge is ingesteld. Het instellen gebeurt met behulp van het moderne LCD display, met slechts één enkele knop. Hierdoor kun je gemakkelijk en eenvoudig de instellingen aanpassen.

De Swiss Series Single watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo zien we diverse tinten bruin, zwart, rood, wit, groen en blauw. Wat betreft materialen is er de keuze gemaakt voor onder andere prachtig hout en kwaliteitsleder. De stoffen binnenkant van de watchwinders maakt dat je horloges optimaal beschermt zijn tegen beschadiging. Het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor zodra er een horloge wordt geplaatst of eruit wordt gehaald. Doordat de watchwinders afsluitbaar zijn met een glazen deurtje, hoef je niet bang te zijn voor schadelijke invloeden van buitenaf, zoals stof, vuil en condens. Bovendien geeft dit jouw watchwinder een extra luxe uitstraling. De ingebouwde LED verlichting maakt het mogelijk op elk gewenst moment je horloge te bekijken. Jouw horloges zullen hiermee direct opvallen!

Met deze watchwinders kun je gebruik maken van de 3 draairichtinge CW, CC en Alt. Uiteraard zijn de watchwinders uitgerust met een overwind protectie. De Swiss Series Single watchwinders zijn bovendien compact van formaat, wat als voordeel heeft dat ze niet veel ruimte in beslag nemen en dus vrijwel overal te plaatsen zijn. Doordat de watchwinder niet alleen werkzaam is op netstroom, maar ook functioneert op batterijen, kun je hem eenvoudig in een kluis plaatsen. Dit in combinatie met het compacte formaat zorgt er ook voor dat je je watchwinder gemakkelijk mee kunt nemen. Bijvoorbeeld op reis, of mee naar kantoor.

Kortom, met een watchwinder uit de Benson Swiss Series Single heb je een zeer complete watchwinder. Je hoeft hiermee nooit meer bang te zijn dat je horloge stil komt te staan en biedt je horloge bovendien een optimale bescherming. De watchwinder zelf zal een echte eyecatcher zijn in je interieur en hiermee jouw horloge een podium weten te geven. De prijs-/kwaliteitverhouding is bovendien top, je kiest hier voor perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een watchwinder uit de Swiss Series Single wordt bovendien geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Dit zegt genoeg over het vertrouwen dat Benson in de watchwinders heeft. Er is dan ook enkel gekozen voor het beste. Wanneer je ervoor kiest om een watchwinder uit deze serie te bestellen, ontvang je deze verzekerd en aangetekend thuis met certificaat en duidelijke handleiding. Wacht dus niet langer en ga voor betaalbare kwaliteit!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Benson watchwinders. Wij garanderen je originele producten, correcte service en scherpe prijzen. Wij verzenden wereldwijd en naar landen buiten de EU zonder BTW. Bekijk snel de actuele collectie Benson Swiss Series watchwinders.