Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Stijlvolle Bernard Favre Planet Black watchwinder

Geplaatst op 2 maart 2021 om 19:28 uur

Ben jij in het bezit van een bijzonder automatisch horloge? Dan weet je dat een automatisch horloge de natuurlijke beweging van de pols nodig heeft om te kunnen functioneren. Dit betekent dat je wanneer je het horloge niet draagt, je hier een andere oplossing voor nodig hebt. Hier komt de watchwinder in beeld. Een watchwinder van goede kwaliteit vervangt de beweging van de pols en zorgt ervoor dat het horloge niet stil komt te staan. Gebeurt dit namelijk wel, dan kan dit onder meer onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave veroorzaken en dat is wel het laatste wat je wilt als horlogeliefhebber. Watchwinders zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en prijsklassen. Wanneer je een enkel automatisch horloge bezit hebt is er veel keus. Als je niet alleen een watchwinder zoekt die van hoge kwaliteit is en je horloge op de juiste wijze opwindt, maar ook een watchwinder die op zichzelf al een kunstwerk is, lees dan vooral verder.

Bernard Favre Planet Black watchwinder

We willen je namelijk informeren over een watchwinder merk dat niet alleen topkwaliteit levert, maar ook nog eens een absoluut uniek design en geheel eigen wijze van opwinding biedt dat stijlvol en zeer chique is wat betreft uitstraling. Het materiaalgebruik bij dit bijzondere merk is ook exclusief te noemen.

We hebben het hier over het Zwitserse watchwinder merk Bernard Favre. Zwitserland staat natuurlijk bekend als hét horlogeland pur sang. Hier komen echter niet alleen de beste horloges vandaan, maar ook absolute high end watchwinders. Uiteraard zijn Bernard Favre watchwinders voorzien van een Zwitserse motor en zijn alle watchwinders van Bernard Favre Swiss Made. Ze staan er onder meer om bekend energiezuinig te zijn in gebruik en bovendien doen ze hun werk in stilte. Zo wordt je niet gestoord door vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Natuurlijk zijn deze Swiss made motoren ook zeer duurzaam en betrouwbaar. De watchwinders van Bernard Favre zijn uitgerust met het zogenaamde ‘Planet Winding System’. Met dit systeem wordt elk automatisch horloge, ongeacht type of merk, zeer effectief en op een unieke wijze opgewonden. Bovendien is het zeer fascinerend om de watchwinder en het ronddraaiende horloge te bekijken tijdens het opwindproces. Het horloge draait tijdens het opwinden om zijn eigen as, als ware het een planeet. Dit is dan natuurlijk ook duidelijk terug te zien in de bijzondere naam van het systeem.

Elke Bernard Favre watchwinder wordt met de hand vervaardigd. Dit gebeurt enkel door de beste vaktechnici. Daarbij staan technische perfectie, oog voor detail en een topafwerking hoog in het vaandel. Het design van de watchwinders van Bernard Favre is niet alleen uniek en duidelijk herkenbaar, maar ook compact. Een bijzonder specifiek model afkomstig uit de collectie van Bernard Favre is de Bernard Favre Planet Black watchwinder. Deze watchwinder is uitgevoerd in het welbekende design van Bernard Favre en heeft een zwarte basis. Het materiaal waarvoor gekozen is bij deze watchwinder is edelstaal PVD, dat duurzaam en sterk is. Deze high end watchwinder is programmeerbaar, wat betreft het aantal rotaties per dag en de draairichting. Je kunt de watchwinder dus zo specifiek instellen voor jouw horloge, zodat het zo effectief mogelijk kan worden opgewonden. De Bernard Favre Planet Black watchwinder beschikt over maar liefst 9 programma’s en is voorzien van een overwind protectie. Op het gebied van techniek laat deze watchwinder dus echt niets te wensen over.

Doordat de Bernard Favre Planet Black watchwinder werkt op zowel een ingebouwde accu als met adapter, is het mogelijk je geliefde horloge in de watchwinder in een kluis te plaatsen. De watchwinder functioneert tot wel 100 dagen op deze accu. Het opladen van de watchwinder kun je eenvoudig doen met behulp van de USB aansluiting, middels netstroom, PC of smartphone. Je kunt op elk moment de status van je watchwinder in de gaten houden door de handige LED indicator.

Over de watchwinder kan een glazen stolp worden geplaatst, deze is uiteraard inclusief en wordt meegeleverd in het pakket. Hiermee biedt je je horloge niet alleen extra bescherming tegen invloeden van buitenaf (denk aan vocht, vuil en stof), maar geef je je watchwinder een nog luxere uitstraling. Deze watchwinder van Bernard Favre zal als een waar kunstobject in je interieur staan en een waardevolle aanvulling betekenen op je horloge. Elke liefhebber van automatische horloges zal gefascineerd zijn door het bijzondere opwindproces.

Met een watchwinder van Bernard Favre heb je dus niet alleen een uniek model in huis, maar ook het beste van het beste op het gebied van opwinding. Zowel de Swiss made motor als de keuze voor enkel hoogwaardige materialen voor deze watchwinder, maken dat je er zeker van kunt zijn dat je lang plezier zult hebben van je watchwinder. Daar komt nog de unieke wijze van opwinding bij die Bernard Favre gebruikt.

Als officieel dealer van Bernard Favre leveren wij elke watchwinder van dit merk in een luxe verpakking inclusief handleiding en certificaat. Uiteraard is elke Bernard Favre Planet watchwinder voorzien van minimaal 2 jaar garantie. Wij verzenden wereldwijd. Buiten de EU leveren wij BTW vrij. Wij hebben de meeste Bernard Favre watchwinders op voorraad en direct verzendklaar voor een snelle levering. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit fraaie merk? Bekijk dan de actuele collectie op onze website. Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag verder!