Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Gold watchwinder

Geplaatst op 16 juni 2021 om 15:59 uur

Op zoek naar een exclusieve watchwinder met een unieke uitstraling voor het opwinden van jouw automatische horloge? Dan moet je zeker verder lezen. We lichten er namelijk een bijzonder merk en één specifiek model uit dat tot onze favorieten behoort. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder

Bernard Favre Planet Gold watchwinder.

Een exceptionele watchwinder kenmerkt zich niet alleen door een sublieme kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid. Wanneer je echt een uniek model wilt is de uitstraling en het design ook van belang. Er zijn verschillende merken op de markt die op dit gebied uitblinken. Zij hechten net zoveel waarde aan het design van het model als aan de kwaliteit en innovatie op het gebied van de techniek. Natuurlijk is het afhankelijk van je persoonlijke smaak wat voor design jou aanspreekt. Toch hebben we vandaag een merk voor je dat de meeste liefhebbers zal aanspreken, door het luxueuze en chique design en daarnaast de bijzondere wijze van opwinding. De watchwinders van dit kwaliteitsmerk hebben een duidelijke eigen handtekening, zodoende is het design zeer herkenbaar. We hebben het dan over de watchwinders van het Zwitserse merk Bernard Favre.

Bernard Favre biedt watchwinders voorzien van het zogenaamde Planet Winding System. Dit systeem voorziet in de benodigde beweging voor automatische horloges doordat het horloge in de watchwinder om zijn eigen as draait. Hiermee wordt een link gelegd naar het draaien van een planeet, vandaar de speciale naam voor dit mooie systeem. Elke liefhebber van automatische horloges zal dit een fascinerend gezicht vinden. Elke watchwinder van Bernard Favre zal een eyecatcher zijn in elk interieur en direct de ogen van iedereen laten richten op jouw horloge. De Bernard Favre watchwinders zijn bovendien voorzien van Zwitserse motoren die op dit gebied kunnen worden bestempeld als het beste van het beste. De Swiss made motoren zijn niet alleen energiezuinig en geluidsarm, maar ook zeer betrouwbaar en duurzaam en vormen dan ook een solide basis voor de watchwinders van Bernard Favre. Met een Zwitsers hart van deze kwaliteit zal je altijd kunnen rekenen op je watchwinder!

Binnen de grote collectie met verschillende modellen vinden we de Bernard Favre Planet Gold watchwinder. Deze high end watchwinder is geschikt voor een enkel automatisch horloge. Dit model heeft een zwarte base en goudkleurige ringen. De Bernard Favre Planet Gold is gemaakt van edelstaal en de speciale glazen stolp kan erover heen worden geplaatst. Dit biedt extra bescherming tegen vuil, stof en vocht en geeft het model bovendien een extra chique uitstraling. De watchwinder is compact van formaat en werkt op een ingebouwde accu (100 dagen). De combinatie van deze twee eigenschappen maakt het eenvoudig om hem mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Daarnaast is het mogelijk om de watchwinder in een kluis te plaatsen, zodat zowel de watchwinder zelf als jouw horloge optimaal beschermd zijn. Deze horlogeaccessoire beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en over een overwind protectie. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is bovendien eenvoudig programmeerbaar. Daarnaast is dit exemplaar voorzien van een USB aansluiting, opladen van de accu werkt eenvoudig via PC, smartphone of netstroom. Je watchwinder is op deze manier altijd klaar voor gebruik! Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken om stilstand van je horloge.

Met Bernard Favre watchwinder weet je zeker dat je kiest voor vakwerk. Elke watchwinder van Bernard Favre wordt namelijk met de grootst mogelijke zorg en precisie met de hand gemaakt. Hierbij zijn het oog voor detail, de afwerking en de kwaliteit zeer belangrijk. Bovendien wordt elke watchwinder wanneer deze gereed is meerdere dagen getest voordat deze geleverd wordt. Zo garandeert Bernard Favre te allen tijde de kwaliteit van hun producten. Ook originaliteit en uniek blijven zijn belangrijk voor Bernard Favre. De jaarlijkse productie is dan ook relatief laag, waardoor je met een watchwinder van Bernard Favre echt iets speciaals in huis haalt.

Wanneer je ervoor kiest de Bernard Favre Planet Gold watchwinder te bestellen, of natuurlijk één van de andere mooie modellen uit de collectie, ontvang je deze met 2 jaar garantie thuis. Je kunt er dus van op aan dat je gedurende lange tijd plezier zult beleven aan je nieuwe watchwinder, maar daar hebben we sowieso alle vertrouwen in met een watchwinder van deze kwaliteit. Daarnaast ontvang je uiteraard een duidelijke handleiding zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aankoop.

De watchwinder wordt geleverd met een bijzonder mooi lederen etui en we zorgen ervoor dat je pakketje stevig ingepakt en verzekerd naar je toe komt. Wanneer er vragen zijn over de collectie van Bernard Favre, of je een advies van ons wilt, zijn we je als officieel dealer van Bernard Favre zeer graag van dienst. Twijfel je nog? Bekijk het filmpje van de Bernard Favre watchwinder in onze webshop, je gaat vast en zeker overstag. Elke liefhebber zal zeker weten gecharmeerd zijn van deze fascinerende wijze van opwinding.