Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 2+3 Macasar watchwinder

Geplaatst op 6 mei 2021 om 15:48 uur

In het Verenigd Koninkrijk is het watchwinder merk Paul Design gevestigd. Dit aansprekende merk produceert al ruim een decennium uitstekende watchwinders die door horlogeliefhebbers wereldwijd worden gebruikt voor het opwinden van automatische horloges. Het merk biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt wanneer je jouw automatische horloges goed en veilig wilt opwinden. De afgelopen jaren heeft Paul Design grote stappen gezet op gebied van kwaliteit en vooral functionaliteit. Het leuke van dit merk is dat de prijzen altijd aantrekkelijk zijn gebleven. Dit zorgt ervoor dat er maar weinig watchwinder merken kunnen concurreren met Paul Design watchwinders.  Dit vanwege de uitstekende combinatie van kwaliteit, functionaliteit, design en betaalbaarheid.

Paul Design 2+3 macassar watchwinder

Paul Design biedt een uitgebreide collectie watchwinders die zowel de liefhebber met enkele automatische horloges als de echte verzamelaar zal aanspreken. De uitstraling van de watchwinders van Paul Design is modern en luxe te noemen. De watchwinders stralen klasse en stijl uit. De luxueuze vormgeving van de watchwinders maakt dat elk automatisch horloge direct in het oog zal springen. Dit zal iedereen met een passie voor automatische horloges zeker aanspreken. Elke liefhebber wil tenslotte zijn of haar horloges zo goed mogelijk opwinden maar ook zo mooi mogelijk opbergen.

De uitstekende kwaliteit van de Paul Design watchwinders wordt met name gerealiseerd door fraaie en hoogwaardige materialen die het merk gebruikt. Voorbeelden zijn hout, glas en edelstaal. Paul Design maakt op technisch gebied gebruik van Japanse motoren. Met een Japanse motor van deze kwaliteit ben je verzekerd van een watchwinder die altijd voor je klaar staat en bovendien zijn werk vrijwel in stilte uitvoert. Deze motoren zijn bovendien energiezuinig in gebruik, wat in de tijdsgeest van vandaag zeker een voordeel is.

Binnen Paul Design watchwinder collectie vinden we de Paul Design Gentlemen 2+3 macassar watchwinder. Deze mooie watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en biedt bovendien ruimte voor het opbergen van nog eens 3 horloges. Op deze manier houd je je horloges netjes en veilig bij elkaar. Natuurlijk kun je deze opbergruimte ook benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De uitstraling van deze watchwinder van Paul Design is, zoals we gewend zijn van het merk, modern en strak. De combinatie van het prachtige macassar houten exterieur en de zwarte binnenkant, tezamen met het glazen deurtje maken dat deze watchwinder een luxe uitstraling heeft. Het deurtje zorgt er bovendien voor dat jouw horloges beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stof en vuil.

Wat betreft de techniek biedt de Paul Design 2+3 macassar watchwinder een modern touchscreen, waarmee je eenvoudig het aantal rotaties per dag en de draairichting per horloge individueel in kunt stellen. Deze eigenschap samen met de flexibele horlogehouders die Paul Design gebruikt zorgen ervoor dat de elke Paul Design watchwinder geschikt is voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De ingebouwde LED verlichting maakt het bovendien mogelijk op elk gewenst moment de horloges goed te kunnen bekijken. Natuurlijk is deze watchwinder voorzien van Japanse motoren van hoge kwaliteit zodat je er zeker van bent dat jouw horloges niet stil komen te staan.

De Paul Design Gentlemen 2+3 macassar watchwinder is voor de echte liefhebber met enkele automatische horloges dus een uitstekende keuze. Dit compacte model van Paul Design is vrijwel overal gemakkelijk te plaatsen. Doordat deze watchwinder geluidsarm is, plaats je hem ook met een gerust hart op je slaapkamer of bijvoorbeeld op kantoor. Door de stijlvolle en chique uitstraling van de watchwinder, zal deze bovendien een ware eyecatcher zijn in je interieur. Je kiest met deze watchwinder bovendien niet alleen voor een fraai design en een luxe afwerking. Dit vooruitstrevende merk gaat namelijk ook op technisch gebied voor het beste. Met de goede prijs-/kwaliteitverhouding van Paul Design zijn jouw horloges altijd gereed voor gebruik en hoef je je nooit meer zorgen te maken over eventuele stilstand van jouw horloges. Paul Design maakt het hiermee ook voor de liefhebbers met een minder ruim budget mogelijk een watchwinder van uitstekende kwaliteit aan te schaffen. Met deze watchwinder haal je alles in huis dat jouw automatische horloges nodig hebben!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Paul Design watchwinders. Elke watchwinder van Paul Design die je bij ons bestelt ontvang je met minimaal 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je kunt dus met een gerust gevoel je bestelling plaatsen en snel van je aankoop genieten. Wij zorgen ervoor dat jouw pakketje goed verpakt wordt bezorgd en bieden jou als officieel dealer van Paul Design bovendien de nieuwste collecties, scherpe prijzen en de beste service!