Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Budget watchwinder

Geplaatst op 19 mei 2022 om 14:45 uur

Watchwinders zijn verkrijgbaar in verscheidene soorten en maten. Daarmee is er voor iedere fan van automatische horloges wel een passende watchwinder te vinden, die jouw automatische horloge van energie voorziet. Watchwinders bieden veel voordelen wanneer je in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges. Zo zorgt een goede watchwinder ervoor dat jouw horloge niet stil komt te staan wanneer je hem niet draagt. Een automatisch horloge kan tenslotte alleen blijven lopen wanneer deze wordt voorzien van de benodigde beweging. Deze beweging krijgt het horloge normaal gesproken automatisch door het bewegen van de pols bij het dragen van het horloge. Als je het horloge niet draagt kan een watchwinder in deze beweging voorzien.

Het is belangrijk om een watchwinder van kwaliteit te kiezen om optimaal van de voordelen van een watchwinder gebruik te kunnen maken. Toch hoef je ook voor een kwalitatieve watchwinder echt niet de hoofdprijs te betalen. Er zijn verschillende watchwinder merken op de markt die een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weten te bieden. Zo kun je kiezen voor modellen die alles bieden wat je nodig hebt om je horloge op te kunnen winden en tegelijkertijd duurzaam zijn, maar aan de andere kant ook betaalbaar. Het voordeel van een budget watchwinder is dan ook dat je een doeltreffende watchwinder aanschaft die doet wat hij moet doen, tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien kan ook een betaalbare watchwinder direct een zeer goede en veilige opbergplaats bieden voor jouw horloges, zodat je deze lang mooi en onbeschadigd kunt houden.

We laten je graag kennis maken met 3 budget watchwinders van het Nederlandse merk Benson. Benson staat er bekend om zeer goede kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs en is daardoor zeer geschikt wanneer je een minder groot budget hebt bij het aanschaffen van een watchwinder.

De Benson Compact 1.17 Black Leather watchwinder is een perfect voorbeeld van een budget watchwinder uit de collectie van Benson. Het model is strak en compact vormgegeven en uitgevoerd in de kleur zwart. Door het lederen exterieur, heeft de watchwinder een luxe uitstraling. Doordat de watchwinder klein van formaat is, is deze gemakkelijk mee te nemen en is er overal wel een plekje voor te vinden. Dit model is geschikt voor het opwinden van één horloge. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door een Japanse motor van kwaliteit. Deze motoren staan erom bekend dat zij zowel energiezuinig als stil in gebruik zijn, voor een optimaal gebruikscomfort.

De Benson Compact 1.17 Black Leather watchwinder is voorzien van een modern LCD scherm, waarmee je onder andere de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt bepalen. Tot slot is deze watchwinder uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met deze watchwinder wind je ieder type en merk automatisch horloge probleemloos op en berg je je horloge bovendien veilig op.

Een tweede model, eveneens afkomstig uit de collectie van Benson, is de Benson Compact 2.18 Black Leather. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. Dit model is eveneens bekleed met zwart leder en ook het interieur van deze watchwinder is zwart van kleur. Bij dit model is er eveneens gekozen voor het gebruik van Japanse motoren, voor een solide basis. Ondanks de aantrekkelijke prijs waar deze watchwinder voor wordt aangeboden, biedt dit model hoogstaande technologie en mooie extra’s. Zo is er een ingebouwde LED verlichting waarmee je je horloges altijd goed kunt bekijken. Daarnaast beschik je met deze watchwinder over een innovatief touchscreen. Hiermee kun je de instellingen per rotor afzonderlijk wijzigen. De Benson Compact 2.18 Black Leather biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart beschik je met dit model ook nog over een powerwinding functie, superhandig om je horloges in korte tijd op te winden wanneer je even niet zoveel tijd hebt. Al met al is dit opnieuw een Benson watchwinder die zeer compleet te noemen is, tegen een aantrekkelijke prijs!

Het laatste model dat we in de spotlight plaatsen is de Benson Easy Watchwinder Z2. Deze budget watchwinder heeft een geheel andere uitstraling dan de voorgaande twee. Deze watchwinder is namelijk rond van vorm en gemaakt van hoogwaardig kunststof. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur wit en beschikt over een doorzichtige deksel om de watchwinder te kunnen afsluiten. Op deze manier bescherm je je horloge tegen bijvoorbeeld stof, vuil en condens en kun je ook tijdens het opwindproces je horloge toch goed zien. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de ingebouwde LED verlichting van de watchwinder. Deze gaat automatisch aan wanneer de watchwinder in bedrijf is. Tenslotte biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt en uiteraard een overwind protectie. Met dit model kies je voor een handzaam maar tegelijkertijd spectaculair model watchwinder met een zeer doeltreffende opwinding. Ook het plaatsen op bijvoorbeeld kantoor of slaapkamer is goed mogelijk vanwege de compacte vormgeving en het geluidsarme karakter van de watchwinder.

Naast de 3 genoemde modellen van Benson bieden wij in onze webshop nog vele andere watchwinders van dit bijzondere Nederlandse merk. De collectie is zeer uiteenlopend wat betreft capaciteit, vormgeving en luxe. Wat alle watchwinders van Benson echter wel met elkaar gemeen hebben is onder meer de goede prijs-/kwaliteit ratio. Met Benson krijg je veel waar voor je geld! Neem dus nu een kijkje bij ons in de webshop, het is zeker de moeite waard!