Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De drie beste watchwinders onder de 500 euro

Geplaatst op 14 oktober 2020 om 12:47 uur

Of je nu een groot of klein budget hebt voor de aanschaf van een watchwinder, je wilt het beste dat je kunt krijgen voor je geld. Omdat er op dit gebied meer dan genoeg keuze is, kan het moeilijk lijken om de juiste keuze te maken en alle voor- en nadelen goed tegen elkaar af te wegen. Wat in ieder geval belangrijk is als je op zoek bent naar de juiste watchwinder voor jou en je horloges is dat je je goed inleest op dit gebied. Er is namelijk zoveel keuze wat betreft de kwaliteit, prijs, naamsbekendheid en design, dat je anders door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom zij wij er om jou hierbij te helpen. Stel, je zoekt een watchwinder voor onder de 500 euro. Dit is een mooi budget om een degelijke en kwalitatieve watchwinder te kunnen aanschaffen zonder al teveel poespas. Wat je voor dit bedrag kunt verwachten wanneer je de juiste keuze maakt, is een watchwinder van kwaliteit, die duurzaam en betrouwbaar is en doet wat een goede watchwinder behoort te doen. In sommige gevallen krijg je er zelfs een aantal extra functionaliteiten bij. De watchwinders verkrijgbaar voor onder de 500 euro bieden al meer luxe dan de instapmodellen en zijn daarmee absoluut niet basic te noemen. Een mooi design, hoogwaardig materiaalgebruik en watchwinders met een capaciteit voor 1, 2 of 4 automatische horloges zijn met dit budget binnen handbereik.

Zoals gezegd heb je voor dit bedrag een ruime keuze uit merken en modellen. Wanneer je begint met je zoektocht kan het helpen wanneer je dit doet op een overzichtelijke website met een goed filtersysteem. Zo kun je eenvoudig je wensen invullen wat betreft merk, materiaal, functionaliteiten en natuurlijk niet te vergeten je budget. Ook vul je in voor hoeveel horloges je een watchwinder zoekt. We zullen de watchwinders die naar ons inzicht de voorkeur hebben voor het budget van onder de 500 euro benoemen en nader belichten. Deze watchwinders zijn ook allemaal eenvoudig, snel en veilig te bestellen in onze webshop, zodat je direct weet waar je terecht kunt!

Het eerste model dat we willen benoemen is de Benson Black Series 2.16.B watchwinder. Deze watchwinder is van het Nederlandse merk Benson. Benson is in staat zeer goede kwaliteit te leveren voor een mooie prijs. Doordat zij de watchwinders in eigen beheer laten vervaardigen, maken zij deze goede prijs-/kwaliteit verhouding mogelijk. Op deze manier zijn de lijntjes kort en kunnen zij de kwaliteit nauw in de gaten houden. De Benson Black Series 2.16.B  is een watchwinder geschikt voor 2 horloges. Deze watchwinder is daarnaast met de uiterste zorg met de hand vervaardigd en is uitgerust met de nieuwste technieken. De watchwinder is voorzien van een powerwinding functie en een overwind protectie. Met de LED verlichting heb je altijd een goed zicht op je horloges.

Men heeft gekozen voor hoogwaardige materialen en de watchwinder is bovendien voorzien van maar liefst 12 verflagen. Door middel van het moderne touchscreen stel je eenvoudig de draairichting en aantal rotaties per dag in, specifiek geschikt voor jouw horloges. Elke rotor is daarvoor apart instelbaar. Uiteraard is de Benson Black series 2.16.B watchwinder geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of het type. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart, carbon, macassar en wit, waardoor je eenvoudig een keus kunt maken die perfect bij je interieur en persoonlijke smaak past.  Als kers op de taart biedt deze specifieke watchwinder naast capaciteit voor 2 horloges voor het opwinden, ook nog opbergmogelijkheid voor 3 extra horloges. Zo bewaar je gemakkelijk al je horloges en sieraden bij elkaar.

De volgende watchwinder die we uitlichten is de Orbita Sparta Bold 1 blue watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor een enkel horloge en heeft een mooi compact design.  Deze specifieke watchwinder is blauw, maar hij is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Ook deze watchwinder is geschikt voor alle types en merken automatische horloges. De watchwinder biedt 3 programma’s, namelijk CW, CC en Alt. Deze watchwinder is vervaardigd uit kunststof en is voorzien van een Zwitserse motor. Dit maakt dat u gegarandeerd kiest voor een duurzaam en betrouwbaar product, waar Zwitserland bekend om staat. Deze motor is stil en energiezuinig in gebruik, ideaal!

Nummer 3 op de lijst is de Swiss Kubik Startbox black watchwinder. Deze watchwinder is zwart, maar ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren. Ook dit is een zeer compact model, dat geschikt is voor een enkel horloge. Het materiaal waarvan deze watchwinder is gemaakt, is polyamide, een soort kunststof.  Het merk Swiss Kubik is van Zwitserse afkomst en staat hiermee voor een zeer hoge kwaliteit watchwinders. Doordat deze watchwinder functioneert op batterijen en zo compact is, is deze zeer eenvoudig mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Ook het plaatsen in een kluis is hierdoor mogelijk. Ook deze watchwinder is voorzien van een overwind protectie.

Last but not least noemen we de Chronovision One Black Bluetooth. Ook hier weer een mooi compact model geschikt voor één horloge. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en hiermee licht in gewicht. Hij is instelbaar via PC, door middel van USB en via smartphone. Uiteraard is ook deze watchwinder geschikt voor elk horloge. Daarnaast heeft hij een aantal extra functionaliteiten, zoals de intelligente slaap functie en de speedwinding functie.

Kortom, keuze genoeg voor dit budget. Neem eens een kijkje in onze webshop en bekijk onze collectie watchwinders.