Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Geplaatst op 27 januari 2021 om 20:12 uur

Wanneer je een watchwinder zoekt voor het opwinden van automatische horloges heb je vast weleens gehoord van het merk Benson. Dit Nederlandse merk produceert al jaren watchwinders van ontzettend goede kwaliteit die door veel horlogeliefhebbers gebruikt worden. Benson weet alle eigenschappen die je nodig hebt om een automatisch horloge goed en veilig op te winden te combineren met een fraai design en aantrekkelijke prijs. Je windt snel en veilig alle soorten automatische horloges op in een Benson watchwinder. Heb je bijvoorbeeld een Rolex, Omega, Breitling of Tag Heuer horloge? Je windt ze probleemloos op in een watchwinder van dit Nederlandse merk.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Onlangs heeft Benson de nieuwste generatie Smart-Tech II watchwinders gepresenteerd. Deze nieuwe serie volgt de huidige collectie op. De verschillen zitten voornamelijk in een nog betere afwerking en nieuw type deur. Hierdoor heeft de watchwinder een moderner design en is nog functioneler in gebruik. Het grote voordeel van de Benson Smart-Tech II watchwinders is de prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn eigenlijk geen andere watchwinder merken die een watchwinder van dezelfde kwaliteit voor zo’n interessante prijs aanbieden.

De nieuwe generatie Smart-Tech II watchwinders bestaat uit 3 modellen, namelijk voor het opwinden van 2, 4 en 6 automatische horloges. Elk model is gemaakt van hout en heeft een glazen deur voor optimaal zicht op de ronddraaiende horloges. De Japanse motoren zorgen voor een vrijwel geluidloze opwinden van elk merk of model horloge. Een groot voordeel van deze watchwinders is dat elke motor, oftewel elk horloge, individueel ingesteld kan worden qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Hierdoor ben je flexibel met het opwinden van verschillende automatische horloges, bijvoorbeeld wanneer je automatische horloges hebt van verschillende merken.

De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder bedien je via het touchscreen aan de voorzijde waardoor je elk horloge snel en gemakkelijk kunt opwinden. Via het touchscreen stel je de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in maar je kan ook de powerwinding functie en de LED verlichting bedienen.

Onderin de Smart-Tech II watchwinders vind je een lade waarin je andere horloges, sieraden of papieren kunt opbergen. Dit is een handige eigenschap van deze watchwinders omdat je als horlogeliefhebber je horloges graag bij elkaar bewaart. De horlogehouders van de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder zijn flexibel en instelbaar. Hierdoor kan je vrijwel elk horloge op de houder plaatsen die je vervolgens vastklikt in de watchwinder zelf, zodat het horloge er nooit uit kan vallen tijdens het opwinden. Dit is een ander groot voordeel ten opzichte van watchwinders met kussentjes, die kunnen er namelijk uitvallen.

De houten kast is zwart van kleur en bevat 12 verflagen en een bovenste beschermlaag. Het hout zorgt ook voor absorptie van geluid waardoor de watchwinder nagenoeg stil is in gebruik wanneer de deur gesloten is. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van zachte stof zodat jouw horloges altijd veilig zijn en niet beschadigd kunnen raken wanneer je ergens tegenaan stoot.

De nieuwe Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder wordt geleverd in een stevige verpakking en chique Black Series verpakking. De garantie bedraagt 2 jaar en uiteraard is een handleiding inclusief. Heb je interesse in een kwalitatief zeer goede watchwinder met een betaalbare prijs? Dan is de nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinder serie absoluut het bekijken waard!