Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

RDI Prestige K10-5 watchwinder

Geplaatst op 20 januari 2021 om 16:00 uur

Op zoek naar een high end watchwinder van onberispelijke kwaliteit? Wanneer je niet alleen op zoek bent naar kwaliteit en een goede techniek, maar ook naar creativiteit en originaliteit, dan is dit een blog artikel voor jou. Als echte liefhebber weet je natuurlijk dat Zwitserland absolute kwaliteit biedt op het gebied van zowel horloges als watchwinders. In dit artikel lichten we er een watchwinder merk uit dat afkomstig is uit dit horlogeland pur sang. We hebben het over het merk RDI. RDI biedt Swiss made watchwinders met een modern design, vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De designs van RDI zijn uniek en zeker origineel. Dit uit zich onder andere in bijzonder mooi kleur- en of vormgebruik. Hiervoor zoekt het merk zelfs de samenwerking met kunstenaars, wat RDI iets extra bijzonders geeft. Met een RDI watchwinder haal je dus niet alleen topkwaliteit in huis, maar ook een absoluut ‘piece of art’ dat een prachtig plekje verdient in je interieur.

RDI Prestige K10-5 watchwinder

De collectie van RDI herbergt dus high-end watchwinders met een duidelijke eigen handtekening. De RDI watchwinders zijn uiteraard uitgerust met een Swiss made motor. Deze motoren staan erom bekend uiterst krachtig te zijn, maar zijn daarnaast ook zeer stil in gebruik. Dit verhoogt het gebruikscomfort en dat zal voor velen een absolute plus zijn. De watchwinders van RDI zijn bovendien geschikt voor elk type, merk en model automatisch horloge. RDI is een relatief klein watchwinder merk, voordeel hiervan is dat men extra aandacht heeft voor kwaliteit, afwerking en details. De watchwinders van RDI zijn dan ook met de grootste zorg afgewerkt en dit is absoluut zichtbaar in het eindresultaat. RDI biedt een gouden combinatie van Swiss made kwaliteit, een eigen identiteit, hoogstaande techniek en een goede prijs-/kwaliteit verhouding.

Binnen de collectie van RDI vinden we onder meer de RDI Prestige K10-5 watchwinder. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart en heeft in combinatie met de bijzonder mooie vormgeving een luxe en originele uitstraling. Voor deze watchwinder is gekozen voor hoogwaardige materialen zoals edelstaal en glas. Deze watchwinder is geschikt voor 1 automatish horloge en is redelijk compact van formaat en hiermee gemakkelijk hanteerbaar. De RDI Prestige K10-5 watchwinder is bovendien uitgerust met maar liefst 16 programma’s voor een zo efficiënt mogelijke opwinding van je horloge. Natuurlijk is de watchwinder voorzien van een overwind protectie. De watchwinder functioneert op adapter of op batterijen. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld je watchwinder graag mee wilt nemen naar kantoor, of hem in een kluis wilt plaatsen voor een extra veilig gevoel. Doordat de watchwinder is voorzien van een glazen deurtje, wordt je geliefde horloge beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan condens, stof en vuil bijvoorbeeld.

Deze watchwinder van RDI is dus uitermate geschikt voor de echte liefhebber met een enkel automatisch horloge, die houdt van een bijzonder stuk en een origineel design. Deze watchwinder zal een echte blikvanger zijn in je interieur, dat is dan ook waarmee RDI zich weet te onderscheiden. De RDI Prestige K10-5 is passend in vrijwel elk interieur, doordat de kleur vrij neutraal is. Bovendien kun je met deze watchwinder rekenen op een stukje hoogstaande techniek. De Swiss made kwaliteit garandeert een duurzaam en betrouwbaar product waar jij en je horloge lang plezier van zullen hebben.

Wanneer je een watchwinder zoekt voor je horloge en je denkt dat dit wel eens hét exemplaar voor jou zou kunnen zijn, dan kun je hem beter bekijken in onze webshop. Wij zijn experts op het gebied van watchwinders. Bovendien zijn we al verschillende jaren officieel dealer van RDI. Dit betekent dat wij de collecties goed kennen en bovendien een professioneel advies kunnen bieden. Daarnaast bieden wij de nieuwste collecties van RDI. Het bestellen van je favoriete watchwinder doe je met een gerust gevoel bij een officieel dealer. 

Als je graag de diverse watchwinders van RDI of enkele van de andere vele mooie watchwinder merken die wij te bieden hebben met elkaar wilt vergelijken, doe je dit gemakkelijk met de vergelijkingsfunctie op onze website. Met deze functie worden de door jou gekozen watchwinders in een handig schema geplaatst, waardoor je eenvoudig de verschillen en gelijkenissen van de verschillende watchwinders met elkaar kunt vergelijken en een gedegen keuze kunt maken. Wanneer je vragen hebt, kunnen wij je hierbij helpen en je de juiste service verlenen. De RDI Prestige K10-5 is nu bovendien verkrijgbaar met een mooie korting. Een heel goed moment dus om te kiezen voor kwaliteit. Wacht niet te lang en grijp nu deze mooie kans!

Wanneer je ervoor kiest deze RDI Prestige K10-5 of één van de andere kwalitatieve watchwinders van RDI te bestellen in onze webshop, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Wij zorgen ervoor dat jouw watchwinder snel en in een stevige verpakking wordt verzonden.