Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders

Geplaatst op 3 februari 2021 om 18:28 uur

Watchwinders zijn er van allerlei merken. Maar niet alleen merken uit Zwitserland en Duitsland zijn in staat topkwaliteit te leveren op dit gebied. Natuurlijk staat Zwitserland bekend om de hoge kwaliteit watchwinders en horloges die zij leveren, hetzelfde geldt voor Duitsland. Duitsland en degelijkheid horen bij elkaar. Maar ook bijvoorbeeld in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk worden watchwinders geproduceerd die echt het nader bekijken waard zijn wanneer je op zoek gaat naar een goede watchwinder. In dit artikel zullen we het merk Paul Design, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk nader belichten. Dit merk heeft op vele gebieden een hoop te bieden.

Het brein achter Paul Design is Paul Chen. Hij ontwikkelt en ontwerpt de watchwinders zelf en had daarbij vanaf het begin een ambitieus doel voor ogen. Innovatie heeft hij hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook te zien aan de watchwinders binnen de uitgebreide collectie. Paul Design biedt watchwinders met ruimte voor één horloge, maar ook watchwinders met een grote capaciteit. Deze watchwinders zijn bij uitstek geschikt voor de echte verzamelaar. Zo vinden we binnen de collectie  van Paul Design watchwinders voor 2 horloges, maar ook watchwinders met een capaciteit voor bijvoorbeeld wel 12 horloges. Dit maakt dat de Paul Design collectie geschikt is voor een breder publiek.

Ook de aantrekkelijke prijzen waarvoor Paul Design zijn watchwinders aanbiedt, maken dat de collectie toegankelijk is voor veel liefhebbers en verzamelaars van automatische horloges. De combinatie van een stijlvol design, hoogstaande techniek en afwerking en bovendien een scherpe prijs, maakt dat Paul Design zich weet te onderscheiden van andere bekende watchwinder merken.

Binnen de collectie van Paul Design vinden we de Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 horloges en biedt daarnaast extra opbergruimte voor nog 3 horloges. Uiteraard is deze opbergruimte ook erg geschikt om andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen bij elkaar te bewaren. Paul Design biedt met de Gentlemen 2+3 watchwinder een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Deze watchwinders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, Black Apricot, Black Shadow en Macassar. Deze kleuren geven de watchwinders een extra luxe en natuurlijke uitstraling.

De Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren, die zowel energiezuinig als stil in gebruik zijn. Dit verhoogt uiteraard het gebruikscomfort. Bovendien zijn de Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders voorzien van een modern touchscreen, waarmee je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt instellen. Dit kun je per rotor individueel doen, waardoor je voor elk horloge specifiek de benodigde waarden instelt. Deze watchwinders zijn ook nog eens voorzien van zowel een slaap functie. Deze functie zorgt ervoor dat je de automatische horloges net onder het optimale niveau van opwinding kunt houden, waarmee je ze wat rust gunt. Uiteraard zijn de watchwinders ook voorzien van een overwind protectie. En tot slot is dit fraaie design voorzien van LED verlichting, wat zorgt voor een perfect zicht op je horloges.

Kortom, de Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders zijn zeer complete watchwinders voorzien van de modernste techniek en een luxe uitstraling. Paul Design weet ontzettend scherpe prijzen te hanteren voor haar watchwinders. Vergelijkbare merken kosten al gauw 2x zoveel.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Je kunt deze watchwinders van Paul Design eens op je gemak beter bekijken in onze webshop. Hier vind je de specificaties van deze watchwinders gemakkelijk terug en de duidelijke foto’s geven je een goed beeld van hoe de watchwinders eruit zien.

Natuurlijk koop je een watchwinder van kwaliteit het liefst bij een officieel dealer. Deze kent de ins en outs van de producten en kan je derhalve een passend advies geven wanneer je dit wenst. Ook kun je bij een officieel dealer rekenen op een uitstekende service. Wij zijn officieel dealer van Paul Design en helpen je dus graag verder. Wanneer je ervoor kiest een Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinder te bestellen bij ons dan ontvang je deze met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Naast deze kwalitatieve watchwinders hebben nog veel meer te bieden . Denk aan diverse andere gerenommeerde watchwinder merken. Bijvoorbeeld Swiss Kubik, Benson Watchwinders of Bernard Favre.