Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De voordelen van een Heisse und Sohne watchwinder

Geplaatst op 16 augustus 2023 om 17:02 uur

Wanneer je op zoek  bent naar een hoogwaardige watchwinder dan zijn er verschillende mooie merken uit verschillende landen om uit te kiezen. Ieder merk biedt zo zijn eigen kenmerkende eigenschappen en bepaalde specifieke voordelen. In dit kader laten we je graag nader kennismaken met het high-end merk Heisse & Söhne, dat afkomstig is uit Duitsland.

Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30

Heisse & Söhne is een merk dat zich op verschillende gebieden steeds weer weet te onderscheiden van andere merken. Om te beginnen biedt het merk de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Als basis voor de hoogwaardige watchwinders van Heisse & Söhne, heeft het merk daarnaast gekozen voor het gebruik van Japanse motoren. Deze motoren bieden verschillende belangrijke voordelen. In de eerste plaats zijn ze uiteraard betrouwbaar en gaan ze lang mee. In de tweede plaats zijn ze energiezuinig en niet geheel onbelangrijk, stil in gebruik. Hiermee is het een perfecte mogelijkheid om een watchwinder van Heisse & Söhne te plaatsen op jouw kantoor of in je slaapkamer. Je hoeft dan in ieder geval niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Een ander voordeel is dat Heisse & Söhne de watchwinders uit de collectie betaalbaar weet te houden, onder meer door het gebruik van deze Japanse motoren. Je kiest met een watchwinder van Heisse & Söhne daarmee voor een watchwinder van hoogstaande kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Het merk staat dan ook onder andere bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten.

Naast het gebruik van de Japanse motoren, biedt Heisse & Söhne nog verschillende andere voordelen en extra functionaliteiten die het gebruikerscomfort van de watchwinders van het merk absoluut verhogen. Zo zijn er prachtige modellen watchwinders binnen de Heisse & Söhne collectie te vinden met een ingebouwde LED verlichting. Dit maakt de watchwinders van het merk speciaal geschikt om te fungeren als display voor jouw automatische horloge of horlogeverzameling. Hiermee zet je ze extra in het zonnetje en heb je altijd een goed zicht op jouw horloges, op ieder moment van de dag. Een ander mooi voorbeeld van een stukje technische finesse wat betreft de watchwinders van Heisse & Söhne, is de handige LCD bediening. Hiermee stel je gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Het is mogelijk om dit te doen per rotor afzonderlijk, waardoor je ieder specifiek automatisch horloge dat geplaatst is in de watchwinder exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden.

Ook wat betreft design en uitstraling weet het merk Heisse & Söhne zich te onderscheiden. De watchwinders hebben een zeer fraaie en luxe uitstraling en worden gemaakt van de best mogelijke materialen. Zo wordt er onder meer gebruik gemaakt van diverse prachtige houtsoorten. Daarnaast zijn er verschillende modellen verkrijgbaar binnen de collectie, die afsluitbaar zijn met een glazen deurtje. Dit biedt niet alleen bescherming tegen krasjes of andere onnodige beschadigingen en slijtage, maar geeft de watchwinders ook een erg luxe uitstraling. De collectie van Heisse & Söhne herbergt daarnaast fraaie modellen die voorzien zijn van een elegante voet. Dit geeft echt de look van een display, om jouw horlogeverzameling extra mooi in te doen uitkomen. We lichten graag een model watchwinder voor je uit van Heisse & Söhne, waarmee het merk alle genoemde voordelen heeft weten te combineren. We hebben het dan over de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30. Deze watchwinder biedt de capaciteit om maar liefst 16 horloges tegelijkertijd van energie te kunnen voorzien. Hiermee is dit model speciaal geschikt voor de verzamelaar met een grote verzameling in het bezit. De watchwinder is gemaakt van hoogwaardig hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 is aan de buitenkant glanzend afgewerkt, wat het gevoel van luxe benadrukt. Aan de binnenkant is de watchwinder wit van kleur, wat een mooi contrast biedt met het exterieur. Dit model is voorzien van een fraaie voet, wat de watchwinder een extra luxe en elegante uitstraling geeft. Verder is dit design voorzien van een deurtje van mineraalglas, waarmee deze kan worden afgesloten. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw horloges desgewenst in de spotlight kunt plaatsen. Met het moderne LCD display, wijzig je eenvoudig de instellingen van de watchwinder. Je kunt hiermee dus de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk instellen. Verder is deze Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie ter voorkoming van overspanning van jouw horloges. Met de handige sleep mode kun je je horloges bovendien wat rust gunnen, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter.

Met de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 hebben we één specifiek model nader voor je onder de loep genomen. De watchwindercollectie van Heisse & Söhne is echter in zijn geheel zeker de moeite van het bekijken waard wanneer je een watchwinder van topkwaliteit wilt aanschaffen tegen een scherpe prijs!