Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse en Sohne Collector 70019-133.10.130 watchwinder

Geplaatst op 19 januari 2023 om 15:09 uur

Een goede watchwinder mag niet ontbreken wanneer je de trotse eigenaar bent van één of meerdere automatische horloges. Zeker voor de echte verzamelaar is een hoogwaardige watchwinder een essentiële accessoire. Een watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloges van de benodigde energie worden voorzien wanneer deze niet worden gedragen. Zo voorkom je stilstand van deze horloges en dat is erg belangrijk. Zo kan stilstand onder meer onnauwkeurigheden veroorzaken in de tijdsweergave. Daarnaast zijn er verschillende mooie extra functionaliteiten van automatische horloges (zoals een GMT functie of een maanfase), die steeds opnieuw moeten worden ingesteld wanneer deze automatische horloges stil komen te staan. Dat is erg onhandig en vooral volledig onnodig als je een goede watchwinder gebruikt. Voor het gemak en voor het behoud van jouw automatische horloges is een goede watchwinder dus absoluut evident.

Watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er watchwinders verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zowel voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar is er een uitgebreid assortiment beschikbaar. Natuurlijk zijn er ook op het gebied van prijs en kwaliteit verschillende mogelijkheden. Met een Zwitsers merk zit je op dit gebied altijd goed. Maar ook Duitsland herbergt prachtige modellen, afkomstig van gerenommeerde merken. Zo is het Duitse merk Heisse & Söhne een zeer mooi voorbeeld van een merk dat pure kwaliteit levert op dit gebied.

In dit artikel besteden we graag extra aandacht aan een specifieke watchwinder uit de collectie van Heisse & Söhne, namelijk de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.130. Deze watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling en biedt de ruimte voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges tegelijk. Dit model is gemaakt van bijzonder mooi hout en geplaatst op een fraaie voet. In dit design wordt de kleur zwart gecombineerd met een lichtere houtkleur en een zwart interieur. Aan de binnenkant is de watchwinder bovendien voorzien van een zachte stof. Niet alleen benadrukt dit het luxe karakter van deze watchwinder, het biedt daarnaast jouw horloges ook bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. Doordat de watchwinder is voorzien van een glazen deurtje, zijn jouw automatische horloges in de watchwinder ook beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan condens, vuil en stof, of bijvoorbeeld kinderhandjes.

De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.130 is uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit. Deze motoren zijn krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type of merk automatisch horloge. Zelfs het zwaarste horloge kun je met deze motoren probleemloos van de benodigde energie voorzien. Je weet hiermee altijd zeker dat jouw automatische horloges klaar zijn voor gebruik. Daarnaast verhogen deze Japanse motoren ook het gebruikerscomfort, doordat deze energiezuinig en stil in gebruik zijn. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je jouw watchwinder overal kunt plaatsen waar je dat wilt. Bijvoorbeeld ook op de slaapkamer of op kantoor. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.130 beschikt verder over een modern LCD scherm. Hiermee kun je gemakkelijk en snel de instellingen wijzigen. Zo kun je onder meer per rotor afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag instellen. Zo krijgt ieder individueel horloge automatisch de juiste wijze van opwinding. Een mooie extra is de ingebouwde LED verlichting waarover je met deze watchwinder beschikt. Wanneer je deze inschakelt, heb je op ieder gewenst moment een mooi zicht op jouw horloges, zelfs tijdens het opwindproces. In combinatie met het luxe design van de watchwinder, maakt deze eigenschap deze watchwinder direct ook perfect geschikt als display om jouw horloges in te kunnen presenteren. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.130 biedt daarnaast de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk ontbreekt ook de overwind protectie niet. Tot slot beschik je met dit model over een speciale sleep mode. Hiermee kun je je horloges net onder het meest optimale niveau van opwinding houden en ze zo op deze manier wat rust bieden. Met deze watchwinder kies je al met al voor het complete plaatje. Je beschikt ermee over een veilige en efficiënte wijze van opwinding, maar daarnaast biedt de watchwinder ook een veilige opbergplaats en een presentatiemogelijkheid voor jouw verzameling automatische horloges.

Wanneer je enthousiast bent geworden over de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.130, of graag meer modellen van dit luxueuze merk wilt bekijken, dan kun je hiervoor heel goed terecht in onze webshop. Wij bieden een mooie collectie Heisse & Söhne watchwinders en kunnen je bovendien indien gewenst bijstaan met raad en daad op dit gebied. Iedere watchwinder van Heisse & Söhne wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en uiteraard een duidelijke handleiding. Wij verzenden bovendien wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL. Een watchwinder van Heisse & Söhne is dus altijd binnen handbereik!