Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Aluminium Black

Geplaatst op 13 januari 2023 om 10:23 uur

Een watchwinder is voor de echte liefhebber van automatische horloges meer dan enkel een handig accessoire voor het opwinden van deze horloges. Natuurlijk schaf je een watchwinder in de eerste instantie aan om ervoor te zorgen dat jouw automatische horloge of horloges niet stil komen te staan. Daarnaast biedt een goede watchwinder de ideale wijze van beweging om ervoor te zorgen dat de olie in het horloge perfect wordt verdeeld. Buiten deze praktische voordelen die een hoogwaardige watchwinder biedt, is er ook nog de esthetische waarde.

Een echte liefhebber vindt ook de uitstraling van een watchwinder belangrijk en ziet deze dan ook als een manier om zijn horloge of horloges te presenteren en netjes in op te bergen. Doordat de liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges in het algemeen veel waarde hecht aan de kwaliteit, de techniek achter de watchwinder en het design, weet een goed watchwindermerk op al deze gebieden het beste van het beste te bieden. Vele mooie merken die dit uitdragen in hun watchwinder collectie vinden we terug in Zwitserland. Het Zwitserse merk Swiss Kubik is een voorbeeld van zo’n high-end merk.

Binnen Swiss Kubik watchwinder collectie zien we de waarden van dit exceptionele merk duidelijk terug. Swiss Kubik staat voor de gouden combinatie van het behoud van traditie aan de ene kant en de drang naar innovatie aan de andere kant. Zo biedt het merk van beide waarden het beste. In de 10 jaar dat het merk watchwinders produceert, heeft innovatie dan ook altijd hoog in het vaandel gestaan. Daarnaast vindt men het bij Swiss Kubik belangrijk menselijke relaties op waarde te schatten. Zij bouwden dan ook een vertrouwelijke relatie op met hun leveranciers, die ze bewust enkel binnen 50km van hun bedrijf hebben gekozen. Watchwinders die met de grootst mogelijke zorg met de hand zijn vervaardigd zijn in velerlei varianten verkrijgbaar bij Swiss Kubik. Het merk kiest voor deze watchwinders voor de mooiste materialen, waaronder bijvoorbeeld hout, aluminium en leder. De exclusiviteit van deze watchwinders komt daarnaast tot uiting in de sublieme afwerking, het kenmerkende design en de welbekende Zwitserse techniek die achter de watchwinders schuilgaat. De watchwinders van Swiss Kubik zijn compact vormgegeven en vallen op door de kenmerkende kubusvormige designs. Daarnaast biedt het merk variatie op zowel het gebied van capaciteit als wanneer het gaat om kleur. Of je nu een meer ingetogen smaak hebt of houdt van levendig kleurgebruik en of je nu een klein of groot verzamelaar bent, Swiss Kubik biedt de watchwinder voor jou!

In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan de Swiss Kubik Aluminium Black. Deze watchwinder van Swiss Kubik is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge tegelijk en gemaakt van aluminium. Doordat er voor dit materiaal is gekozen, is de watchwinder zowel degelijk als licht in gewicht. Dit specifieke model is zwart van kleur, maar deze watchwinder is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld blauw, groen en rood. De watchwinder kan desgewenst worden uitgebreid met een plexiglas deurtje. Deze is eenvoudig op de watchwinder te bevestigen en maakt deze afsluitbaar. Zo zorg je ervoor dat schadelijke invloeden zoals vocht en stof geen kans krijgen om je horloge aan te tasten. De Swiss Kubik Aluminium Black is uiteraard voorzien van een Swiss made motor van onberispelijke kwaliteit. Hiermee voorzie je ieder automatisch horloge probleemloos van de benodigde energie, ongeacht het merk of type horloge. Deze motoren zijn bovendien duurzaam en betrouwbaar, zodat je er zeker van bent dat je horloge altijd klaar is voor gebruik. Tot slot zijn Zwitserse motoren energiezuinig en stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder heel goed op plaatsen kunt neerzetten waar stilte gewenst is, zoals de slaapkamer of je werkplek. Door het handzame formaat is deze bovendien gemakkelijk mee te nemen. De watchwinder kan daarnaast tot maar liefst 3 jaar functioneren op een set AA batterijen. Je kunt er daardoor ook voor kiezen deze watchwinder in een kluis te plaatsen, waarmee je kiest voor de meest veilige plaats voor jouw horloge. Het aantal toeren van de watchwinder is instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting. Hierdoor kun je je horloge precies de juiste wijze van opwinding bieden. Natuurlijk is de Swiss Kubik Aluminium Black ook voorzien van een overwind protectie, die jouw horloge bescherming biedt tegen overspanning.

Met de Swiss Kubik Aluminium Black kies je kort samengevat voor een watchwinder van wereldkwaliteit. De watchwinder is betrouwbaar en geschikt voor ieder automatisch horloge. De stijlvolle uitstraling van de watchwinder zorgt ervoor dat je horloge een prachtige opbergplaats heeft. Tot slot weet je door de high-end Zwitserse techniek van de watchwinder zeker dat je nooit meer omkijken hebt naar de energievoorziening van je horloge.

Wanneer je deze exclusieve watchwinder wilt bestellen, kun je dit eenvoudig en veilig doen bij ons in de webshop. Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik en wij leveren de watchwinder dan met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Uiteraard hebben wij dit populaire model op voorraad en kunnen binnen 24u verzenden.