Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Collector 70019/17 watchwinder

Geplaatst op 10 november 2020 om 14:31 uur

Voor iedereen die een automatisch horloge in bezit heeft is een watchwinder een absolute “must have” wat betreft deze liefhebberij. Voor de verzamelaar is het zelfs een onmisbare horlogeaccessoire te noemen. Wanneer je automatische horloges verzamelt, is het natuurlijk onmogelijk om deze allemaal tegelijkertijd te dragen. Nu wordt een automatisch horloge normaliter van energie voorzien door de natuurlijke beweging van de pols. Wanneer deze beweging er niet is, dus als het horloge niet word gedragen, dan wordt het horloge niet automatisch opgewonden en zal het op een gegeven ogenblik stil komen te staan. Als liefhebber van je automatische horloge is dat niet wat je wilt, aangezien dit vervelende gevolgen kan hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave maar ook slijtage doordat je elke keer het horloge handmatig moet opwinden en moet goed zetten qua tijd en datum.

Heisse und Sohne Collector 70019/17 watchwinder

Kort gezegd, als verzamelaar van automatische horloges gebruik je een watchwinder! Deze zorgt ervoor dat je je horloges ook kunt opwinden wanneer je ze niet draagt. Er zijn watchwinders op de markt met ruimte voor 1 of 2 horloges, maar ook voor veel meer horloges. Dit is natuurlijk ideaal als verzamelaar zijnde. Je kunt je horloges tegelijkertijd van energie voorzien en met de prachtige designs die nu op de markt verkrijgbaar zijn, bewaar je direct je horloges op een mooie en overzichtelijke manier bij elkaar. Je presenteert je horloges op deze manier ook direct in stijl! Nu is er zo’n groot aanbod aan watchwinders, ook specifiek voor verzamelaars, dat je soms door de bomen het bos niet meer zult zien. Belangrijk bij de keuze voor een watchwinder is natuurlijk dat het een watchwinder van goede kwaliteit moet zijn. Je vertrouwt je verzameling automatische horloges niet zomaar aan elke willekeurige watchwinder toe! Er zijn diverse mooie watchwinder merken op de markt die hoge kwaliteit watchwinders leveren, dit in diverse prijsklassen. Ook wat betreft uitstraling van de watchwinders is er een grote diversiteit te zien. Van meer basic ontwerpen, tot hele kunstwerken waarmee je een absolute eyecatcher in huis haalt.

Een Duits merk dat absolute topkwaliteit watchwinders produceert met een uiterst stijlvolle uitstraling, is Heisse & Söhne watchwinders. Kenmerkend voor de watchwinders van Heisse & Söhne zijn onder andere de zeer luxe uitstraling van de designs en de uitmuntende techniek. Dit is dan ook waaraan dit merk zijn populariteit te danken heeft, in combinatie met een fraaie afwerking en de scherpe prijzen. Heisse & Söhne maakt gebruik van flexibele horlogehouders. De watchwinders zijn dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type. Naast watchwinders biedt Heisse & Söhne ook watchwinder kluizen van uitstekende kwaliteit. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen en bieden hiermee dan ook een zeer veilige opbergplaats voor je horloges.

Een bijzondere watchwinder binnen de collectie van Heisse & Söhne, die geschikt is voor de echte verzamelaar, is de Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder. Dit specifieke model is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges. Zoals we gewend zijn van Heisse & Söhne, zien we hier een modern en fraai design. De combinatie van de zwarte kleur van de kast met de edelstalen poten geeft de watchwinder een zeer luxe uitstraling. De watchwinder is voorzien van een stoffen binnenkant, ter bescherming van je geliefde horloges. Naast het edelstaal van de poten is deze watchwinder vervaardigd uit onder andere kwaliteitshout en mineraalglas. Het glazen deurtje zorgt ervoor dat je horloges beschermt worden tegen bijvoorbeeld stof en vuil en voorkomt hiermee ook schade en slijtage.

Ook op technisch gebied biedt Heisse & Söhne het neusje van de zalm. De Japanse kwaliteitsmotoren zijn zowel energiezuinig als geluidsarm, zodat je bij gebruik van de watchwinder een optimaal gebruikscomfort ervaart. De watchwinder is bovendien voorzien van een modern LCD bedieningspaneel, waarmee je eenvoudig de rotoren individueel kunt instellen wat betreft draairichting en aantal omwentelingen per dag. De LED verlichting zorgt ervoor dat je horloges altijd goed zichtbaar zijn. Je wilt tenslotte op elk moment van de dag je trots kunnen bekijken en kunnen tonen! Uiteraard is de watchwinder voorzien van een overwind protectie. De watchwinder wordt van stroom voorzien middels een adapter via netstroom. De Heisse & Söhne Collector 70019/17 kan jouw automatische horloges in beide draairichtingen laten draaien, en met verschillende aantal toeren per dag. Kortom, de Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder is een zeer compleet model welke je horloges niet alleen in stijl opwindt, maar ook zeer fraai staat in elk interieur.

Wanneer je deze Heisse & Söhne watchwinder graag wilt bestellen, of meer van de collectie wilt zien, kun je dit eenvoudig doen in onze webshop. Je vindt hier een uitgebreide collectie Heisse & Söhne watchwinders. Heisse & Söhne staat voor niets minder dan perfectie. Elke watchwinder wordt dan ook na zorgvuldige productie gecontroleerd en getest aan de hand van een checklist, zodat elke klant optimaal tevreden is met het eindproduct. Dat in combinatie met de kennis en kunde van B

Elke Heisse & Söhne watchwinder wordt geleverd in een stevige verpakking, samen met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie.