Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita watchwinders

Geplaatst op 4 november 2020 om 11:03 uur

Het merk Orbita uit de Verenigde Staten is één van de meest toonaangevende watchwinder merken ter wereld. Door gebruik te maken van Zwitserse techniek, prachtige materialen en klassieke ontwerpen spreken ze veel horlogeliefhebbers aan. De voordelen van een Orbita watchwinder zijn talrijk. Niet alleen winden de watchwinders van dit merk elk automatisch horloge snel en professioneel op, ze zien er ook prachtig uit en kunnen zeker als interieurstuk gezien worden. Daarnaast wordt elke Orbita watchwinder gemaakt van hoogwaardig hout en zijn ze voorzien van Zwitserse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze combinatie zorgt ervoor dat Orbita al jarenlang zeer populair is in de Verenigde Staten. In Europa is het merk minder bekend maar zeker niet minder geliefd. Als officieel dealer van Orbita merken wij een groeiende interesse in de watchwinders van dit merk. Onze ervaringen zijn ook erg positief, voornamelijk op gebied van kwaliteit en afwerking. Hierdoor ben je met een Orbita watchwinder verzekerd van een high end watchwinder van top kwaliteit.

Wat biedt een Orbita watchwinder?

Zoals eerder geschreven bieden de Orbita watchwinders veel voordelen. Het primaire doel van deze watchwinders is uiteraard het voorzien van energie aan automatische horloges waardoor ze blijven lopen en de juiste tijd, datum en andere functies aangeven. Je wilt immers niet dat jouw automatische horloges stil komen te staan. Dit is onhandig, vooral wanneer je regelmatig wisselt met het dragen van verschillende automatische horloges.

Het grootste voordeel dat een Orbita watchwinder biedt is de Zwitserse motor. Deze motor is van de allerbeste kwaliteit en zeer duurzaam. De motor vormt het hart van de watchwinder is daarom één van de meest belangrijke onderdelen van deze horlogeaccessoire. De Zwitserse motoren die Orbita in haar watchwinders gebruikt zijn vrijwel geluidloos in gebruik. Dit heeft als voordeel dat je de watchwinder vrijwel overal kan neerzetten zonder je druk te hoeven maken dat het geluidsniveau te hoog is. Een Orbita watchwinder kan je bijvoorbeeld prima in een slaapkamer of op kantoor zetten.

Tijdens het productieproces wordt een grote nadruk gelegd op de materialen, bouwkwaliteit en afwerking. Het resultaat moet top zijn, dus verlaat een Orbita watchwinder de fabriek pas na diverse testen en een eindinspectie. Hierdoor is elke gebruiker van een watchwinder van dit Amerikaanse merk gegarandeerd van een topproduct. De afwerking is van een zeer hoog niveau doordat er veel tijd en moeite wordt besteed aan een perfect resultaat.

Een ander voordeel van de Orbita watchwinders is dat je kan kiezen voor het Rotorwind systeem. Dit systeem draait de horloges niet rond in de watchwinder maar schudt ze zachtjes op en neer. Qua opwinding van automatische horloges geeft dit hetzelfde resultaat, maar Orbita zegt dat het schudden net iets minder belastend is voor de rotor van het automatische uurwerk binnenin het horloge.

Orbita watchwinder collectie

Nu denk je vast dat Orbita een zeer duur watchwinder merk is. Dit klopt ook ten dele. De grotere watchwinders van dit merk zijn niet goedkoop. Bekijk de Orbita Avanti watchwinders maar eens. Je zal zien dat deze prachtige kasten alles bieden voor een echte horlogeliefhebber.

Maar Orbita heeft ook veel goedkopere modellen in haar collectie. De Orbita Sparta watchwinders zijn namelijk veel gunstiger geprijsd. Deze serie watchwinders is geschikt voor het opwinden van 1 of 2 automatische horloges. Het ontwerp heeft echter een minimalistische uitstraling. Het primaire doel is het opwinden van horloges. Deze watchwinders hebben een eenvoudige kunststof behuizing zonder veel extra’s. Ze doen echter waarin ze heel erg goed zijn; automatische horloges opwinden. Het leuke aan deze Orbita Sparta watchwinders is de prijs. De modellen voor het opwinden van 1 horloge kosten 279,00 euro en de modellen voor het opwinden van 2 horloges kosten 529,00 euro. Voor deze prijzen koop je een uitstekende watchwinder voor het opwinden van alle automatische horloges, ongeacht merk of model. Met een Orbita watchwinder wind je dus probleemloos elk horloge van Oris, Omega, Breitling, Rolex, Nomos of IWC op.

Officieel dealer Orbita watchwinders

Wij, Watchwinders.nl, zijn offieel dealer van Orbita watchwinders. Dit betekent dat wij gemachtigd zijn door Orbita zelf om Orbita watchwinders te verkopen. Wij hebben de nieuwste collecties, scherpe prijzen en duidelijke service. Daarnaast hebben wij diverse Orbita watchwinders in voorraad en direct leverbaar. Hierdoor heb je de door jou gewenste watchwinder snel in huis.

Wij leveren alle Orbita watchwinders met 2 jaar garantie en handleiding. Heb je vragen naar aanleiding van een watchwinder of ben je op zoek naar een specifieke watchwinder wil je graag hulp? Je kan ons altijd bellen of mailen, wij helpen je graag verder.