Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Triton 70019-132.33.37 watchwinder

Geplaatst op 2 mei 2021 om 08:22 uur

De fanatieke verzamelaar van automatische horloges die met passie en liefde voor deze meest pure vorm van het authentieke horloge zijn verzamelstukken uitkiest zal zijn of haar horloges ook op een mooie wijze willen opwinden, bewaren en presenteren. Bovendien is het belangrijk de horloges op een veilige wijze te bewaren en ze te beschermen tegen onnodige slijtage en beschadigingen. Iedere horlogeliefhebber weet dat een automatisch horloge enkel op tijd blijft lopen wanneer het wordt voorzien van de benodigde beweging. Wanneer je een automatisch horloge draagt gebeurt dit automatisch door de bewegingen van je pols. Maar als je een automatisch horloge niet draagt staat het na 36-44 uur stil. Als je meerdere horloges hebt kan je die het beste plaatsen in een watchwinder die ervoor zorgt dat de horloges stuk voor stuk van de benodigde energie worden voorzien en dus niet stil komen te staan. Wanneer je als horlogeverzamelaar kiest voor de juiste watchwinder zal deze direct dienen als veilige opbergplaats voor jouw verzameling. Een watchwinder is een onmisbare accessoire wanneer je meerdere automatische horloges hebt.

Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder

Een bijzonder mooie watchwinder merk met alle eigenschappen die je nodig hebt voor het opwinden van automatische horloges is het Duitse merk Heisse & Söhne. Niet alleen Zwitserland staat bekend om de hoge kwaliteit horloges en watchwinders die er worden geproduceerd, ook Duitsland heeft op gebied van horloges en watchwinders een zeer goede reputatie. Heisse & Söhne biedt met haar uitgebreide collectie een ruime keuze van zeer luxe watchwinders die zijn voorzien van de meest moderne technieken en die bovendien bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Voor de echte verzamelaar is er een brede keuzemogelijkheid met veel mooie modellen watchwinders met een grote capaciteit. Daarnaast biedt Heisse & Söhne ook watchwinder kluizen die voldoen aan de hoogste Europese normen. Hiermee kies je voor de meest veilige optie voor het opwinden en opbergen van jouw horlogeverzameling.

Heisse & Söhne watchwinders staan voor klasse en een zeer goede functionaliteit. Niet voor niets is dit merk al jarenlang één van de meest populaire merken in Europa. Het merk heeft haar al een zeer fraaie collectie watchwinders uitgebreid met de bijzonder mooie Heisse & Söhne Triton watchwinders. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder is afkomstig uit deze nieuwste serie en is geschikt voor het opwinden van 16 automatische horloges. Ditzelfde model is ook leverbaar voor het opwinden van 8 horloges.

De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling zoals we dat gewend zijn van Heisse & Söhne. De combinatie van het prachtige houten exterieur, het zwarte stoffen interieur, de fraaie voet en de glazen deur geven het geheel een zeer luxe uitstraling. Deze watchwinder zal dan ook in elk interieur een echte eyecatcher zijn en alle ogen zullen zeker gericht zijn op jouw horlogeverzameling.

Op technisch gebied heeft deze watchwinder alles wat je nodig hebt. De watchwinder is uitgerust met een modern touchscreen LCD scherm, waarmee je eenvoudig de instellingen aanpast. Zo kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen, waarmee je de perfecte omstandigheden creëert voor elk individuele horloge. Bovendien is deze watchwinder voorzien van LED verlichting dat het mogelijk maakt op elk gewenst moment van de dag je horloges te bekijken of natuurlijk je trots aan een ander te laten zien. Het zeer moderne vingerprint slot zorgt ervoor dat je jouw horloges met een gerust hart achterlaat. De deur sluit de watchwinder af waardoor de horloges veilig zijn voor stof, condens en vuil. De watchwinder kan rechtsom, linksom en afwisselend rechtsom en linksom draaien. Naast een overwind protectie is deze watchwinder bovendien uitgerust met een slaapmodus. Met deze functie kan je niet alleen horloges wat rust gunnen door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden, maar de watchwinder ook laten pauzeren met opwinden als je slaapt.

De Heisse & Söhne watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren staan erom bekend energiezuinig te zijn in gebruik. Bovendien doen ze hun werk vrijwel in stilte, zodat je geen last hebt van storende geluiden tijdens het opwindproces. Je kunt de watchwinder dan ook met een gerust hart in bijvoorbeeld je werkkamer of slaapkamer plaatsen. Het belangrijkste aspect is natuurlijk dat je altijd kunt vertrouwen op je watchwinder zodat je horloges niet stil komen te staan. Je wilt tenslotte onnodige slijtage voorkomen en jouw horloges altijd gereed hebben om direct te kunnen dragen.

Met de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder van hoogwaardige kwaliteit kan je altijd op je watchwinder rekenen en heb je dus geen zorgen om eventuele stilstand van je horloges. Het bijkomende voordeel van een Heisse & Söhne watchwinder is dat het merk kwaliteit, hoogstaande techniek en een stijlvolle uitstraling combineert met aantrekkelijke prijzen. Dit maakt dit bijzondere merk natuurlijk extra interessant voor elke horlogeliefhebber en horlogeverzamelaar.

Wanneer je kiest voor de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder kies je voor klasse, moderne techniek en bovenal voor optimaal gebruikersgemak. Bestel jouw Heisse & Söhne Triton watchwinder nu in onze webshop. Je ontvangt de watchwinder in een stevige verpakking met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Elke Heisse & Söhne watchwinder wordt in Duitsland met de uiterste zorg geproduceerd en voor levering bovendien uitgebreid getest aan de hand van een checklist. Zo weet jij zeker dat je een perfect functionerende watchwinder in huis haalt!

Als officieel dealer van Heisse & Söhne bieden wij jou zekerheid en snelle levering. Wij verzenden wereldwijd en buiten de EU BTW vrij. Als je een vraag of opmerking hebt schroom dan niet om ons te contacteren. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders kunnen wij je zeker voorzien van goed advies!