Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Watch Collector 70019-134.10.130

Geplaatst op 11 februari 2021 om 16:06 uur

Wanneer je als verzamelaar van automatische horloges op zoek gaat naar een passende watchwinder, wil je natuurlijk een watchwinder van goede kwaliteit. Een watchwinder voor een echte verzamelaar moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo is het natuurlijk belangrijk dat de watchwinder voldoende ruimte biedt voor al jouw automatische horloges. Dit hangt dus met name af van de grootte van je horlogecollectie of van de beoogde grootte ervan. Wanneer je hebt bepaald welke capaciteit jouw ideale watchwinder moet bieden, kun je de andere voorwaarden nagaan die voor jouw horlogeverzameling van belang zijn. Natuurlijk speelt de kwaliteit hierbij een grote rol, je wilt dat jouw horloges op een efficiënte en tegelijkertijd milde wijze van energie worden voorzien voor het behoud van jouw horloges. Naast kwaliteit en capaciteit zijn budget, design en materiaalgebruik ook belangrijke aspecten. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw collectie horloges? Wil je een watchwinder met een luxe uitstraling gemaakt van hoogwaardige materialen? Dan is Heisse & Söhne watchwinders een perfect merk voor jou!

Heisse & Söhne is een Duits merk, gevestigd in het Sauerland. Duitsland staat net als Zwitserland zeer goed bekend als het gaat om de kwaliteit van de horloges en watchwinders die er geproduceerd worden. Je kunt er dus met een watchwinder van Heisse & Söhne van op aan dat je kwaliteit in huis haalt. Een Heisse & Söhne watchwinder is een watchwinder waar je altijd op kunt bouwen en die jouw horloges in stijl opwindt. De uitstraling van de modellen van Heisse & Söhne is stijlvol, luxueus en chique te noemen. De motoren van dit Duitse merk zijn afkomstig uit Japan en van hoge kwaliteit. Ze staan er onder andere om bekend energiezuinig in gebruik te zijn en bovendien hun werk in stilte uit te voeren. Dit betekent geen vervelende of storende geluiden tijdens het opwinden van je horloges.

De collectie van Heisse & Söhne is divers. Naast watchwinders biedt Heisse & Söhne namelijk ook watchwinder kluizen aan. Hierin berg je je collectie horloges extra veilig op, de kluizen voldoen namelijk aan de hoogste Europese normen. Daarnaast vinden we in de collectie veel watchwinders met een diverse capaciteit. Zo kan de liefhebber met enkele horloges er terecht, maar ook de echte verzamelaar die veel automatische horloges in zijn bezit heeft. In dit blog artikel zullen we er een specifiek model watchwinder van Heisse & Söhne uitlichten, speciaal geschikt voor de echte verzamelaar. Dit is een bijzondere en zeer chique watchwinder voor de verzamelaar die zijn verzameling nog beter wil doen uitkomen en die bovendien van absolute topkwaliteit is.

We hebben het dan over de Heisse & Söhne Watch Collector 70019-134.10.130 watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 16 automatische horloges. Deze watchwinder is uitgevoerd in een klassiek design. Het prachtige houten exterieur in combinatie met metalen accenten en zwarte elementen, geven de watchwinder een zeer luxe uitstraling. De kast met deur zorgt ervoor dat je je horloges eenvoudig beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil, stof en condens. Deze watchwinder is geschikt voor alle automatische horloges, van welk merk of type dan ook.

Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019-134.10.130

Technisch gezien heeft deze watchwinder heel wat in huis. Te beginnen met het moderne touchscreen, waarmee je eenvoudig de door jou gewenste instellingen aanpast. Elke rotor is apart instelbaar, wat betreft de rotaties per dag en de draairichting. De watchwinder is bovendien uitgerust met ingebouwde LED verlichting. Dit maakt dat je jouw horlogeverzameling te alle tijde goed kunt bekijken of tentoonstellen, wanneer je maar wilt. Zelfs tijdens het opwinden van de horloges. De Heisse & Söhne Watch Collector 70019-134.10.130 watchwinder beschikt daarnaast over een sleep mode. Hiermee houdt je je horloges net onder het optimale niveau van opwinden, waardoor je ze wat rust gunt. Deze watchwinder biedt de 3 draairichtingen, namelijk CW,CC en Alternate.

Wanneer je een watchwinder van het merk Heisse & Söhne aanschaft ga je voor pure kwaliteit. De kwaliteit en afwerking staan bij Heisse & Söhne dan ook zeer hoog in het vaandel. Na productie wordt elke watchwinder nogmaals uitgebreid getest en nagekeken aan de hand van een checklist voordat deze wordt geleverd. Men wil er bij Heisse & Söhne helemaal zeker van kunnen zijn dat jij de watchwinder ontvangt in topconditie. Met een watchwinder van Heisse & Söhne kies je dus gegarandeerd voor het allerbeste.

Kortom, als je van plan bent een hoogwaardige watchwinder aan te schaffen voor je verzameling, is Heisse & Söhne watchwinder dus zeker het overwegen waard. Met name de Heisse & Söhne Watch Collector 70019-134.10.130 watchwinder, die met ruimte voor 16 horloges en alles erop en eraan de perfecte watchwinder is voor een uitgebreide verzameling horloges. Alleen al de watchwinder zelf, maar ook zeker jouw geliefde horloges zullen als een echte eyecatcher in je interieur zijn. Een mooie, aansprekende watchwinder geldt voor menigeen verzamelaar tenslotte als kers op de taart. Met deze specifieke watchwinder van Heisse & Söhne kies je voor een waardevolle toevoeging op je verzameling!

Als officieel dealer van Heisse & Söhne bieden wij zekerheid, scherpe prijzen en snelle levering. Uiteraard kunt u ook voor aftersales bij ons terecht. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders helpen wij u graag verder.