Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne watchwinders uit Duitsland

Geplaatst op 22 april 2022 om 15:23 uur

Wanneer je als verzamelaar van automatische horloges op zoek bent naar een hoogwaardige watchwinder met een fraaie uitstraling dan moet je zeker verder lezen. In dit artikel bespreken we namelijk twee verschillende watchwinders van een merk dat prachtige horlogeaccessoires produceert die ervoor zorgen dat automatische horloges keurig opgewonden blijven. Hierdoor komen jouw horloges niet meer tot stilstand. Je kan dus jouw favoriete horloge op elk moment van de dag uit de watchwinder halen en direct om je pols dragen.  

Voor de watchwinders van Heisse & Söhne wordt gebruik gemaakt van Japanse motoren. Deze motoren hebben verschillende eigenschappen die hen uitermate geschikt maken om als basis te dienen voor watchwinders van hoge kwaliteit. Uiteraard zijn ze om te beginnen duurzaam en zeer betrouwbaar. Je moet tenslotte te allen tijde kunnen rekenen op jouw watchwinder. Daarnaast zijn ze ook energiezuinig. Tot slot verzorgen ze de opwinding van automatische horloges in stilte. Daardoor kun je de watchwinder plaatsen waar je maar wilt, zonder dat je er rekening mee hoeft te houden dat deze storende geluiden kunnen maken.

Naast het gebruik van Japanse motoren hebben de Heisse & Söhne watchwinders nog diverse andere kenmerkende eigenschappen. Zo wordt gebruik gemaakt van prachtige houten kasten die in Duitsland worden gemaakt. Daardoor hebben deze watchwinders een zeer luxe en geheel eigen uitstraling. Met een watchwinder van Heisse & Söhne komen jouw horloges dan ook des te mooier uit. Heisse & Söhne biedt niet alleen prachtige modellen voor de echte verzamelaar. Ook voor de liefhebber met één of enkele horloges in het bezit biedt dit prestigieuze merk veel mooie modellen. Heisse & Söhne staat niet alleen bekend om de productie van hoogwaardige watchwinders, maar biedt daarnaast ook speciale watchwinder kluizen aan. Deze waarborgen de veiligheid van jouw horloges en voldoen dan ook aan alle Europese veiligheidseisen op dit gebied.

Wij richten ons vandaag in dit artikel op enkele watchwinders die geschikt zijn voor de verzamelaar met een gemiddelde tot grote verzameling. Een eerste model watchwinder van Heisse & Söhne die we er graag even uitlichten, is de Heisse & Söhne Watch Master Watchwinder 70019/53. Deze watchwinder is gemaakt van een exceptionele houtsoort en afgewerkt met een glanzende finish. In combinatie met de eveneens zwarte stoffen binnenkant maakt dit deze watchwinder zeer elegant en stijlvol. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met het deur van mineraalglas. Dit heeft als groot voordeel dat je ook schadelijke invloeden zoals condens, vocht en stof bij je horloges vandaan kunt houden. Voor een extra mooi zicht op je horloges biedt dit model een ingebouwde LED verlichting. Dit zal voor de meeste verzamelaars een echte plus zijn, met de LED verlichting ingeschakeld is jouw verzameling in deze watchwinder een absolute blikvanger te noemen!

De Heisse & Söhne Watch Master Watchwinder 70019/53 is uiteraard voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Daarnaast beschik je met dit model over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Het instellen van de watchwinder gaat eenvoudig en snel met behulp van het uiterst moderne touchscreen. Je kunt zo bijvoorbeeld de draairichting en het aantal turns per day voor ieder horloge afzonderlijk instellen. Zo krijgt ieder horloge exact dat wat het nodig heeft wat betreft opwinding.

Het tweede model waar we je graag kennis mee laten maken is de Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019-133.10.130. Ook deze watchwinder is gemaakt van hout, maar dan in een lichte kleur en met een matte afwerking. De zwarte stoffen binnenkant van de watchwinder geeft een mooi contrast met de houten voorkant en fraaie voet. Bovendien zorgt deze ervoor dat jouw horloges goed beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen. Dit model is eveneens afsluitbaar met een glazen deur.

Ook op technisch gebied is deze watchwinder zeer compleet. Natuurlijk wordt de solide basis gevormd door Japanse motoren. Daarnaast biedt dit model een LCD scherm, waarmee ook deze watchwinder eenvoudig programmeerbaar is. Dit model van Heisse & Söhne biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart is deze watchwinder echter ook nog voorzien van een speciale sleep mode. Hiermee kun je je horloges wat rust bieden. Ze worden middels deze functie namelijk net onder het ideale energieniveau gehouden.

De 2 bovengenoemde modellen zijn bij ons verkrijgbaar in de webshop. We bieden echter nog vele andere kwalitatieve watchwinders van zowel Heisse & Söhne als verschillende andere gerenommeerde watchwindermerken. Wanneer je een liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges bent, is het dan ook echt de moeite waard eens een kijkje te komen nemen!

Alle watchwinders van Heisse & Söhne worden door ons geleverd met 2 jaar garantie. Heisse & Söhne stelt zeer hoge eisen aan hun watchwinders. Daarom worden deze ook zeer zorgvuldig nagekeken en gecontroleerd voordat deze uitgeleverd worden na productie. Zo weet je zeker dat je met een Heisse & Söhne watchwinder een topproduct in huis haalt, waar je jarenlang plezier van zult hebben. Als officieel dealer bieden wij jou zekerheid en service!