Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 15 april 2022 om 09:59 uur

Als specialist op gebied van watchwinders hebben we ruim 16 jaar ervaring met verschillende merken. Door fabrieken en beurzen te bezoeken en onze vakkennis op peil te houden door voorlichting van de merken zelf, proberen we onze klanten de beste collecties aan te bieden in combinatie met scherpe prijzen en uitstekende service. Met tienduizenden klanten wereldwijd zijn er inmiddels veel horlogeliefhebbers voorzien van een goede watchwinder die is aangekocht in één van onze online shops.

Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder

Maar waar moet je op letten als je een watchwinder wilt kopen voor jouw automatische horloges? In dit artikel leggen we één en ander uit aan de hand van één specifiek merk dat prachtige modellen produceert om automatische horloges te voorzien van energie.

Niet alleen de functionaliteit en de kwaliteit van een watchwinder zijn belangrijk. Natuurlijk koop je een watchwinder in eerste instantie om jouw automatische horloge of horloges van energie te kunnen voorzien wanneer ze niet gedragen worden. Het is dus belangrijk te kiezen voor een watchwinder met krachtige en betrouwbare motoren. De overige techniek van de watchwinder is ook belangrijk. Zo is het fijn als deze gemakkelijk en handig in te stellen is. In ieder geval moet je erop kunnen rekenen dat jouw watchwinder ervoor zorgt dat je automatische horloges altijd gereed zijn om te dragen en dus niet stil komen te staan. Je hebt er tenslotte geen zin in om steeds je horloge opnieuw te moeten instellen. Onnauwkeurigheden in de tijdsweergave die door stilstand kunnen ontstaan zijn uiteraard helemaal ongewenst. Kwaliteit en functionaliteit zijn dus absoluut evident, maar er is meer.

Een watchwinder kan ook dienen als opbergplaats voor jouw horloges. Wanneer je kiest voor de aanschaf van 1 of meerdere mooie automatische horloges wil je deze natuurlijk veilig op kunnen bergen. Veiligheid is dus ook een vereiste. Daarnaast speelt echter het design en de uitstraling van een watchwinder ook een grote rol. Misschien nog wel meer wanneer je een verzameling automatische horloges bezit. Er is tenslotte niets leuker dan te kunnen genieten van jouw horloges, zelfs als ze opgeborgen zijn en/of opgewonden worden. Een bij jou en je interieur passend design is dan gewenst. Er zijn zelfs bij verschillende merken watchwinders verkrijgbaar die ook heel goed als display kunnen fungeren voor jouw verzameling automatische horloges.

Paul Design is een merk uit het Verenigd Koninkrijk, dat hoogwaardige watchwinders produceert. Niet alleen doet dit traditionele merk zijn naam eer aan door de bijzondere en stijlvolle designs in de collectie, daarnaast biedt het merk ook uitmuntende kwaliteit. Paul Design is ooit opgericht met de ambitie watchwinders te ontwerpen die pure kwaliteit en stijl zouden bieden tegen een scherpe prijs. De Paul Design watchwinders zijn dan ook absoluut betaalbaar. Voor de watchwinders van Paul Design wordt gebruik gemaakt van Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze zijn betrouwbaar en degelijk en bovendien energiezuinig en geluidsarm. Zij vormen de solide basis van iedere afzonderlijke watchwinder. De verschillende modellen uit de collectie van Paul Design bieden diverse mooie extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra opbergruimte of een ingebouwde LED verlichting. Paul Design biedt bovendien watchwinders met een diverse capaciteit en spreekt daarmee ook de echte verzamelaar aan. Met de goede prijs-/kwaliteitverhouding is dit merk interessant te noemen voor elke horlogeliefhebber.

Een bijzonder mooie watchwinder uit de collectie van Paul Design, is de Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder. Deze watchwinder is speciaal geschikt voor de fervent horlogeverzamelaar en heeft de capaciteit om tot 8 automatische horloges tegelijk te kunnen opwinden. Je kunt voor alle 8 horloges bovendien afzonderlijk de instellingen wijzigen, zoals de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Dit kun je snel en makkelijk doen met behulp van het moderne touchscreen. Jouw horloges krijgen zo ieder exact de opwinding die ze nodig hebben. Je kunt voor opwinding kiezen uit de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast is de watchwinder uiteraard voorzien van een overwind protectie. De ingebouwde LED verlichting maakt het plaatje compleet. Hiermee kun je jouw horloges op ieder gewenst moment goed bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. De Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot functioneert door middel van netstroom met behulp van een adapter.

Wanneer we kijken naar het design van deze watchwinder valt het gebruik van het prachtige hout op. Aan de buitenkant is deze watchwinder uitgevoerd in de kleur Black Apricot, wat mooi passend is bij het zwarte interieur. Aan de binnenkant van de watchwinder worden jouw horloges op verschillende manieren beschermd tegen beschadiging en slijtage. Zo is de watchwinder voorzien van een zachte stof dat beschermt tegen bijvoorbeeld krasjes. Daarnaast is de watchwinder ook afsluitbaar met de deur van mineraalglas. Zo hou je ook vocht, stof en condens buiten de deur. Door het speciaal ontworpen vingerprint slot weet je zeker dat alleen jij bij je horloges kunt komen. Tot slot ben je er met de flexibele horlogehouders ook zeker van dat jouw horloges altijd perfect in de watchwinder passen, zonder kans op beschadiging van je horloges.

Wij zijn trots officieel dealer van het merk Paul Design. Wij leveren uiteraard de Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot, maar daarnaast ook nog vele andere mooie modellen van dit innovatieve merk. De Paul Design watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Bij ons kun je altijd terecht voor de nieuwste collecties en scherpste prijzen betreffende dit merk. In onze webshop zie je ons gehele assortiment watchwinders van Paul Design, absoluut de moeite waard om te bekijken, of  je nu enkel een liefhebber of fanatiek horlogeverzamelaar bent!

Heb je vragen met betrekking tot een watchwinder in het algemeen, of een vraag over een specifiek model? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.