Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 watchwinder

Geplaatst op 26 juli 2022 om 09:22 uur

Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder van uitstekende kwaliteit, dan ben je bij het Amerikaanse merk Orbita aan het juiste adres. Orbita werd opgericht in 1996 door Chuck Agnoff in North Carolina. Vandaag de dag is Orbita een toonaangevend merk op dit gebied. Het merk heeft innovatie en ontwikkeling dan ook hoog in het vaandel staan. Hoewel Orbita niet het merk was die de watchwinder uitvond, heeft het merk wel een geheel nieuw niveau weten te bereiken aangaande de opwinding van automatische horloges.

De Orbita watchwinders combineren een traditioneel design met de meest moderne techniek en weten hiermee een groot aantal liefhebbers en verzamelaars van automatische horloges te enthousiasmeren. Orbita heeft zoals gezegd voor vernieuwing gezorgd op het gebied van hoogwaardige watchwinders. De mensen achter het merk zijn steeds opnieuw op zoek gegaan naar de meest milde wijze van een doeltreffende opwinding. Het merk heeft dan ook niet voor niets verschillende patenten op haar naam staan. Zo heeft Orbita het zogenoemde ‘Rotorwind System’ ontwikkeld. Dit systeem zorgt voor de opwinding van automatische horloges door middel van het zachtjes ‘schudden’ van het horloge. Het merk biedt daarnaast de meer gangbare wijze van opwinding aan, die de energievoorziening verzorgt door middel van rotatie. Hiermee biedt het merk een brede keuzemogelijkheid voor de trotse bezitter van luxe automatische horloges.

Binnen de collectie van Orbita vinden we watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van een enkel horloge, maar ook watchwinders speciaal geschikt voor de echte verzamelaar. Hiermee weet Orbita een breed publiek te bedienen. Bovendien is er de keuze uit watchwinders van verschillende prijsklassen. Iedere Orbita watchwinder is voorzien van een betrouwbare Swiss made motor. Met de Orbita Sparta Bold modellen kies je voor een watchwinder voor het opwinden van 1 of 2 automatische horloges. Deze watchwinders zijn vervaardigd uit aluminium en eenvoudig vormgegeven. Hiermee kies je voor een watchwinder van een high-end watchwindermerk van echte Swiss made kwaliteit, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. We zullen één model uit de Orbita Sparta 1 serie nader belichten, namelijk de Orbita Sparta Bold 1 Black W05521.

De Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in een simpel design. De watchwinder is geschikt voor het opwinden van één horloge. Dit specifieke model is uitgevoerd in de kleur zwart. Dezelfde watchwinder is echter ook verkrijgbaar in verschillende andere aansprekende kleuren, zoals rood, groen en blauw. Natuurlijk is deze watchwinder voorzien van een Zwitserse motor, waarmee een solide basis is gelegd. Deze Zwitserse motoren zijn van topkwaliteit en zijn dan ook wereldwijd bekend. Ze bieden betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid. Bovendien zijn ze energiezuinig, wat een groot voordeel is. Daarnaast bieden de Zwitserse motoren een geluidsarme opwinding. Hierdoor kun je deze watchwinders plaatsen waar je wilt, ook op plaatsen waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld je werkplek of je slaapkamer. Deze motoren maken deze watchwinder bovendien geschikt voor ieder automatisch horloge. Ze zijn krachtig genoeg om elk merk of type horloge van energie te kunnen voorzien.

Orbita Sparta Bold 1 Black W05521

De Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 is werkzaam op batterijen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is deze watchwinder is hiermee makkelijk te plaatsen en verplaatsen. Zeker in combinatie met de compacte vormgeving van de watchwinder. Daarnaast is het met deze eigenschap ook een goede mogelijkheid om de watchwinder in een kluis te bewaren. Hiermee kies je voor optimale veiligheid voor jouw watchwinder én horloge. De Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast wordt er bij deze watchwinder gebruik gemaakt van het innovatieve Rotorwind System. Orbita maakt gebruik van flexibele horlogekussentjes. Je maakt jouw horloge vast op dit kussentje tijdens de opwinding van jouw horloge. Het kussentje zorgt hierbij voor bescherming van jouw horloge tegen krasjes of andere beschadigingen. Deze kussentjes zijn geschikt voor de meeste formaten automatische horloges. Mocht je echter heel kleine horloges in bezit hebben, dan is het ook mogelijk extra kleine horlogekussentjes bij te bestellen. Deze kussentjes zijn voorzien van het Orbita logo, wat het luxe aspect van dit merk benadrukt.

Wij zijn als officieel dealer van het merk Orbita in staat jou de beste service en nieuwste collecties te bieden. Je vindt in onze webshop dan ook een mooie selectie van de watchwinders van Orbita. Je bestelt deze watchwinders bij ons veilig en snel. Wanneer je een Orbita watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze met 2 jaar garantie. Natuurlijk ontvang je er ook een duidelijke handleiding bij, zodat je direct aan de slag kunt.

Wij leveren de watchwinders van dit exceptionele merk wereldwijd met behulp van PostNL, Fedex en DPD. Voordat wij de watchwinders verzenden, zorgen wij ervoor dat wij deze uiterst zorgvuldig verpakken. Kies nu voor het beste voor jouw automatische horloges, kies voor een Orbita watchwinder!