Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 19 augustus 2022 om 10:40 uur

Paul Design is een innovatief watchwinder merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk dat op verschillende manieren uniek te noemen is. Dit merk heeft voor ogen horlogeaccessoires te produceren die een mooie combinatie zouden zijn van goede kwaliteit, hoogwaardige materialen en een aantrekkelijke prijs. Hiermee wil het merk een gat opvullen dat is ontstaan binnen het bestaande aanbod aan watchwinders. Er was een groot verschil te zien tussen de gerenommeerde merken met hoge kwaliteit en hoge prijzen en de merken die watchwinders tegen spotprijzen aanboden. Bij deze laatste groep was de kwaliteit dan weer een heel stuk minder. Paul Design heeft als vooruitstrevend merk watchwinders ontwikkeld die zowel van goede kwaliteit zijn als betaalbaar. Bovendien besteedt het merk veel aandacht aan de uitstraling en extra functionaliteiten van hun modellen. Dit maakt dat je met een Paul Design watchwinder niet alleen kiest voor hoge prestaties wat betreft opwinding, maar ook voor een verfijnd design.

Paul Design heeft voor het gebruik van Japanse motoren gekozen voor hun watchwinders. Hiermee kiest het merk voor een krachtige en duurzame basis voor hun watchwinders. De motoren van het merk Mabuchi zijn bovendien in staat ieder type en merk automatisch horloge probleemloos van de benodigde energie te voorzien. Verder zijn ze zuinig in energieverbruik en maken ze geen storende geluiden tijdens het opwindproces. Deze laatste eigenschap is ideaal wanneer je je watchwinder wilt plaatsen op een plekje waar stilte gewenst is, bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Ook over de keuze van de horlogehouders is door het merk goed nagedacht. De watchwinders van Paul Design zijn namelijk allemaal voorzien van flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat jij je horloges gemakkelijk kunt wisselen en dat vrijwel ieder formaat horloge perfect in de houders past.

Om de kwaliteit en het complete karakter van de watchwinders van Paul Design nog eens extra te benadrukken schrijven we over een watchwinder uit de collectie waar we je graag meer over vertellen. Het gaat om de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges. Daarnaast is deze horlogeaccessoire uitermate geschikt wanneer je nog andere horloges, sieraden of manchetknopen bij je automatische horloges wilt bewaren. Er is namelijk aan de bovenkant van de watchwinder een extra opbergruimte gecreëerd voor nog eens 6 horloges of andere sieraden. Dit model is gemaakt van zeer mooi hout, in een kleuren combinatie van black shadow en zwart. De binnenkant van de watchwinder is eveneens zwart en bekleed met een zachte stof voor een optimale bescherming van jouw horloges. De watchwinder is af te sluiten door het gebruik van de deur van glas. Je kunt zo je watchwinder afsluiten voor stof, condens en vuil en toch zicht houden op je horloges. Het zicht wordt nog beter wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt. Deze zorgt ervoor dat jouw horloges ook bijvoorbeeld in het donker heel mooi zichtbaar zijn.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder is zoals we gewend zijn van Paul Design voorzien van de modernste technieken. Dan spreken we niet alleen over de Japanse motoren die de basis vormen, maar ook bijvoorbeeld over het innovatieve touchscreen. Met dit touchscreen kun je de watchwinder snel en eenvoudig instellen, bijvoorbeeld wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. Doordat het mogelijk is om dit te doen voor ieder horloge apart, zorg je ervoor dat jouw horloges de meest optimale vorm van opwinding genieten. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze watchwinder is werkzaam door middel van een adapter middels netstroom. Tot slot wordt bij dit model een afstandsbediening meegeleverd voor een optimaal gebruikscomfort.

Met het voorbeeld van de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder is wel duidelijk geworden waar Paul Design voor staat. Een stijlvol en elegant design, optimale bescherming van jouw horloges, een perfect zicht op je horloges en duurzame opwinding. Doordat deze watchwinder bovendien verkrijgbaar is tegen een scherpe prijs, is Paul Design ook gericht op de mensen met een minder groot budget. Je kunt zo kiezen voor het beste voor jouw verzameling automatische horloges, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft neer te leggen. Dit merk staat dan ook niet voor niets bekend vanwege de uitermate goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Ben jij op zoek naar een klassieke stijlvolle watchwinder met een fraaie afwerking? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie Paul Design watchwinders en zie met eigen ogen de mogelijkheden en aangeboden kwaliteit tegen uitnodigende prijzen. De horlogeaccessoires van Paul Design worden door ons als officieel dealer geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Verder zijn wij met onze ervaring op het gebied van watchwinders en automatische horloges als geen ander in staat jou te voorzien van een gepast advies of antwoord op jouw vragen.