Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 watchwinder

Geplaatst op 25 april 2024 om 12:38 uur

De ene watchwinder is de andere niet. Zo zijn er watchwinders verkrijgbaar uitgevoerd in de meest bijzondere designs, gemaakt van de beste materialen, die in de hogere prijsklasse vallen. Daarnaast zijn er echter ook watchwinders die wat betreft kwaliteit in een geheel andere categorie vallen en veel lager geprijsd zijn. Daartussen zijn er echter ook watchwindermerken die goede watchwinders bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Deze merken zijn bovendien niet alleen vooruitstrevend te noemen, maar bieden daarnaast ook een zeer hoog gebruikerscomfort. Voorbeelden van merken die onder deze noemer vallen, zijn het Nederlandse merk Benson en een merk uit het Verenigd Koninkrijk, namelijk het merk Paul Design.

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023

Wanneer je graag een watchwinder wilt aanschaffen waarvan je zeker weet dat deze betrouwbaar is en de juiste wijze van opwinding biedt voor jouw automatische horloge(s), maar daarvoor niet de hoofdprijs wilt betalen, zit je bij deze watchwindermerken zeker goed. In dit artikel besteden we in het bijzonder aandacht aan het merk Paul Design. Kenmerkend voor dit vooruitstrevende watchwindermerk is onder meer de uitgebreide watchwindercollectie die het merk biedt. Je kunt zowel als liefhebber met één of enkele automatische horloges in het bezit, als zijnde een echte verzamelaar, zeer goed terecht binnen de collectie van dit merk. Daarnaast valt het op dat Paul Design zowel uiterst luxe watchwinders als de meer eenvoudige modellen biedt. Hiermee richt het merk zijn pijlen op een breder publiek.

Het hoge gebruikerscomfort van de watchwinders van Paul Design, komt op verschillende manieren tot uiting. Zo bieden verschillende van de watchwinders van het merk mooie extra’s, zoals extra opbergruimte, een ingebouwde LED verlichting of een modern vingerprint slot. De gebruiksvriendelijkheid van de watchwinders van Paul Design maken deze designs aantrekkelijk voor vele liefhebbers en/of verzamelaars. Wanneer je bovendien waarde hecht aan een luxe en stijlvolle uitstraling van een watchwinder, kun je bij dit merk ook zeer goed terecht. Paul Design biedt watchwinders met een chique en bovendien unieke uitstraling, waarin jouw automatische horloge of horloges zeer goed tot hun recht zullen komen. Hiermee bieden deze watchwinders direct ook een fraaie display om jouw automatische horloges in te presenteren. Dit wordt nog eens benadrukt door de moderne ingebouwde LED verlichting.

Een mooi voorbeeld van een luxe model watchwinder uit de collectie van Paul Design, is de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023. Deze watchwinder heeft een unieke uitstraling door de Black Shadow look waarin deze is uitgevoerd. Dit model is geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk en biedt bovendien een handige extra opbergruimte voor nog drie horloges. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken voor quartz- of mechanische horloges. Uiteraard kun je er ook voor kiezen deze opbergruimte te benutten voor eventuele andere sieraden. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 is aan de binnenkant zwart van kleur en voorzien van een zachte beschermende stof. De flexibele horlogehouders waarvan deze watchwinder is voorzien, zorgen ervoor dat je je automatische horloges in een handomdraai geplaatst hebt. Het fraaie deurtje van glas zorgt ervoor dat jouw automatische horloges in deze watchwinder altijd beschermd zijn tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld vocht of stof. Hiermee berg je jouw automatische horloges altijd met een veilig gevoel op in deze watchwinder.

Verder is de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 voorzien van hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren. Deze motoren bieden verschillende belangrijke voordelen. Zo bieden deze motoren een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding en verzorgen zij zowel een veilige als doeltreffende wijze van opwinding. Daarnaast doen zij hun werk in stilte, waarmee je de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 prima op bijvoorbeeld je slaapkamer of kantoor kunt plaatsen, zonder daarbij bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Met het handige bedieningspaneel stel je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal turns per day in. Ook een fraaie ingebouwde LED verlichting ontbreekt niet bij dit stijlvolle design van Paul Design. Hiermee zet je jouw automatische horloges desgewenst in de spotlight. Naast de programma’s CW, CC en Alt biedt de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 ook een overwind protectie. De watchwinder kan zowel functioneren met behulp van de adapter, als op batterij. Dit zorgt ervoor dat ook het bewaren in een kluis een mooie optie is met deze watchwinder. Al met al is de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 een zeer compleet en luxe model watchwinder, die bovendien aan te schaffen is tegen een scherpe prijs.

Je vindt de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 en vele andere fraaie modellen van dit merk bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinders met twee jaar garantie en een handleiding. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Wij helpen je met onze jarenlange ervaring op dit gebied graag verder! Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en laat jouw automatische horloges niet meer stilstaan.