Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 7 januari 2022 om 16:31 uur

Wil jij graag stilstand van jouw automatische horloges voorkomen en bovendien een opbergplaats hebben voor jouw horloges die niet alleen veilig maar ook stijlvol is? Dan ben je bij het merk Paul Design aan het juiste adres. Paul Design is een watchwinder merk dat afkomstig is uit het Verenigd Kingdom met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Paul Design is een traditioneel merk te noemen met designs in de collectie die zowel in een modern interieur als in een klassiek interieur zeer passend zijn. Kenmerkend voor Paul Design is dat je bij dit merk veel waar voor je geld krijgt. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook wat betreft functionaliteit en gevoel voor stijl heeft dit merk veel te bieden. Bovendien zijn de watchwinders van Paul Design aantrekkelijk geprijsd, zodat dit ook een interessant merk is voor mensen met een minder groot budget.

Binnen de collectie van Paul Design vinden we watchwinders voor het opwinden van 2 automatische horloges, maar ook voor de verzamelaar met maar liefst 16 automatische horloges in bezit. Daar zitten ook nog verschillende modellen tussenin wat betreft capaciteit. Iedere watchwinder van Paul Design is uitgerust met Japanse motoren. Deze motoren hebben verschillende belangrijke eigenschappen en voordelen. Zo zijn deze watchwinders niet alleen krachtig en sterk, maar daarnaast ook energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Doordat Paul Design daarnaast gebruik maakt van instelbare horlogehouders, past vrijwel elk formaat horloge feilloos in deze houders. Op het gebied van techniek is Paul Design absoluut vooruitstrevend. Met een Paul Design watchwinder kies je dan ook voor een onmisbaar accessoire dat van alle gemakken voorzien is en waarmee je jouw automatische horloges van de beste wijze van opwinding voorziet. Wat opvalt bij de watchwinders van Paul Design, is onder andere het oog voor detail en de zeer fraaie afwerking.

Een model uit de collectie van Paul Design dat een echte aanrader is voor de kleinere verzamelaar, is de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot. Dit model is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit hout en uitgevoerd in de kleur Black Apricot. Deze watchwinder is ook verkrijgbaar in de kleur Black Shadow. Deze horlogeaccessoire is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges en biedt bovendien ook nog ruimte voor het opbergen van 6 extra horloges. Natuurlijk kun je de extra opbergruimte ook benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De watchwinder is afsluitbaar met het glazen deur voor een extra veilig gevoel. Met dit model bewaar je dus gemakkelijk al jouw horloges/sieraden overzichtelijk, netjes en vooral veilig bij elkaar.

Deze klassieke stijlvolle watchwinder is eveneens voorzien van Japanse Mabuchi motoren, wat voor een zeer solide basis zorgt. De watchwinder is instelbaar met het moderne hightech touchscreen. Zo stel je bijvoorbeeld eenvoudig het aantal omwentelingen per dag en de draairichting in. Het is uiteraard mogelijk dit te doen per rotor individueel, zodat van ieder horloge apart aan de specifieke behoefte kan worden voldaan. Bijzonder mooi is bovendien de ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je je horloge op elk gewenst moment van de dag goed bekijken, ook tijdens het opwindproces. Je beschikt verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels een adapter (netstroom).

Met de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot kies je kort gezegd voor een watchwinder die eigenlijk alles biedt wat de liefhebber van automatische horloges maar kan wensen. Kwaliteit, stijl, functionaliteit en extra opbergruimte, het is er allemaal. En laten we natuurlijk de scherpe prijs niet vergeten. Er zijn dan ook niet voor niets weinig merken op te noemen die kunnen concurreren met de combinatie van deze kwaliteit en tegelijkertijd een stukje betaalbaarheid. Met de allernieuwste techniek zorgt de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot ervoor dat jouw automatische horloges doelgericht en efficiënt worden opgewonden. Daarmee wordt het horloge van de benodigde energie voorzien, maar tegelijkertijd wordt hiermee ook het oliepeil op het juiste niveau gehouden. Zo verleng je de levensduur van jouw horloge en je voorkomt stilstand van je horloges met eventuele onnauwkeurigheden in tijd-/datumweergave tot gevolg. De liefhebber van een mooi en kwalitatief automatisch horloge zal zeker het beste willen voor zijn horloges. Met Paul Design zit je wat dat betreft goed en weet je zeker dat jouw horloges altijd klaar zijn voor gebruik.

Wij bieden in onze webshop een brede collectie Paul Design watchwinders, waaronder de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot. Hier vind je meerdere modellen met extra opbergruimte, maar bijvoorbeeld ook watchwinders met een grote capaciteit wat betreft opwinding. Wij leveren als officieel dealer van Paul Design ieder model van dit bijzondere merk met 2 jaar garantie. Ook kun je bij ons rekenen op de nieuwste collecties en scherpste prijzen. Bestellen in onze webshop gaat gemakkelijk en snel en wij staan je graag met raad en daad bij indien nodig.