Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

RDI watchwinder collectie 2022

Geplaatst op 13 januari 2022 om 16:41 uur

Als je op zoek bent naar een goede watchwinder voor jouw Rolex, Breitling, IWC, Oris of Longines horloge dan kies je voor kwaliteit. Je wilt immers dat jouw automatische horloges veilig en goed worden opgewonden zodat je ze op elk moment kan dragen wanneer jij dat wilt, zonder dat je de tijd en datum opnieuw moet instellen. Deze horlogeaccessoire is dan ook onmisbaar wanneer je één of meerdere automatische horloges hebt.

Zwitserland herbergt vele mooie watchwinder merken, dat is geen geheim. Ieder merk onderscheidt zich daarin wat betreft vormgeving en uitstraling maar bijvoorbeeld ook wat betreft capaciteit en eventuele extra functionaliteiten. Over de kwaliteit valt echter bij geen enkel Swiss made watchwinder merk te twisten, die is hoe dan ook ongeëvenaard. Bepaalde Zwitserse merken zetten een duidelijke eigen handtekening bij het ontwerpen van hun designs.

Een interessant Zwitsers merk is RDI watchwinders. RDI biedt een collectie zeer mooie collectie waarbij de modellen voorzien zijn van een Zwitserse motor en de welbekende Zwitserse techniek. RDI werkt voor wat betreft het design van de watchwinders onder andere samen met verschillende kunstenaars en weet hiermee de kunst te verenigen met de laatste technologieën. Voor de ontwerpen laten de ontwerpers van RDI zich onder meer inspireren door de schoonheid van de natuur. Hoewel de ontwerpen uit de collectie zeer kenmerkend en herkenbaar zijn als die van RDI, heeft elk design tegelijkertijd een absolute eigen identiteit. RDI weet hiermee dan ook de liefhebber te bedienen met een meer uitgesproken smaak en voorkeur voor kleur, maar ook diegene die liever een wat rustiger ogend model kiest.   

De collectie van RDI bestaat uit verschillende series handgemaakte watchwinders. De RDI horizon serie bijvoorbeeld, bestaat uit wat meer rustig vormgegeven modellen. Binnen deze serie vinden we onder andere de RDI Horizon black leather en Horizon black leather red exemplaren. Deze watchwinders zijn vervaardigd uit onder meer zwart leder, waarbij de Horizon black leather red voorzien is van rode accenten. Deze horlogeaccessoires kunnen worden afgesloten met een glazen deurtje als bescherming van invloeden van buitenaf. De twee eerder genoemde modellen zijn uitgerust met een overwind protectie en functioneren zowel met een adapter als op batterijen.

Een tweede mooie serie binnen de collectie van dit Zwitserse merk is de RDI Prestige serie. In deze serie vinden we modellen vervaardigd uit edelstaal, waarbij de kleur zwart een belangrijke rol speelt. De vormgeving van de watchwinders is uniek en kenmerkend voor RDI. De uitstraling van deze horlogeaccessoires is origineel, stijlvol en elegant te noemen. Deze Prestige watchwinders van RDI voorzien in alle benodigde opwindprogramma’s en functioneren net als de Horizon modellen zowel op adapter als op batterijen. Ook deze watchwinders bieden uiteraard een overwind protectie.

In de RDI Safe-Lift serie, vinden we de RDI Safe-Lift for 4 watches. Deze watchwinder is een lust voor het oog en zal voor elke liefhebber van automatische horloges een bepaalde aantrekkingskracht hebben. Deze watchwinder is een waar masterpiece en is dan ook een eerbetoon aan de traditie van vakwerk. Prachtig zijn de massief gouden tandwielen die dit model sieren, deze symboliseren de binnenkant van het uurwerk. Dit is een voorbeeld van een prachtige watchwinder, speciaal geschikt voor de verzamelaar die een model ziet als een toevoeging op zijn verzameling en interieur. Dit model heeft een zeer luxe uitstraling en is het toppunt van goede smaak. Dit Prestige model is uiteraard uitgerust met een Zwitserse motor en biedt alle benodigde opwindprogramma’s. Ook een overwind protectie ontbreekt niet.

In de RDI Signature serie vinden we watchwinders met een levendig kleurgebruik en kunstzinnige patronen. Dit zijn echte watchwinders voor de liefhebbers van kleur en een uitgesproken smaak. Door de zwarte accenten komen de kleuren bovendien extra goed tot zijn recht. De Signature Traces en Signature Vegetal zijn modellen die geschikt zijn voor het opwinden van een enkel horloge. Beide modellen zijn afsluitbaar met een deurtje voor een optimale bescherming. Ze zijn te gebruiken met zowel adapter als met een batterij. Daar komt bij dat het design van beide watchwinders compact is, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen zijn en indien gewenst ook in een kluis geplaatst kunnen worden. Verder bieden deze modellen verschillende opwindprogramma’s en een overwind protectie. Doordat deze watchwinders van RDI behoren tot de limited editions van RDI, weet je bovendien dat je iets hebt dat niet veel andere mensen in huis hebben. Dat maakt de unieke designs nog eens extra bijzonder.

RDI weet met deze designs een heel diverse collectie aan te bieden, waarmee je als liefhebber of verzamelaar een unieke toevoeging hebt voor je horloge(s) en bovendien een absolute eyecatcher in je interieur. Voor alle RDI watchwinders geldt dat ze zijn voorzien van een Zwitserse motor. Deze vormt een solide hart als basis en zorgt er bovendien voor dat de modellen zeer stil zijn in gebruik. Je kunt je RDI watchwinder dus ook zonder zorgen op je slaapkamer of op je werkplek plaatsen, zonder dat je last hebt van vervelende geluiden tijdens het opwindproces.

De watchwinders van RDI bieden topkwaliteit tegen een over het algemeen aantrekkelijke prijs. Elke Swiss made watchwinder van RDI wordt met de uiterste zorg met de hand vervaardigd en daarna nog eens uitgebreid gecontroleerd. De uiteindelijke klant krijgt dus een perfect werkende horlogeaccessoire in handen.

Wij zijn officieel dealer van RDI watchwinders. Wij bieden je een ruime collectie, scherpe prijzen, snelle levering en duidelijke service.