Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Safe 3.22.B watchwinderkluis

Geplaatst op 2 september 2022 om 10:06 uur

Benson is een Nederlands watchwinder merk dat door hun opgedane kennis en ervaring op dit gebied exact weet wat de echte liefhebber en/of verzamelaar zoekt in een watchwinder. Het merk staat dan ook niet alleen bekend om de hoge kwaliteit en aansprekende uitstraling van hun watchwinders, maar ook om de mooie extra’s die het te bieden hebben. Ze spelen hiermee direct in op de wensen van de consument.

Benson Black Series Safe 3.22.B watchwinderkluis

Zo zijn er binnen de collectie van Benson diverse watchwinders verkrijgbaar met bijvoorbeeld ingebouwde LED verlichting, een modern touchscreen en/of extra opbergruimte. Daarnaast weet Benson een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Doordat het merk ervoor kiest om de watchwinders in eigen beheer te laten vervaardigen, kunnen zij een goed zicht houden op de kwaliteit en bovendien de prijzen aantrekkelijk houden. Benson weet zich bovendien te onderscheiden van andere merken door de diversiteit binnen de collectie. Om te beginnen biedt het merk watchwinders met een diverse capaciteit. Zo kan de liefhebber met één horloge zeer goed bij Benson terecht, maar ook de echte verzamelaar heeft bij dit merk een uitgebreide keuze. Benson biedt hiervoor namelijk watchwinders met een zeer luxe uitstraling en opwindmogelijkheden voor tot maar liefst 20 automatische horloges.

Binnen de collectie van Benson zijn daarnaast watchwinders te vinden gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen. Zo herbergt de collectie watchwinders vervaardigd uit prachtige houtsoorten en verschillende kleuren kwaliteitsleder. Tot slot biedt Benson watchwinders met Japanse motoren, maar ook watchwinders met Swiss made motoren (de Swiss Series). Er is dus voor iedere persoonlijke voorkeur en bij iedere verzameling wel een passende watchwinder te vinden bij Benson. Naast de standaard watchwinders biedt de collectie van Benson ook prachtige horlogeboxen en zelfs watchwinderkluizen.

Met een watchwinderkluis van Benson vang je 2 vliegen in 1 klap. Je zorgt ervoor dat jouw horloges op doeltreffende wijze worden opgewonden en bergt ze bovendien op de meest veilige manier op. Watchwinderkluizen beschermen jouw horloges tegen diefstal, maar ook tegen beschadigingen en schade door bijvoorbeeld vocht of vuil. Benson presenteert nu de nieuwste generatie Black Series watchwinder Safe. Graag nemen we de Benson Black Series Safe 3.22.B, afkomstig uit deze serie, nader voor je onder de loep. Deze safe heeft een moderne en strakke uitstraling en is uitgevoerd in de kleur zwart. De safe is gemaakt van edelstaal en daarmee uiterst duurzaam en stevig. Dit model biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst 3 automatische horloges. Daarnaast heeft Benson met deze safe echter ook nog extra opbergruimte voorzien. Deze is ingebouwd in de watchwinderkluis middels een lade. Hierin is ruimte voor het opbergen van nog 8 horloges. Natuurlijk is het ook mogelijk de extra opbergruimte te benutten voor andere zaken, zoals sieraden, manchetknopen of belangrijke papieren.

De watchwinder is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren zijn energiezuinig en stil in gebruik. Daarnaast zijn ze natuurlijk zeer betrouwbaar, zodat je er zeker van bent dat jouw horloges altijd klaar zijn voor gebruik. Iedere rotor is afzonderlijk instelbaar. Zo kun je voor ieder horloge specifiek de instellingen aanpassen en de meest ideale voorwaarden voor opwinding creëren per horloge. Het instellen van de watchwinder is gemakkelijk en snel met behulp van het handige en innovatieve touchscreen. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model ook nog een powerwinding functie. Hiermee is het mogelijk jouw horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Ideaal wanneer je niet zoveel tijd te besteden hebt! De Benson Black Series Safe 3.22.B is bovendien uitgerust met een ingebouwde LED verlichting en een modern vingerprint slot. Met deze laatste functionaliteit ben je er altijd van verzekerd dat jij de enige bent die bij je horloges en andere waardevolle bezittingen kan komen.

Kortom, met de Benson Black Series Safe 3.22.B watchwinderkluis kies je voor optimale veiligheid voor je horloges. Daarnaast ben je verzekerd van de beste wijze van opwinding en kies je voor een modern en aansprekend design. En dat allemaal tegen een scherpe prijs! Je kunt de watchwinders en de Benson Black Series Safe 3.22.B allemaal bij ons in de webshop aanschaffen. Hier vind je ook duidelijke foto’s, zodat je een goed beeld hebt van het design van de verschillende watchwinders en watchwinderkluizen.

Wanneer je de Benson Black Series Safe 3.22.B bij ons besluit te bestellen wordt deze geheel compleet met adapter, reservesleutels en bouten om de kluis in de muur te verankeren geleverd. Bovendien ontvang je bij deze safe 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding zodat je direct aan de slag kunt. Wij leveren de producten van Benson wereldwijd met behulp van DPD, Fedex en PostNL. Je kunt bij ons in de webshop bovendien kiezen voor verschillende veilige wijze van betaling, zoals creditcard, iDeal, PayPal of bankoverschrijving. Je plaatst jouw bestelling dus altijd met een goed gevoel. Ga dus nu voor betaalbare kwaliteit en kies voor een Benson watchwinder!