Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 8 watchwinders

Geplaatst op 16 september 2020 om 15:21 uur

Een liefhebber van automatische horloges kent de voordelen van een watchwinder. Deze ultieme horlogeaccessoire is niet alleen handig maar ook goed voor het behoud van de automatische horloges. Een watchwinder draait de horloges rond waardoor ze energie verkrijgen en netjes op tijd blijven lopen. Stilstand is niet goed voor automatische horloges, vooral niet wanneer dit te lang duurt.

Met een watchwinder hoef je een automatisch horloge niet langer meer steeds opnieuw in te stellen qua tijd, datum en andere functies wanneer deze stilstaat. De watchwinder zorgt ervoor dat de horloges van voldoende energie voorzien zijn zodat je het horloge naar keuze direct kan dragen. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook veel gedoe.

Tegenwoordig zijn watchwinders niet alleen een accessoire om een automatisch horloge op te winden, het zijn steeds meer fraaie interieurstukken en “eye catchers”. Neem de Paul Design Gentlemen watchwinders. Deze modellen hebben een luxe en stijlvol design en zijn geschikt voor 2, 4, 6, 8 en 12 horloges. Het merk produceert zeer fraaie modellen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Daarbij let Paul Design extra op een fraaie afwerking. Deze combinatie maakt een Paul Design watchwinder een ideale accessoire om automatische horloges op te winden.

De nieuwe Paul Design Gentlemen 8 watchwinder

Een watchwinder uit de Paul Design collectie die we willen uitlichten is de Paul Design Gentlemen 8 watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges en voorzien van sterke Japanse motoren die een uiterst laag geluidniveau hebben. Elke motor drijft één rotor met daarop een horloge aan. Dit biedt flexibiliteit omdat je elke rotor individueel kan instellen qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Je kan dus het ene automatische horloge rechtsom op 900 TPD (turns per day) laten draaien en een ander horloge linksom op 1200 TPD. Dit is belangrijk omdat verschillende horlogemerken gebruik maken van verschillende type uurwerken. Het ene uurwerk verkrijgt met een andere draairichting en TPD energie dan het andere. De Paul Design Gentlemen 8 watchwinder is dus geschikt voor alle automatische horloges. Het maakt niet uit van welk merk jouw automatische horloge is.

Functies

Zoals hierboven omschreven biedt de Paul Design Gentlemen 8 watchwinder alle opties om een automatisch horloge van energie te voorzien. Je windt probleemloos een Rolex, Tag Heuer, Omega of Breitling horloge op. Dit model heeft echter een paar extra leuke features. Deze watchwinder is uitgevoerd met een kleuren touchscreen, led verlichting, afstandsbediening en fingerprint slot.

Met de afstandsbediening kan je vanuit jouw luie stoel de watchwinder exact instellen naar jouw wens. Daarnaast kan je op afstand de led verlichting in- en uitschakelen. Een groot voordeel van de Paul Design Gentlemen 8 watchwinder is het fingerprint slot. Met één druk op de sensor opent en sluit de watchwinder. Dit is handig want je hebt geen sleutel meer nodig en andere mensen komen niet zomaar bij de horlogecollectie. De collectie horloges is dus veilig in dit model watchwinder.

Een ander voordeel van de Paul Design Gentlemen watchwinders is de flexibele horlogehouder waarop je de horloges vastmaakt. Deze zijn geschikt voor alle type horloges, groot en klein. Hierdoor kan je deze watchwinder uitstekend gebruiken voor herenhorloges maar ook voor dameshorloges. De flexibele horlogehouder klik je vervolgens vast in de watchwinder zodat deze veilig vastzit en er niet uit kan vallen. Uiteraard zijn de horlogehouders voorzien van een laag luxe stof als optimale bescherming voor het horloge.

Design en materialen

De Paul Design Gentlemen watchwinders zijn vrij strak vormgegeven. De watchwinders hebben hierdoor een modern karakter maar door het materiaalgebruik hebben ze ook een klassieke touch. De Gentlemen watchwinders zijn leverbaar in black shadow, black apricot en macassar uitvoering. Elke uitvoering heeft zijn eigen kleur en patroon.

De glazen deur heeft als voordeel dat je een perfect zicht hebt op de ronddraaiende horloges. Vooral met de led verlichting aan geeft dit een fantastisch beeld. De watchwinder is hierdoor een echte eye catcher die menig vriend, collega of kennis zal interesseren. Zoals eerder geschreven is een watchwinder, vooral deze luxe watchwinder, een interieurstuk.

De Paul Design Gentlemen watchwinders worden geleverd met een adapter waarmee je de watchwinder aansluit op netstroom.

Kwaliteit

De watchwinders van Paul Design staan zeer goed bekend vanwege de goede kwaliteit, fraaie afwerking en moderne designs. Kwaliteit is een zeer belangrijk aspect want je wilt jouw automatische horloges toch alleen in een goede watchwinder opwinden? De betrouwbare motoren zijn duurzaam waardoor je bij normaal gebruik lang plezier kunt hebben van de watchwinder. De kwaliteit komt ook tot uiting in de afwerking. Paul Design heeft oog voor detail. Dit zie je terug in de afwerking van de stof, de ingebouwde led verlichting en fraaie metalen ringen om elke rotor.

Vooral wanneer je een fraaie collectie automatische horloges hebt wil je deze op een mooie manier presenteren. Dat kan perfect in een Paul Design watchwinder. Vooral de Paul Design Gentlemen 8 watchwinder biedt eigenlijk alles wat je je kan wensen om automatische horloges op te winden.

Officieel dealer

Wij zijn ruim 10 jaar officieel dealer van Paul Design watchwinders. Wij kennen de watchwinders van binnen en buiten. Op onze website ziet u de meest actuele collectie. Elke Paul Design watchwinder wordt geleverd in een stevige verpakking met handleiding en 2 jaar garantie.

Als officieel dealer bieden wij je zekerheid, ook in geval van een defect. Daarnaast verzenden wij wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Buiten de EU leveren wij BTW-vrij. Dit betekent dat de reguliere winkelverkoopprijs met 21% (Nederlands BTW tarief) wordt verminderd. Op onze website selecteer je bij het product jouw land en de prijs wordt automatisch aangepast.

Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag verder.