Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder geschikt voor Breitling horloges

Geplaatst op 8 februari 2024 om 08:16 uur

Een automatisch horloge zoals van het bekende horlogemerk Breitling is onlosmakelijk verbonden met een goede watchwinder. Waarom? Een automatisch horloge functioneert op een zeer geavanceerde wijze automatisch wanneer je deze draagt. Dit komt door de natuurlijke bewegingen die jij zelf ongemerkt met je pols maakt. Deze bewegingen worden omgezet in energie voor jouw automatische horloge, waardoor deze bij het dragen ervan altijd automatisch wordt opgewonden. Dit is dan ook een groot verschil met een horloge met een mechanisch uurwerk dat met de hand moet worden opgewonden, of met een quartz horloge dat functioneert met behulp van een batterij. Dit betekent aan de andere kant dat jouw automatische horloge stil zal komen te staan, wanneer je het een poosje niet draagt. Tenslotte ontbreekt dan de beweging waarvan het horloge afhankelijk is. Hier komt de hoogwaardige watchwinder om de hoek kijken. Deze is namelijk speciaal ontworpen om jouw automatische Breitling horloge of andere horloges van de juiste wijze van energie te voorzien.

De meeste kwalitatieve watchwinders verzorgen de energiebehoefte van je automatische horloges door middel van rotatie. Deze beweging zorgt er niet alleen voor dat jouw automatische horloge wordt opgewonden, maar garandeert direct ook een ideale olieverdeling in het horloge. Dit komt uiteraard de levensduur van jouw automatische horloge ten goede.

Ben jij in het bezit van meerdere luxe automatische horloges van bijvoorbeeld het merk Breitling? Dan hebben wij speciaal voor jou een tweetal hoogwaardige watchwinders geselecteerd waarmee je jouw automatische horloges probleemloos van energie kunt voorzien. We beginnen met de Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition. Deze ruime watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van zes automatische horloges tegelijk. Ben je daarnaast in het bezit van andere horloges (quartz- of mechanische horloges) of eventuele andere sieraden, dan is deze watchwinder ook ideaal. Onder het soft close deksel aan de bovenkant van de watchwinder bevindt zich namelijk nog een extra opbergruimte voor nog vijf horloges. De watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling, is gemaakt van hout en afgewerkt met een walnoot look. De Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition watchwinder is bovendien voorzien van maar liefst twaalf verflagen en een beschermende laklaag. Hier komt ook het oog voor detail en de precisie waar het merk Benson naar streeft duidelijk in tot uiting. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze voorzien van een fraai soft velvet in de kleur zwart. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges beschermd worden tegen krasjes of andere beschadigingen. De Japanse motoren van topkwaliteit waarvan dit model is voorzien, zorgen ervoor dat je probleemloos en veilig ieder type en merk automatisch horloge van energie kunt voorzien. Met het handige touchscreen is het mogelijk de instellingen wat betreft draairichting en het aantal turns per day per horloge individueel aan te passen. Je weet hiermee dan ook zeker dat ieder automatisch horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. De Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition is niet alleen ideaal om jouw automatische horloges van energie te voorzien en om ze in op te bergen, maar biedt ook een perfecte mogelijkheid jouw verzameling automatische horloges op professionele wijze te presenteren. De moderne ingebouwde LED verlichting zorgt er daarbij voor dat jouw automatische horloges direct in het oog springen. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie biedt de Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition ook nog een handige powerwinding functie, om jouw automatische horloges in korte tijd van energie te kunnen voorzien. Tot slot beschik je met dit model over een handige USB aansluiting. Al met al een zeer luxe en complete watchwinder, die voor een scherpe prijs aan te schaffen is.

Een tweede watchwinder die we graag even in de spotlight zetten in dit artikel, is de Paul Design Gentlemen 8 Macassar. Deze uiterst fraaie watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst acht automatische horloges tegelijk. De watchwinder is gemaakt van een zeer fraaie houtsoort en uitgevoerd in een macassar look, waarmee dit model direct ook een zeer mooie display is om jouw automatische horlogeverzameling in tentoon te stellen. Bovendien berg je jouw horloges zeer veilig op in deze watchwinder. Dit model is namelijk niet alleen afsluitbaar met een fraai glazen deurtje, maar is daarnaast ook nog voorzien van een high end vingerprint slot. Zo weet je zeker dat er niemand ongewenst aan je horloges komt. De Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder is instelbaar met behulp van het innovatieve touchscreen display. Hiermee wijzig je onder meer de instellingen per horloge wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren van het bekende merk Mabuchi. Deze sterke motoren verzorgen de opwinding van je horloges op energiezuinige en stille wijze. Als kers op de taart biedt deze watchwinder een ingebouwde LED verlichting, waarmee je je automatische horloges de gehele dag goed in het zicht houdt. Tot slot beschik je met deze luxe watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De watchwinder wordt geleverd met afstandsbediening, wat het hoge gebruikerscomfort van dit model nog eens benadrukt.

Beide genoemde watchwindermodellen vind je in onze webshop. Deze watchwinders vallen op door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die zij weten te bieden. Je kiest met één van deze watchwinders dan ook voor zeer hoge kwaliteit en een hoog gebruikerscomfort tegen een scherpe prijs. Beide modellen worden door ons geleverd met twee jaar garantie en duidelijke handleiding.