Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 2.16.WA Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 5 maart 2021 om 15:08 uur

Een watchwinder schaf je aan voor het behoud van je automatische horloges, in wezen is het een absoluut onmisbare accessoire wanneer je automatische horloges bezit. Niet alleen zorgt een watchwinder ervoor dat je horloges worden opgewonden wanneer je ze niet om je pols hebt, maar ook houden ze de olie binnenin het uurwerk van je horloges mooi verdeeld. Daarnaast kun je een watchwinder gebruiken als een mooi opbergsysteem voor je horloges en zelfs desgewenst als display. Jouw horloges zullen in een mooie watchwinder tenslotte extra mooi uitkomen. Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten. Maar ook in diverse prijsklassen en kwaliteitsniveaus. Wanneer je echt om je horloges geeft, kies je een watchwinder van kwaliteit. Dit hoeft echter zeker niet te betekenen dat je de hoofdprijs moet betalen. Een merk als het Nederlandse Benson, levert watchwinders van uitermate hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs en dus is het zeker de moeite waard dit bijzondere merk eens in de spotlight te zetten.

Benson mag dan een relatief jong merk zijn, het heeft zeker zijn sporen verdiend in de jaren dat het merk inmiddels bestaat. De prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders van Benson is zeer goed. Het merk staat dan ook onder meer bekend om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de producten. Bovendien zijn de watchwinders van Benson uitgerust met de modernste techniek en bieden verschillende modellen uit de collectie verscheidene extra’s. De afwerking van de watchwinders van Benson is subliem, dat staat dan ook hoog op het prioriteitenlijstje van Benson. Je zult je verbazen over alle details en functies waar deze handgemaakte watchwinders over beschikken. Benson heeft recent verschillende nieuwe modellen watchwinders op de markt gebracht. Het gaat om nieuwe modellen van de Smart-Tech II serie, de nieuwe generatie Black Series en de Swiss Series (die beschikken over Zwitserse motoren).

In de Benson Black Series collectie vinden we onder meer de Benson Black Series 2.16.WA Limited Edition watchwinder. Het feit dat het hier om een Limited Edition gaat, maakt deze watchwinder extra bijzonder en gewild. Van deze watchwinder zijn er dan ook maar 250 stuks wereldwijd verkrijgbaar, die individueel zijn genummerd. Met deze Black Series watchwinder heb je dus echt een uniek stuk in handen. Hij is uitgevoerd in walnoot stijl, wat de watchwinder een chique uitstraling geeft. De afwerking is perfect zoals we gewend zijn van Benson. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de 12 verflagen en de extra beschermlaag waarmee de watchwinder is behandeld. De stoffen binnenkant (soft velvet) zorgt ervoor dat je horloges optimaal beschermt zijn tegen eventuele beschadigingen. Doordat de watchwinder afsluitbaar is met een glazen deurtje, hou je ook stof, vuil en condens buiten. De watchwinder is voorzien van flexibele horlogehouders, zodat vrijwel elk horloge moeiteloos in de watchwinder zal passen. Deze watchwinder biedt de mogelijkheid om 2 horloges tegelijkertijd op te winden en heeft daarnaast extra opbergmogelijkheid voor nog eens 3 horloges, of natuurlijk eventuele andere sieraden.

Benson Black Series 2.16.WA watchwinder

De Benson Black Series 2.16.WA Limited Edition watchwinder is uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit. Deze zijn niet alleen energiezuinig, maar zal je ook niet storen met vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Deze motoren staan er namelijk om bekend om vrijwel in stilte hun werk te doen.  Je kunt de watchwinder daardoor ook heel goed plaatsen op bijvoorbeeld je werkplek of de slaapkamer. Verder is de watchwinder voorzien van een modern touchscreen, waarmee je elke rotor individueel kunt instellen. Je kunt zo de draairichting en aantal rotaties per dag kiezen en de watchwinder zo perfect instellen op wat jouw horloges nodig hebben. Verder beschikt de watchwinder over een soft close deksel en de programma’s CW, CC en Alt. Naast een overwind protectie, heb je met deze watchwinder de mogelijkheid je horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien met behulp van de speedwinding functie. Deze watchwinder is werkzaam met een adapter en beschikt over een USB poort. Wat ook als duidelijke plus kan worden gezien, is dat de watchwinder is uitgerust met ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je op elk gewenst moment van de dag je horloges bekijken of natuurlijk aan een ander laten zien!

Wanneer je de Benson Black Series 2.16.WA Limited Edition watchwinder bij ons besluit te bestellen, kun je dit met een gerust en zeker gevoel doen. Als officieel dealer van Benson, kunnen wij je desgewenst voorzien van een passend advies. Wij versturen elke watchwinder verzekerd en aangetekend en we zorgen en natuurlijk voor dat jouw watchwinder stevig ingepakt verzonden wordt. Zo ben je er zeker van dat je je watchwinder keurig en netjes thuis ontvangt. Deze specifieke watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en duidelijke handleiding. Ook de adapter wordt meegeleverd én de watchwinder is voorzien van een certificaat. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust! Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders, zullen we je zeker van dienst kunnen zijn.