Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet watchwinder als high end accessoire

Geplaatst op 12 maart 2021 om 07:58 uur

In onze collectie hebben we verschillende merken met hun eigen design, techniek en prijsklasse. We hebben een paar merken die op het gebied van opwinding van automatische horloges tot de absolute top behoren. High end merken die er alles aan doen om een automatisch horloge in stijl en luxe van energie te voorzien. Een watchwinder die je koopt als je een hele fraaie collectie horloges hebt.

Bernard Favre Planet Gold watchwinder

Ben je op zoek naar een exclusieve watchwinder met een unieke uitstraling voor het opwinden van jouw automatische horloge? Dan moet je vooral dit artikel lezen. We lichten er namelijk een bijzonder watchwinder merk en specifieke watchwinder uit. Een exceptionele watchwinder kenmerkt zich niet alleen door een sublieme kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid. Wanneer je echt een uniek model wilt, is de uitstraling en het design van de watchwinder ook van belang. Er zijn verschillende merken op de markt die op dit gebied uitblinken. Zij hechten net zoveel waarde aan het design van de watchwinder als aan de kwaliteit en innovatie op het gebied van de techniek. Natuurlijk is het afhankelijk van je persoonlijke smaak wat voor design jou aanspreekt. In dit artikel schrijven we over een watchwinder merk dat de meeste horlogeliefhebbers zal aanspreken. Vanwege het luxueuze en chique design en daarnaast de bijzondere wijze waarop automatische horloges worden opgewonden. De watchwinders van dit kwaliteitsmerk hebben een duidelijke eigen gezicht, zodoende is het design zeer herkenbaar. We hebben het dan over de hoge kwaliteit watchwinders van het Zwitserse merk Bernard Favre.

Bernard Favre biedt watchwinders voorzien van het zogenaamde Planet Winding System. Dit systeem voorziet in de benodigde beweging voor automatische horloges, doordat het horloge wanneer geplaatst in de watchwinder om zijn eigen as draait. Hiermee wordt een link gelegd naar het draaien van een planeet, vandaar de speciale naam voor dit mooie systeem. Elke liefhebber van automatische horloges zal dit een fascinerend gezicht vinden. Elke Bernard Favre watchwinder zal een eyecatcher vormen in welk interieur dan ook en direct de ogen van iedereen zich laten richten op jouw horloge. De watchwinders van Bernard Favre zijn bovendien voorzien van Zwitserse motoren, wat op dit gebied kan worden bestempeld als het beste van het beste. De Swiss made motoren zijn niet alleen energiezuinig en geluidsarm, maar ook zeer betrouwbaar en duurzaam en vormen dan ook een solide basis voor de watchwinders van Bernard Favre. Hierdoor zal je altijd kunnen rekenen op je watchwinder!

Binnen de grote collectie met verschillende modellen van Bernard Favre vinden we de Bernard Favre Planet Gold watchwinder, deze high end watchwinder is geschikt voor een enkel automatisch horloge. Deze watchwinder heeft een zwarte base en goudkleurige ringen. De watchwinder is gemaakt van edelstaal en de speciale glazen stolp kan over de watchwinder worden geplaatst. Dit biedt extra bescherming tegen vuil, stof en vocht en geeft de watchwinder bovendien een extra chique uitstraling. De watchwinder is compact van formaat en werkt op een ingebouwde accu (100 dagen). De combinatie van deze twee eigenschappen maakt het eenvoudig om de watchwinder mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Daarnaast is het mogelijk om de watchwinder in een kluis te plaatsen, zodat zowel de watchwinder zelf als jouw horloge optimaal beschermd zijn. De watchwinder kan rechtsom, linksom en afwisselend draaien en beschikt over een overwind protectie. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is bovendien eenvoudig programmeerbaar. Daarnaast is deze watchwinder voorzien van een USB aansluiting, waardoor het opladen van de accu eenvoudig via PC, Smartphone of netstroom kan plaatsvinden. Je watchwinder is op deze manier altijd klaar voor gebruik! Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken om stilstand van je horloge.

Met Bernard Favre watchwinder weet je zeker dat je kiest voor een stuk vakwerk. Elke watchwinder van Bernard Favre wordt namelijk met de grootst mogelijke zorg en precisie met de hand gemaakt. Hierbij zijn het oog voor detail, de afwerking en de kwaliteit zeer belangrijk. Bovendien wordt elke watchwinder wanneer deze gereed is meerdere dagen getest voordat deze geleverd wordt. Zo garandeert Bernard Favre te allen tijde de kwaliteit van hun producten. Ook originaliteit en uniek blijven zijn belangrijk voor Bernard Favre. De jaarlijkse productie is dan ook relatief klein, waardoor je met een watchwinder van Bernard Favre echt iets speciaals in huis haalt. Als je een liefhebber bent van prachtige automatische horloges, bijvoorbeeld van Breitling, Rolex, IWC of Tag Heuer, dan mag een passende luxe watchwinder niet ontbreken.

Wanneer je ervoor kiest de Bernard Favre Planet Gold watchwinder te bestellen, of natuurlijk één van de andere mooie modellen uit de collectie, ontvang je deze met 2 jaar internationale garantie. Je kan er dus van op aan dat je gedurende lange tijd plezier zult beleven aan je nieuwe watchwinder, maar daar hebben we sowieso alle vertrouwen in met een watchwinder van deze kwaliteit. Daarnaast ontvang je uiteraard een duidelijke handleiding zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aankoop. De watchwinder wordt geleverd met een bijzonder mooi lederen etui en we zorgen ervoor dat je pakketje stevig ingepakt en verzekerd naar je toe komt.

Wanneer er vragen zijn over de collectie van Bernard Favre, of je een advies van ons wilt, zijn we je als officieel dealer van Bernard Favre zeer graag van dienst. Twijfel je nog? Bekijk het filmpje van de Bernard Favre watchwinder in onze webshop, je gaat vast en zeker overstag. Elke horlogeliefhebber zal zeker weten gecharmeerd zijn van deze fascinerende wijze van opwinding.