Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 28 februari 2021 om 08:43 uur

Een van onze meest favoriete watchwinders is deze Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder in black shadow uitvoering. Waarom? Simpelweg omdat deze watchwinder eigenlijk alles heeft wat je nodig hebt om 4 automatische horloges veilig en professioneel op te winden. Dit model is al enige jaren op de markt en heeft een uitstekende reputatie. De klanten die er één hebben gekocht zijn erg tevreden. Ons spreekt vooral het fraaie design aan in combinatie met de handige functionaliteiten zodat je elk automatisch horloge, ongeacht horlogemerk of model, kunt opwinden. Het maakt niet uit of je een horloge van IWC, Seiko, Oris, Longines of Omega in de watchwinder plaatst, deze watchwinder zorgt voor een optimale energievoorziening voor elk horloge.

In dit artikel gaan we wat dieper in op deze Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder. Als liefhebber of verzamelaar van automatische horloges is een watchwinder een absolute must have. Een automatisch horloge werkt niet door middel van een batterij, maar met behulp van de natuurlijke beweging van de pols. Of, indien het horloge niet gedragen wordt door de beweging die een watchwinder verzorgt. Nu is een watchwinder zeker voor de verzamelaar onmisbaar. Je kunt tenslotte niet al je horloges tegelijkertijd dragen. Een watchwinder is niet alleen functioneel, maar vervult voor de meeste liefhebbers ook een andere rol. Net als het horloge zelf, is een watchwinder voor menig man ook een statussymbool. Daarnaast dient een watchwinder ook als overzichtelijke en veilige opbergplaats voor je horloges en als display. Wanneer we die laatste functies van de watchwinder bekijken, wordt het duidelijk dat een watchwinder over het algemeen niet alleen de functie van energievoorziening voor horloges verzorgt. Daarnaast is ook het design en de uitstraling en het daarbij behorende materiaalgebruik een belangrijk aspect.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Op het gebied van watchwinders is er veel keus. Er zijn diverse merken met elk hun eigen voor- en nadelen. Natuurlijk is ook verschil in kwaliteit een belangrijk aspect. Toch hoeft het niet altijd zo te zijn dat je inlevert op de kwaliteit van een watchwinder wanneer je deze voor een scherpe prijs aanschaft. Je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Een voorbeeld van een mooi merk watchwinders dat absolute kwaliteit levert en tegelijkertijd betaalbaar blijft, is het merk Paul Design. Dit merk is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Dit merk heeft kwaliteit, uitstraling en een perfecte afwerking hoog in het vaandel staan.

Binnen de collectie van Paul Design, zien we verschillende series watchwinders. Kenmerkend voor elke Paul Design watchwinder, is het oog voor detail en de sublieme afwerking, de topkwaliteit, luxe uitstraling en aantrekkelijke prijs. Elke watchwinder van Paul Design is bovendien uitgerust met Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze motoren staan erom bekend energiezuinig te zijn in gebruik en bovendien vrijwel in stilte hun werk te doen. Dat betekent dat je tijdens het opwindproces niet gestoord wordt door vervelende geluiden. Dit maakt dat je je watchwinder zonder irritaties bijvoorbeeld ook in je huiskamer, kantoor of slaapkamer kunt plaatsen.

 In de collectie van Paul Design vinden we onder meer de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder. Deze specifieke watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van 4 horloges en heeft daarnaast nog eens opbergruimte voor nog 6 extra horloges. Uiteraard kun je deze opbergruimte ook benutten voor het opbergen van eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Zo hou je gemakkelijk en overzichtelijk al je sieraden bij elkaar.

Deze watchwinder is te bedienen via een modern touchscreen, waarmee je eenvoudig voor elke rotor individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt instellen. Dit maakt dat je voor elk automatisch horloge specifiek de best mogelijke voorwaarden creëert voor een optimale opwinding. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow is dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur black shadow, een wat donkerder kleur hout met nerf. De binnenkant van de watchwinder heeft de kleur zwart. Uiteraard zijn er enkel hoogwaardige materialen gebruikt voor het vervaardigen van deze watchwinder, zoals hout en glas.

Op technisch gebied weet deze bijzondere watchwinder ook te verbazen, in positieve zin. Niet alleen beschik je met deze watchwinder over een touchscreen scherm, ook is de watchwinder uitgerust met ingebouwde LED verlichting. Hiermee heb je altijd een perfect zicht op je horloges, zelfs tijdens het opwinden. Je kan de watchwinder instellen qua draairichting en het aantal omwentelingen per dag. In het Engels noemen we dit TPD; turns per day. De watchwinder kan rechtsom, linksom en afwisselend draaien. Door deze combinatie van draairichting en aantal omwentelingen per dag kan je elk horloge helemaal naar wens instellen.

Kortom, je hebt met de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder absoluut een zeer complete watchwinder die bovendien jouw prachtige horloges extra goed doen uitkomen. Het fraaie design is passend in vrijwel elk interieur en zal bovendien een mooie aanvulling betekenen op jouw collectie automatische horloges. Met de luxe afwerking en top kwaliteit motoren en de goede prijs-/kwaliteitverhouding maak je met Paul Design altijd een goede keuze! Het is niet voor niets dat Paul Design als geen ander de concurrentie weet aan te gaan met de grotere watchwinder merken. Daarvoor moet je tenslotte echt van goeden huize komen.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Paul Design. Wij zijn de enige officiële dealer in Nederland en hebben vrijwel de gehele collectie op voorraad en direct leverbaar. Elke Paul Design watchwinder wordt geleverd met minimaal 2 jaar garantie, luxe verpakking en handleiding. Uiteraard kunnen wij je geheel vrijblijvend adviseren en helpen bij jouw keuze voor een geschikte watchwinder. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders helpen we jou graag verder.

Bekijk snel de actuele collectie Paul Design watchwinders.