Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 4.16.CF watchwinder

Geplaatst op 4 oktober 2021 om 15:35 uur

Binnen de horlogerie vinden we een grote diversiteit op het gebied van watchwinders. Waar een watchwinder in de eerste instantie dient om automatische horloges van de benodigde energie te kunnen voorzien wanneer deze niet gedragen worden, heeft deze onmisbare accessoire nog vele andere functies die door de echte liefhebber zeker gewaardeerd worden. Naast de energievoorziening zorgt de juiste watchwinder voor een juiste olieverdeling binnenin het uurwerk en biedt bovendien een opbergplaats voor jouw horloges welke ervoor zorgt dat de horloges worden beschermd tegen beschadiging en onnodige slijtage. Tot slot fungeert een watchwinder in vele gevallen als een soort statussymbool. Zeker de watchwinders die ruimte bieden voor meerdere automatische horloges kunnen bovendien worden gezien als een waar interieurstuk. Verschillende merken spelen hier dan ook op in door watchwinders te bieden die niet enkel op het gebied van kwaliteit en technologie aansprekend zijn, maar ook een echte eyecatcher vormen in ieder interieur.

Benson Black Series 4.16.CF watchwinder

Een voorbeeld van een mooi merk dat uitstekende en fraaie watchwinders produceert is het Nederlandse merk Benson. Dit jonge merk heeft zich weten te specialiseren in het ontwerpen en vervaardigen van watchwinders op hoog niveau, tegen een aantrekkelijke prijs. Deze combinatie maakt dat dit merk interessant is voor liefhebbers van automatische horloges. Ook de verzamelaar kan zijn hart ophalen wat betreft de collectie van Benson aangezien deze vele mogelijkheden biedt voor het opwinden van meerdere horloges tegelijkertijd. Voor zowel de liefhebber als de verzamelaar is het bekijken van de collectie van Benson dan ook meer dan de moeite waard.

Wat denk je bijvoorbeeld van de Benson Black Series 4.16 CF watchwinder? Deze luxe en stijlvolle watchwinder is met de grootst mogelijke zorg met de hand vervaardigd. Hij is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges en biedt bovendien opbergruimte voor 3 extra horloges. De watchwinder is vervaardigd uit hout van bijzonder mooie kwaliteit en uitgevoerd met een carbon fibre look. De binnenkant van de watchwinder is bekleed met een speciaal soft velvet, zodat je niet bang hoeft te zijn dat jouw horloges beschadigen. De watchwinder is voor wat betreft de opbergruimte aan de bovenkant afsluitbaar met een soft close deksel. De horloges die worden opgewonden worden aan de voorkant beschermd door een glazen deurtje waardoor stof, vuil en condens buiten worden gehouden. Het geheel maakt een watchwinder met een chique uitstraling en een modern design dat in elk interieur een waardevolle toevoeging zal betekenen. De afwerking van de watchwinder is bovendien subliem te noemen, met 12 verflagen en een beschermende laklaag heeft Benson in deze niets aan het toeval overgelaten.

Als we kijken naar de technische aspecten van deze watchwinder zien we verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo is de watchwinder bijvoorbeeld uitgerust met een ingebouwde LED verlichting. Hiermee staan jouw horloges met recht in de spotlight. Verder biedt de watchwinder een innovatief touchscreen waarmee je onder meer eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag instelt. Het is daarbij mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk. Op deze wijze krijgt ieder horloge precies dat wat het nodig heeft. Met de powerwinding functie wind je jouw horloges gemakkelijk in korte tijd op, ideaal als je niet zoveel tijd hebt. Wat betreft de motoren is er gekozen voor Japanse motoren van hoge kwaliteit. Aangezien de motor het hart van de watchwinder vormt is het van groot belang dat deze van topkwaliteit is. Japanse motoren van dit kaliber staan erom bekend niet alleen energiezuinig, maar ook geluidsarm in gebruik te zijn. Deze eigenschappen dragen zorg voor een optimaal gebruikscomfort.

Kortom, met de Benson Black Series 4.16.CF watchwinder kies je voor het allerbeste voor jouw automatische horloges en dat tegen een mooie scherpe prijs. Met deze watchwinder lever je jouw horloges dan ook niet alleen topzorg op het gebied van opwinding en oliepeil, maar heb je ook direct een veilige opbergplaats en display met LED verlichting voor jouw horloges. De watchwinder is werkzaam met behulp van een adapter, welke uiteraard door ons meegeleverd wordt.

Wanneer je kiest voor deze watchwinder van Benson en deze bestelt in onze webshop, ontvang je deze thuis met een duidelijke handleiding, certificaat en maar liefst 2 jaar garantie. Je kiest hiermee dus voor zekerheid in de vorm van een betrouwbaar en duurzaam product waar je jarenlang plezier aan zult beleven.

Bestellen doe je eenvoudig, gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Wij zijn als officieel verkooppunt van verschillende bekende watchwinder merken met meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied als geen ander in staat jou de juiste service en desgewenst advies te bieden. Bij bieden daarnaast de meest actuele collecties en scherpe prijzen.

Ons assortiment op dit gebied is zeer uitgebreid. Zeker de moeite waard voor de kenner om bij ons een kijkje te nemen!