Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip: Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 28 september 2021 om 14:24 uur

Ben jij op zoek naar een klassieke en stijlvol vormgegeven watchwinder die elk automatisch horloge professioneel en veilig opwindt? Dan moet je zeker verder lezen!  Met een watchwinder van het merk Paul Design ben je er altijd van verzekerd dat jouw horloges op de juiste wijze van energie worden voorzien. Een watchwinder van dit merk is bovendien duurzaam, betrouwbaar en daarnaast betaalbaar.

Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder

Paul Design is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en één van de meest veelbelovende watchwinder merken uit dit land. Het merk is relatief jong en daardoor innovatief en modern qua techniek en materialen. Dit maakt dat iedere watchwinder van Paul Design voldoet aan de voorwaarden van een goede watchwinder. Dit geldt niet alleen op technisch gebied, maar ook wat betreft de uitstraling en het materiaalgebruik. Je wilt immers het beste voor jouw automatische horloges, daar hoort ook een goede watchwinder bij als noodzakelijke accessoire voor het opwinden van automatische horloges.

De Paul Design watchwinders zijn uitgerust met Japanse motoren. Deze motoren hebben vele voordelen. Zo zijn ze zowel krachtig als betrouwbaar, maar ook energiezuinig in gebruik. Bovendien doen ze hun werk vrijwel in stilte dat het gebruikscomfort verhoogt. Watchwinders van Paul Design zijn verkrijgbaar met een diverse capaciteit, zodat zowel de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges, als de echte verzamelaar bij dit merk terecht kan. De Paul Design watchwinders zijn bovendien geschikt voor het opwinden van elk automatisch horloge, ongeacht het horlogemerk of type horloge. De Paul Design modellen bieden verschillende mooie extra’s. Bijvoorbeeld opbergruimte voor extra horloges of andere sieraden, LED verlichting, afstandsbediening, sleep mode en speedwinding functie.

Graag besteden we in dit artikel extra aandacht aan de Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges. Uiteraard is deze horlogeaccessoire ook voorzien van Japanse motoren van het merk Mabuchi. Met behulp van het moderne touchscreen stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Het is daarbij mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk. De Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder is, zoals we gewend zijn van Paul Design, voorzien van high end techniek. Zo is de watchwinder uitgerust met een ingebouwde LED verlichting dat ervoor zorgt dat jouw horloges desgewenst letterlijk in de spotlight zullen staan. Verder is deze watchwinder voorzien van een innovatief vingerprint slot. Hierdoor ben jij de enige die toegang heeft tot jouw horloges. De glazen deur zorgt er bovendien voor dat er geen schadelijke invloeden zoals stof, vuil en condens bij jouw horloges in de buurt komen.

Met de Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder beschik je ook over een overwind protectie waardoor het opwinden van automatische horloges altijd veilig en professioneel plaatsvindt. De uitstraling van de watchwinder is stijlvol en klassiek, met name door het gebruik van het prachtige hout waar Paul Design voor heeft gekozen. Het exterieur van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur Black Apricot en de binnenkant is voorzien van zwarte stof. Ook in een modern interieur zal deze watchwinder heel goed passen, door de keuze voor de strakke lijnen van het design. Met een horlogeaccessoire dat deze klasse uitstraalt bied je je horloges niet alleen een veilige opwinding en goede opbergplaats, maar ook direct een prachtig display om ze tentoon te kunnen stellen.

Paul Design biedt met de Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder een zeer complete watchwinder geschikt voor de echte verzamelaar met alles erop en eraan. Door de combinatie van de laatste technologie, het stijlvolle design en de keuze voor hoogwaardige materialen en een scherpe prijs, weet het merk als geen ander te concurreren met duurdere merken. Niet voor niets staat Paul Design bekend om de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Wanneer je deze watchwinder aanschaft kun je er zeker van zijn dat jouw horloges op de juiste wijze worden voorzien van de benodigde energie en dat je er dus altijd op kunt vertrouwen dat deze niet stil komen te staan. Doordat Paul Design gebruik maakt van flexibele horlogehouders, zullen vrijwel alle horloges feilloos in de houders passen. Daarbij komt dat Paul Design heel goed heeft nagedacht over het gebruiksgemak van de watchwinders. Ze zijn eenvoudig en vooral ook snel in te stellen en bieden zoals genoemd de moderne LED verlichting en stille motoren. Deze eigenschappen zullen de echte liefhebber en/of verzamelaar zeker een meerwaarde weten te bieden.

Wanneer je kiest voor de Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot, of een ander watchwinder uit de uitgebreide collectie van Paul Design, kun je deze zonder zorgen bij ons bestellen. Wij zijn al ruim 8 jaar officieel dealer van Paul Design. Met recht zijn wij trots de eerste wereldwijde partner van dit merk te zijn.

Je ontvangt iedere watchwinder van dit merk met 2 jaar garantie en handleiding. Wij zorgen voor een veilige en wereldwijde verzending via DPD, Fedex of PostNL. Ook betalen kun je veilig en vertrouwd doen in onze webshop. Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard, Paypal, Ideal of gewone bankoverschrijving. Wind jij jouw automatische horloges binnenkort op in een stijlvolle Paul Design watchwinder? Of laat jij jouw automatische horloges stilstaan? Kies voor kwaliteit en het behoud van jouw automatische horloges, gebruik een goede watchwinder!