Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 21 juni 2021 om 15:03 uur

Een watchwinder is een onmisbaar accessoire als je een liefhebber of verzamelaar van automatische horloges bent. Daarnaast is het voor sommigen, net als het horloge zelf, ook een statussymbool. Bovendien is het een mooie manier om je horloges overzichtelijk bij elkaar te bewaren en fungeert het zelfs als display voor je horloges. Afhankelijk van wat jij verwacht van je watchwinder is het design van groter of kleiner belang bij het uitzoeken van een goed merk en model. Ook wat betreft functionaliteiten zal de één meer wensen hebben dan de ander. Maar de kwaliteit moet goed zijn, dat staat vast. Natuurlijk wil je er ook niet teveel voor betalen en moet de prijs-/kwaliteitverhouding goed zijn. Wat betreft het merk watchwinder heb je ruim de keuze. Het ene merk is echter het andere niet en dus het loont zeker je te verdiepen in de verschillende merken om de juiste keuze te kunnen maken.

Ken je het Nederlandse watchwinder merk Benson? Zo niet, dan wordt het absoluut tijd dat je het leert kennen! Bij Benson vind je modellen van zeer goede kwaliteit, voor een scherpe prijs. Bovendien weet Benson steeds weer te verrassen met een exclusief en luxe design en doen ze op het gebied van kwaliteit, techniek en betrouwbaarheid geen concessies. Ook de afwerking van de Benson watchwinders zeer hoog op het prioriteitenlijstje. Benson maakt bovendien gebruik van motoren afkomstig uit Japan en Zwitserland. Deze motoren zijn zeer duurzaam maar ook energiezuinig en vrijwel stil in gebruik. Je hebt hiermee een betrouwbare basis voor een duurzame watchwinder waarin je jouw automatische horloges gegarandeerd professioneel en veilig kunt opwinden.

Benson biedt een zeer diverse collectie met voor een ieder wat wils. Op het gebied van capaciteit is er de keuze uit watchwinders met ruimte voor 1 horloge maar ook voor bijvoorbeeld 16 horloges. En dan nog van alles ertussenin. Iedere liefhebber én verzamelaar kan dus zijn hart ophalen met deze collectie. Ook op het gebied van design en techniek zien we hier veel diversiteit. Goed om te benoemen is dat Benson recent verschillende nieuwe watchwinders in de collectie heeft opgenomen. Het gaat hier om nieuwe modellen in de Smart-Tech II serie, de Swiss Series (Zwitserse motoren) en de nieuwe generatie Black Series.

Bij de nieuwe modellen van de Black Series, hoort ook de Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition watchwinder. Dit is een model geschikt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges. Daarnaast is er extra opbergruimte voor nog 6 horloges, en daardoor erg geschikt voor de echte verzamelaar dus! Deze watchwinder is geproduceerd in een beperkte oplage (250 stuks wereldwijd), wat het model extra bijzonder maakt. Dit model is uitgevoerd in de kleur klassiek blauw en daarmee een absolute eyecatcher. De watchwinder sluit met een deurtje dat is vervaardigd uit mineraalglas. Dit model zelf is gemaakt van hoge kwaliteit hout en afgewerkt met maar liefst 12 verflagen en een beschermlaag. De binnenkant is voorzien van stof (soft velvet), zodat je je horloges bij het plaatsen in de watchwinder niet zult beschadigen.

Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition watchwinder

Het hart van de watchwinder wordt gevormd door Japanse motoren van zeer hoge kwaliteit. Middels het hightech touchscreen is het mogelijk per rotor individueel het aantal rotaties en de draairichting in te stellen. Op die manier is de watchwinder voor elk horloge specifiek perfect ingesteld. Benson maakt bovendien gebruik van flexibele horlogehouders. Door de combinatie van deze twee eigenschappen zijn de modellen van Benson geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Doordat de watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting kun je op elk gewenst moment je horloges bewonderen of natuurlijk je trots aan iemand anders laten zien! Dit model is werkzaam met een adapter en beschikt over een USB aansluiting.

Met de Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition heb je dus als verzamelaar een perfecte oplossing voor het opwinden van je geliefde horloges. Daarbij zal de watchwinder een aanvulling zijn voor het aanzicht van je horloges, door de luxueuze uitstraling komen je horloges tenslotte extra mooi uit. Je biedt ze bovendien een optimale bescherming tegen beschadigingen en invloeden van buitenaf. Door de extra opbergruimte bewaar je je horloges en eventuele andere sieraden mooi bij elkaar. Wanneer je deze watchwinder bestelt, ontvang je deze met een adapter en een duidelijke handleiding. Uiteraard heb je 2 jaar garantie. De kwaliteit spreekt echter voor zich.

Wij zijn officieel dealer van Benson en kunnen je dus met raad en daad bijstaan waar nodig. Met 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders kunnen wij je van een gepast advies voorzien waar dat nodig is. Bovendien vind je bij ons altijd de meest actuele collecties en de scherpste prijzen. e hebt daarnaast zekerheid met betrekking tot service, kwaliteit en aftersales wanneer je je bestelling bij ons plaatst. Wacht dus niet langer en misschien wind jij jouw automatische horloges binnenkort op in een schitterende Benson watchwinder.