Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Collector 70019-134.10.131 watchwinder

Geplaatst op 15 juni 2021 om 20:13 uur

Heisse & Söhne Collector watch winder 70019-134.10.131

De watchwinder, een apparaat voor automatische horloges om stilstand te voorkomen. Door het bewegen van de horloges verkrijgt het uurwerk energie en blijven de horloges opgewonden zodat je ze direct kan dragen. Een watchwinder is niet alleen een onmisbaar accessoire als het gaat om het voorkomen van stilstand bij je automatische horloges. Voor vele liefhebbers van automatische horloges zal het, net als de horloges zelf, worden gezien als een soort statussymbool. Dit uit zich dan ook in de vormgeving van de watchwinders die op zichzelf al een echte eyecatcher zijn binnen elk interieur. We zien dan ook vele mooie merken op de markt die niet alleen op het gebied van techniek en kwaliteit gaan voor het allerbeste, maar ook in esthetisch opzicht het onderste uit de kan weten te halen en hiermee een specifiek publiek aantrekken. Daarin kunnen we verschillende soorten watchwinders onderscheiden. Zo zijn er merken die kiezen voor een meer klassieke uitstraling, maar ook merken met zeer modern ogende modellen. Daarnaast zijn er verschillende merken die met een geheel eigen stijl en identiteit op dit gebied zeer herkenbaar zijn met de watchwinders die zij op de markt brengen. Vele merken die zich richten op de liefhebbers die een model zoeken met een bijzondere uitstraling, zullen bovendien proberen een gevoel van luxe over te brengen met de vormgeving van hun watchwinders.

Als je als liefhebber en verzamelaar van automatische horloges op zoek bent naar het ultieme gevoel van luxe dan hebben wij de gouden tip voor jou! Het Duitse merk Heisse & Söhne biedt namelijk een prachtige collectie watchwinders welke behoren tot de meest luxueus vormgegeven modellen die er zijn wereldwijd. Het merk maakt onder meer gebruik van bijzonder mooie materialen zoals prachtig hout in combinatie met metaal en mineraalglas. Naast het design zelf, staan bij Heisse & Söhne ook de afwerking en een hoogstaande techniek centraal. Het merk maakt daarnaast gebruik van Japanse motoren. Deze motoren zijn niet alleen zeer betrouwbaar, maar werken ook energiezuinig en zijn bovendien geluidsarm. Je hoeft dus met een watchwinder van Heisse & Söhne zeker niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces.

Wat opvalt binnen de collectie van Heisse & Söhne is dat het merk zijn pijlen met name richt op de echte verzamelaar. Heisse & Söhne biedt dan ook veel verschillende modellen met een grote capaciteit, zodat de liefhebber met meerdere horloges in zijn bezit op zijn wenken bediend wordt. Naast de welbekende watchwinders, biedt Heisse & Söhne bovendien watchwinder kluizen aan. Hiermee ben je gegarandeerd van een optimale veiligheid voor jouw horlogeverzameling.

Binnen de collectie van Heise & Söhne, vinden we de Heisse & Söhne Collector 70019-134.10.131 watchwinder. Dit is een uiterst chique watchwinder die elke horlogeverzameling extra mooi tot zijn recht zal laten doen komen. De watchwinder biedt ruimte voor maar liefst 16 horloges en is dus uitermate geschikt voor iedere verzamelaar van automatische horloges. Zoals we gewend zijn van Heisse & Söhne zien we hier een klassiek design met een prachtig houten exterieur. Dit in combinatie met de fraaie voet, een gedeeltelijk zwarte buitenkant en een in beige uitgevoerd interieur maakt dit dat deze watchwinder niet alleen zeer luxe, maar ook origineel in uitstraling is. De kast met deur is afsluitbaar en houdt op deze wijze invloeden van buitenaf buiten, zoals vocht, stof en condens.

Op technisch gebied biedt deze Heisse & Söhne Collector 70019-134.10.131 watchwinder vrijwel alles wat je maar kunt wensen als liefhebber zijnde. Met behulp van het moderne touchscreen (LCD) stel je eenvoudig voor ieder horloge individueel het aantal rotaties per dag en de draairichting in. Op deze manier weet je zeker dat elk horloge afzonderlijk volgens de juiste instellingen wordt opgewonden. Daarnaast zorgt de LED verlichting ervoor dat je je horloges te allen tijde goed kunt bekijken. Hiermee is de Heisse & Söhne watchwinder niet alleen een erg goede keuze voor de juiste opwinding van je horloges, maar dient tegelijkertijd als display voor het tentoonstellen van je horloges en natuurlijk als bijzonder mooie en overzichtelijke opbergplaats.

Verder biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en is uitgerust met een overwind protectie. Daarnaast is de watchwinder voorzien van een sleepmode waarmee je je horloges tijdelijk rust gunt door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Kortom, de Heisse & Söhne Collector 70019-134.10.131 watchwinder is zowel op technisch gebied als qua uitstraling en betrouwbaarheid een hele mooie keuze wanneer je een watchwinder zoekt die je horloges recht doet en natuurlijk zorgt voor een efficiënte en milde wijze van opwinding. Je kiest hiermee dan ook voor echte Duitse degelijkheid. Daarbij komt dat Heisse & Söhne haar watchwinders tegen een goede prijs-/kwaliteitverhouding aanbiedt. Deze watchwinders behoren tot de topklasse, maar worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen.

Wanneer je kiest voor deze specifieke watchwinder van Heisse & Söhne, of natuurlijk één van de andere bijzonder mooie modellen van dit high-end merk, ontvang je deze thuis met twee jaar garantie en uiteraard een duidelijke handleiding. Wij zijn officieel dealer van Heiss & Söhne en garanderen jou perfecte kwaliteit, snelle levering en uitstekende service. In onze webshop kan je jouw bestelling plaatsen en betalen met creditcard, iDeal, Paypal of via gewone bankoverschrijving. Wij zorgen er dan voor dat jouw aankoop stevig verpakt op reis gaat en netjes bij jou wordt afgeleverd. Bekijk snel de actuele Heisse & Söhne watchwinder collectie.