Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Avanti watchwinders uit de VS

Geplaatst op 28 juni 2021 om 16:16 uur

Op het gebied van kwalitatieve watchwinders zijn er veel merken en modellen beschikbaar. Daardoor is het soms mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Welke high end watchwinder voor jouw horloges van IWC, Panerai, Omega, Breitling en Tag Heuer kan je het beste kopen? Je wilt immers jouw kostbare horloges niet opwinden in een watchwinder van slechte kwaliteit, die jouw horloges meer slecht dan goed doet. Ons advies is dan ook om altijd een goede watchwinder te kopen die jouw horloges veilig en professioneel opwindt.

Orbita Avanti 9 watchwinder

Er zijn een aantal specifieke merken die op dit gebied hun sporen zeker verdiend hebben en daarom ook zeker een goede optie zijn wanneer je overweegt een high end watchwinder aan te schaffen. Een voorbeeld van een merk dat wereldwijd bekend is vanwege haar uitstekende opwindtechniek is het Amerikaanse merk Orbita. In dit blog artikel nemen wij de luxere modellen van Orbita onder de loep, namelijk de Orbita Avanti watchwinders.

De collectie van Orbita kunnen we omschrijven als een waar paradijs voor de echte verzamelaar van automatische horloges. Want hoewel met name Zwitserland bekend staat als zijnde het horlogeland pur sang, is dit merk uit de Verenigde Staten een absoluut begrip op gebied van watchwinders!

Orbita is één van de oudste watchwinder merken en bovendien niet alleen een merk dat staat voor luxe en kwaliteit, het merk is daarnaast zeer innovatief en vooruitstrevend te noemen. Orbita heeft dan ook diverse patenten op haar naam. Zo staat Orbita onder meer bekend om het door hen gepatenteerde Rotorwind System. Dit geavanceerde systeem verzorgt de opwinding van automatische horloges door het zachtjes schudden van het horloge, waar het meer geijkte opwindsysteem (door Orbita genoemd als het Programmable System) in de energievoorziening voorziet door middel van rotatie. Orbita biedt in de uitgebreide collectie diverse alternatieven voor de echte horlogeverzamelaar, aangezien veel watchwinders van Orbita geschikt zijn voor een groot aantal horloges.

De collectie van Orbita watchwinders bestaat uit verschillende series. De Orbita Avanti serie is er daar één van en deze is uitermate geschikt voor de echte verzamelaar. Deze serie is de meest luxe lijn van het merk en dat is zichtbaar door het materiaalgebruik, de afwerking en prachtige ontwerpen. In de Orbita Avanti serie zijn er namelijk watchwinders beschikbaar voor het opwinden van 3 horloges, oplopend tot watchwinders met een capaciteit tot maar liefst 36 automatische horloges. De Avanti serie bevat zeer luxe watchwinders waar stijl en oog voor detail de boventoon voeren.

Orbita kiest met deze specifieke serie voor het gebruik van bijzonder mooi makassar hout, deurtjes van glas en een fraaie voet welke elke Orbita Avanti watchwinder allure geeft. Het hout dat wordt gebruikt voor de watchwinders van Orbita is afkomstig uit Italië. Dat stukje Italiaanse klasse maakt de watchwinders van Orbita extra bijzonder. Voor wat betreft de motoren kiest dit hoogwaardige merk voor het allerbeste. De Zwitserse motoren zijn ongeëvenaard op het gebied van betrouwbaarheid, duurzaamheid en geluidsniveau. Je kunt dus stellen dat een Orbita Avanti watchwinder een topcombinatie is van Amerikaanse ontwikkeling, innovatie, Zwitserse techniek en Italiaanse klasse.

Orbita biedt dus een zeer luxe design en vooruitstrevende technologie. De klassieke designs uit de uitgebreide collectie van de Orbita Avanti watchwinders fungeren niet alleen als een opwindmechanisme voor jouw automatische horloges. Ze bieden daarnaast een veilige opbergplaats voor jouw verzameling, waarbij aan alle voorzorgsmaatregelen gedacht is. Zo sluit de watchwinder met een glazen deurtje, dat ervoor zorgt dat schadelijke invloeden van buitenaf geweerd kunnen worden. Verder heeft men er bij Orbita voor gekozen de watchwinders aan de binnenkant te bekleden waardoor je horloges optimaal beschermd zijn. De rotoren van de Orbita Avanti watchwinders zijn verder individueel instelbaar. Onder meer dat gegeven zorgt ervoor dat de Orbita Avanti watchwinders geschikt zijn voor ieder automatisch horloge, dit ongeacht het merk of model horloge. De watchwinders binnen de Orbita Avanti serie beschikken over alle draairichtingen en overwindprotectie.

De watchwinders van Orbita zijn uitgerust met speciale beschermende horlogekussentjes. Hierop worden de horloges in de watchwinder vastgemaakt. Deze kussentjes zijn vervaardigd uit een soort foam en voorzien van het Orbita logo, voor het ultieme luxe gevoel. De kussentjes zijn passend voor vrijwel alle horloges, maar wanneer je extra kleine horloges hebt zijn er ook speciale extra kleine horlogekussentjes verkrijgbaar.

De Orbita Avanti watchwinders bevinden zich in de hogere prijsklasse. Wanneer je als verzamelaar en liefhebber van automatische horloges een groter budget hebt, is de aanschaf van een Orbita Avanti watchwinder echter elke cent meer dan waard. Een watchwinder van dit kaliber zorgt ervoor dat jouw horloges samen met de watchwinder zelf een absolute eyecatcher zullen zijn in welk interieur dan ook. Een Orbita Avanti watchwinder is een uiting van klasse, stijl en goede smaak en een perfecte opbergplek voor jouw horloges.

In ons assortiment vind je een ruime collectie Orbita watchwinders, waaronder de luxe Orbita Avanti watchwinders. Als officieel dealer kunnen wij helpen met de juiste service en een goed advies. Wanneer je bij ons een Orbita Avanti watchwinder bestelt, ontvang je deze in originele verpakking met 2 jaar garantie. Betalen in de webshop doe je veilig en gemakkelijk, plaats dus met een gerust hart je bestelling!