Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 watchwinder

Geplaatst op 15 april 2021 om 14:46 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe watchwinder voor één horloge zal je merken dat heel veel keus is. Het is dan ook afhankelijk van jouw eisen, voorkeur qua design en budget welke watchwinder voor jou geschikt is. Een aantal aspecten zullen voor elke liefhebber hetzelfde zijn. Denk aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is natuurlijk belangrijk dat je op je watchwinder kunt rekenen, om te voorkomen dat je automatische horloge stil komt te staan. Het is dus van belang dat de watchwinder die je kiest van een betrouwbaar merk komt. Dit heeft als voordeel dat je verzekerd bent van een watchwinder die jouw automatische horloges veilig opwindt.

Een high-end watchwinder merk dat we zeker kunnen aanraden is het Amerikaanse merk Orbita. Orbita maakt gebruik van kwalitatieve Zwitserse motoren die garant staan voor een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Ook op het gebied van de materialen waarvan de watchwinder is gemaakt kiest Orbita bewust voor kwaliteit. Orbita is bovendien een vooruitstrevend en innovatief merk te noemen. Naast de geijkte wijze van opwinding door middel van rotatie (bij Orbita aangeduid als het Programmable System) biedt Orbita ook het door hen gepatenteerde Rotorwind System. Dit systeem verzorgt de opwinding van automatische horloges door middel van het zachtjes schudden van het horloge. Je kunt bij Orbita terecht als horlogeverzamelaar, maar ook als liefhebber die maar een paar automatische horloges in bezit heeft. Ook wat betreft budget zijn er verschillende opties. Je kunt kiezen voor een bijzonder en luxe design uit de Orbita Avanti serie maar ook voor een meer eenvoudig design dat toch zeer functioneel en kwalitatief is. In dat laatste geval bedoelen we de Orbita Sparta watchwinders. In dit artikel lichten we één watchwinder eruit die naar onze mening een uitstekende keuze is voor diegene die een zeer goede watchwinder zoekt maar niet teveel geld wilt besteden.

We hebben het over de Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 watchwinder. Deze specifieke watchwinder is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge en is uitgevoerd in de kleur zwart. Dit model is echter ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren zoals blauw, groen, rood, grijs en bruin. Het design van deze watchwinder mag dan eenvoudig zijn, de kwaliteit is er niet minder om. Ook dit model van Orbita is uitgerust met een Zwitserse motor. Deze staan er niet alleen om bekend zeer krachtig en betrouwbaar te zijn, ze zijn daarnaast ook energiezuinig en vrijwel stil in gebruik. Je kunt deze watchwinder dus met een gerust gevoel op je slaapkamer of kantoor plaatsen. Verderdraait deze watchwinder met de klok mee en tegen de klok in. De watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of model. Orbita biedt met de Sparta Bold 1 Black W05521 watchwinder dan ook een  perfecte watchwinder voor elke liefhebber met 1 automatisch horloge.

Orbita Sparta 1 Bold Black W05521 watchwinder

Een groot voordeel van deze watchwinder is het compacte design. Wanneer je bovendien weet dat deze watchwinder eenvoudigweg functioneert op batterijen zal je beseffen dat deze watchwinder uitermate geschikt om mee te nemen op reis of te plaatsen in een kluis. Orbita maakt daarnaast gebruik van flexibele kussentjes die zijn vervaardigd uit een soort foam. Deze beschermen jouw horloge tegen beschadiging. Voor de meeste horloges zullen deze kussentjes standaard geschikt zijn. Maar wanneer je een erg klein horloge bezit is het ook nog mogelijk een extra klein horlogekussentje erbij te bestellen. Deze kussentjes zijn voorzien van het Orbita logo dat de luxe uitstraling benadrukt.

Kortom, met deze Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 watchwinder kies je voor hoogstaande kwaliteit en een degelijk product. Wanneer je kiest voor dit model kies je voor een watchwinder die wat kwaliteit betreft alles te bieden heeft dat je nodig hebt voor een efficiënte en veilige opwinding van je automatische horloge. Wanneer je budget minder breed is of een zeer luxe design niet voor jou van belang is maar kwaliteit des te meer, dan is deze watchwinder een zeer goede keuze.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Orbita watchwinder. Wij garanderen jou de beste service, nieuwe collecties en scherpe prijzen. Wij verzenden wereldwijd via DPD of Fedex. Uiteraard kan je in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Wanneer je de Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 watchwinder in onze webshop bestelt, of natuurlijk één van de andere kwalitatieve watchwinders van Orbita, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Wil jij jouw automatische horloge liever niet laten stilstaan? Ben jij op zoek naar een goede watchwinder voor 1 horloge die ervoor zorgt dat jouw horloge altijd op tijd loopt? Wacht dan niet langer en kies een Orbita watchwinder die jou verzekert van duurzaamheid, degelijkheid en blijvende kwaliteit!