Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series horlogeboxen voor 12 horloges

Geplaatst op 7 juni 2024 om 11:53 uur

Ben jij in het bezit van meerdere fraaie luxe horloges met een mechanisch (handmatige opwinding) of een quartz (op batterij) uurwerk en wil je ze op veilige en elegante wijze kunnen opbergen? Dan is dit zeker een waardevol artikel voor jou. Wij laten je in dit kader namelijk graag kennismaken met een merk dat op dit gebied zeer interessant te noemen is. We hebben het dan over het merk Benson.

Benson Black Series 12 Serie horlogebox

Benson is een merk van Nederlandse bodem, met een brede collectie watchwinders, horlogeboxen, -kluizen en – etuis. Kenmerkend voor de hoogwaardige producten van het merk Benson, is onder meer de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met een horloge-accessoire van Benson kies je namelijk altijd voor zeer hoge kwaliteit, een aantrekkelijke prijs en een stijlvol design. Benson biedt bovendien accessoires in verschillende prijsklassen, waarmee het merk zijn pijlen richt op een breder publiek. Daarnaast vinden we binnen de collectie van Benson watchwinders met Japanse motoren, maar ook watchwinders met Swiss made motoren, waarmee het merk liefhebbers weet aan te spreken met een diverse persoonlijke voorkeur.

Wat betreft de horlogeboxen en etuis weet het merk ook de nodige diversiteit te bieden. Zo herbergt de collectie van Benson horloge-etuis die afsluitbaar zijn met een rits en de zogenaamde watch roll etuis. Wat betreft horlogeboxen kun je binnen de collectie terecht voor modellen bekleed met een hoge kwaliteit leder, in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo is er de Benson Orange serie, met daarin horlogeboxen uitgevoerd in de kleur oranje. Binnen de Benson leder serie vinden we modellen die afsluitbaar zijn, maar wel zicht op de horloges bieden door middel van een kunststof deksel. In dit artikel besteden we graag speciaal aandacht aan de Benson Black Series 12 serie, welke horlogeboxen biedt met een grote capaciteit voor het opbergen van maar liefst twaalf horloges. Deze horlogeboxen zijn door de grote capaciteit en de  uiterst luxe vormgeving zeer geschikt voor de fervent verzamelaar van mooie horloges.

De horlogeboxen binnen de Benson Black Series 12 serie zijn gemaakt van leder van uiterst hoge kwaliteit. De horlogeboxen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, te weten: zwart, carbon fibre, blauw en donkerbruin. Met het slotje aan de voorkant van de horlogebox sluit je deze netjes af, zodat je jouw horloges op veilige wijze kunt opbergen. Hiermee bied je jouw luxe horloges bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en vuil. De binnenkant van de horlogeboxen is bekleed met een zachte stof in de kleur zwart. Deze inleg benadrukt het luxe karakter van de horlogebox, maar biedt jouw horloges daarnaast ook bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. De Benson Black Series 12 Serie horlogeboxen zijn ook verkrijgbaar in dezelfde modellen, maar dan met een andere capaciteit. Zo biedt het merk deze modellen ook aan met de ruimte voor het opbergen van drie of acht horloges. De horlogeboxen binnen de Benson Black Series behoren tot de beste en meest luxe in hun soort. Niet alleen het materiaalgebruik benadrukt dit gevoel van luxe, daarnaast valt ook de sublieme afwerking en het oog voor detail op bij deze horlogeboxen. Zo is er een zeer fijn stiksel gebruikt voor deze modellen, wat de elegante uitstraling van de horlogeboxen ten goede komt. Daarnaast is het logo van Benson in het leder gedrukt van de horlogeboxen, voor een extra chique uitstraling.

Wanneer jij een veilige opbergplaats wilt aanschaffen voor jouw luxe horloges, die bovendien een echte eyecatcher te noemen is in je interieur, zijn de Benson Black Series 12 Serie horlogeboxen een uitstekende keuze. Je kiest hiermee voor optimale veiligheid en bescherming van je horloges. Bovendien kun je je horloges op deze manier netjes en overzichtelijk bij elkaar bewaren. Je hoeft met een opbergplaats als deze niet meer bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op je horloges of andere onnodige vormen van slijtage. Je voorkomt hiermee bovendien dat je een horloge kwijtraakt, jouw horloges vind je hiermee tenslotte altijd op dezelfde plek wanneer je ze niet om de pols hebt. Met een horlogebox van Benson betaal je daarnaast nooit teveel. De horlogeboxen van het merk zijn dan wel van topkwaliteit, maar aan de andere kant ook scherp geprijsd.

Je vindt de gehele collectie van het merk Benson bij ons in de webshop. Je kunt bij ons dus terecht voor watchwinders, horlogeboxen en horloge-etuis van het merk. Wanneer je kiest voor de Benson Black Series horlogeboxen, ontvang je deze thuis met twee jaar garantie, certificaat en een Benson Black Series doos.

Bestellen gaat gemakkelijk en snel en betalen kan bij ons met verschillende veilige betaalwijzen. Je kunt onder meer kiezen voor iDeal, Paypal, creditcard betaling of gewone bankoverschrijving. Naast de fraaie en hoogwaardige producten van het merk Benson, bieden wij ook watchwinders en luxe horloges van tal van gerenommeerde merken. Het is dan ook zeker de moeite waard voor iedere liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges om eens een kijkje te nemen.