Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design watchwinders voor 12 horloges

Geplaatst op 2 juni 2024 om 08:50 uur

In onze uitgebreide webshop vind je niet alleen prachtige en hoogwaardige watchwinders voor 1 of 2 automatische horloges. Je kunt daarnaast namelijk ook bij ons terecht voor verschillende functionele en stijlvolle watchwinders voor grotere capaciteit.

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder

Wat betreft grotere watchwinders bieden wij van verscheidene gerenommeerde merken topkwaliteit modellen aan. Bovendien herbergt onze collectie modellen met een divers design, waardoor zowel de liefhebber met één automatisch horloge of een paar automatische horloges altijd bij ons terecht kan. Maar ook de fervent verzamelaar met een indrukwekkende verzameling automatische horloges slaagt vrijwel altijd in onze webshop.

Als specialist op gebied van watchwinders hebben wij meer dan 18 jaar ervaring. Met directe contacten met de merken zelf hebben we toegang tot de beste collecties, innovaties en service. Dit zijn belangrijke aspecten wanneer je een horlogeaccessoire voor het opwinden van automatische horloges aankoopt. Immers, een goede watchwinder is niet goedkoop. Je wilt het beste voor jouw automatische horloges en wilt dat ze veilig en professioneel worden voorzien van energie. Er zijn talloze goedkope watchwinders te koop, maar deze raden wij af. Ons advies is om altijd een model te kopen bij een specialist in deze horlogeaccessoires en van gerespecteerd merk waarvan je jarenlang plezier zult hebben. Je neemt toch geen risico met jouw fraaie en wellicht waardevolle verzameling automatische horloges?

Een goede watchwinder is een waardevolle investering voor het behoud en de verzorging van je automatische horloges. Het is dan ook zaak een watchwinder van goede kwaliteit aan te schaffen. Dit doe je uiteraard het liefst bij een partij met verstand van zaken. Wij hebben een jarenlange kennis en ervaring op dit gebied op weten te bouwen. Bovendien zijn wij als officieel dealer van verschillende merken in staat jou de beste service, nieuwste collecties en scherpste prijzen te bieden. In dit artikel vertellen we je graag meer over een aantal modellen uit onze collectie, met ruimte voor het opwinden van maar liefst twaalf automatische horloges tegelijk. Deze watchwinders zijn daarmee uitermate geschikt voor de echte verzamelaar.

De watchwinders die we voor jou hebben geselecteerd, zijn afkomstig van het merk Paul Design. Dit merk heeft steeds gewerkt met ambitie om watchwinders te ontwikkelen van hoge kwaliteit, met een luxe uitstraling en een hoog gebruikerscomfort, tegen een scherpe prijs. De eerste watchwinder waarover we je graag meer willen vertellen, is de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder. Dit model voor twaalf automatische horloges is gemaakt van hout en uitgevoerd in de fraaie kleur Black Apricot. De binnenkant van de watchwinder is zwart, wat een mooi contrast biedt met het exterieur. Dit model is afsluitbaar met een glazen deur die bovendien is voorzien van een high end vingerprint slot. De watchwinder is gemakkelijk in te stellen met behulp van het handige touchscreen, waarmee je in een handomdraai de instellingen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt aanpassen. Het is daarbij mogelijk de instellingen per horloge afzonderlijk te wijzigen, waardoor ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot is verder voorzien van Japanse motoren, van hoge kwaliteit. Met deze motoren voorzie je je horloges gegarandeerd van een veilige en efficiënte wijze van opwinding. Bovendien doen zij hun werk in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Een mooie extra van deze watchwinder, is de ingebouwde LED verlichting. Deze zorgt ervoor dat jouw verzameling automatische horloges altijd direct in het oog springt. Tot slot beschik je met deze watchwinder van Paul Design over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een afstandsbediening.  

De tweede watchwinder met ruimte voor maar liefst twaalf automatische horloges, is de Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow. Deze horlogeaccessoire is aan de buitenkant uitgevoerd in de kleur Black Shadow, wat de watchwinder een geheel eigen uitstraling geeft. Met deze fraaie watchwinder kies je dan ook voor een echte eyecatcher in je interieur. Ook dit model is afsluitbaar met een glazen deur, voorzien van een vingerprint slot. Hierdoor berg je jouw automatische horloges met een extra veilig gevoel op in deze watchwinder. De Japanse Mabuchi motoren zorgen ervoor dat je met dit model probleemloos ieder merk en type automatisch horloge van energie kunt voorzien. Bovendien krijgt ieder afzonderlijk horloge exact de juiste wijze van beweging, doordat je iedere rotor apart kunt instellen wat betreft draairichting en het aantal turns per day. Het instellen gaat gemakkelijk met behulp van het handige touchscreen. Hiermee schakel je desgewenst ook de fraaie ingebouwde LED verlichting in, die van deze watchwinder een ware display voor jouw horlogeverzameling maakt. Tot slot biedt de Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow de programma’s CW, CC en  Alt, een overwind protectie en afstandsbediening. De energievoorziening van de watchwinder zelf verloopt met behulp van een adapter.

De laatste Paul Design watchwinder waar we graag de aandacht even op vestigen, is de Paul Design Gentlemen 12 Macassar. Dit model is gemaakt van hout en uitgevoerd in een fraaie Macassar look. Dit model is net als de voorgaande twee modellen voorzien van energiezuinige en stille Japanse motoren. Daarnaast is de watchwinder afsluitbaar met een deur van mineraalglas, dat extra beveiligd is met een high end vingerprint slot. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunnen voor ieder horloge individueel worden bepaald aan de hand van het handige touchscreen. De speciale ingebouwde LED verlichting zorgt voor een perfect zicht op jouw horloges op ieder moment van de dag. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en afstandsbediening biedt deze watchwinder van Paul Design een compleet plaatje.

De drie beschreven watchwinders van Paul Design worden door ons geleverd met twee jaar garantie en een duidelijke handleiding. Kies nu ook voor een watchwinder van Paul Design, hiermee kies je voor hoge kwaliteit voor je horloges en een zacht prijsje voor je portemonnee!