Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Pro 24.19 B watchwinder

Geplaatst op 28 mei 2020 om 08:03 uur

Voor de echte liefhebber en verzamelaar van automatische horloges is alleen het beste goed genoeg. Ook met betrekking tot hét onmisbare accessoire op dit gebied, namelijk een watchwinder om jouw automatische horloges optimaal van energie te voorzien. Het beste wil niet automatisch ook meteen zeggen het duurste. Binnen de watchwinder markt is er namelijk een zeer groot aanbod aan watchwinders die speciaal geschikt zijn voor de verzamelaar van automatische horloges. De ideale keuze  is een watchwinder met een grotere capaciteit en met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het jonge, Nederlandse merk Benson biedt een ruime collectie zeer kwalitatieve watchwinders, waaronder diverse modellen geschikt zijn voor een groot aantal horloges.

Benson Black Series Pro 24.19.B watchwinder

De Benson Black Series Pro 24.19.B is een voorbeeld van zo’n specifieke watchwinder. Deze watchwinder biedt een absoluut unieke prijs-/kwaliteitverhouding. Deze watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type en heeft een grote capaciteit. Je windt probleemloos en professioneel horloges van merken als Breitling, Rolex, Omega, Tag Heuer of IWC op. De watchwinder biedt ruimte om 24 automatische horloges op te winden, uitermate geschikt dus voor de echte verzamelaar of professional.

Deze unieke watchwinder is voorzien van moderne technologie. Zo stel je middels het innovatieve touchscreen eenvoudig per rotor individueel de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Daarnaast is de watchwinder voorzien van LED verlichting, zodat je als echte liefhebber altijd een goed zicht op jouw ronddraaiende horloges kunt houden. De watchwinder is voorzien van een Japanse kwaliteitsmotoren, die niet alleen energiezuinig maar ook zeer stil in gebruik zijn. Dit zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. De watchwinder biedt bovendien zowel een overwind- als powerwind functie.  Ideaal is de ingebouwde opberglade, welke de mogelijkheid biedt andere horloges, sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen veilig op te bergen. De watchwinder is afsluitbaar met een sleutel en daarbij is het sleutelgat keurig afgewerkt. Verder is de watchwinder voorzien van een speciale zachte stof aan de binnenkant en USB aansluiting aan de achterkant waardoor je bijvoorbeeld ook je mobiele telefoon kunt opladen.

De hoogwaardige materialen die voor deze watchwinder zijn gebruikt zijn onder andere hout, edelstaal en mineraalglas. De watchwinder heeft een zeer luxe en stijlvolle uitstraling en zal hiermee dan ook in geen enkel interieur misstaan. De Benson Black Series Pro 24.19 B is verkrijgbaar in het zwart. De buitenkant is voorzien van 12 verflagen en volledig gepolijst voor een prachtig resultaat.

Met al deze mogelijkheden, luxe uitstraling en functionaliteiten biedt Benson dus een zeer complete watchwinder van zeer hoge kwaliteit voor een mooie prijs. De Benson Black Series Pro 24.19.B watchwinder kan je gemakkelijk bestellen in onze webshop. Deze watchwinder wordt geleverd vanuit voorraad inclusief 2 jaar garantie, certificaat en handleiding.

Als officieel dealer van Benson bieden wij je de nieuwste watchwinder modellen, scherpe prijzen, levering uit voorraad en duidelijke garantie.