Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Paul Design Gentlemen 12 watchwinder

Geplaatst op 22 mei 2020 om 07:55 uur

De verzamelaar en liefhebber van automatische horloges zal een goede watchwinder een vrijwel onmisbaar accessoire vinden. De watchwinder voorkomt dat horloges die niet worden gedragen, stil komen te staan. Een watchwinder of ook wel horlogewinder genoemd, is er in vele soorten en maten. Behalve dat je graag kwaliteit en duurzaamheid ziet bij een dergelijk product, ter behoud van jouw automatische horloges, wil je natuurlijk dat de watchwinder er ook mooi uitziet en past in jouw interieur. Een watchwinder is namelijk niet alleen handig en functioneel, het is ook steeds meer een interieurstuk. Vaak geeft de aanblik van ronddraaiende horloges veel gesprekstof omdat veel mensen niet weten wat het is of wat het doet, maar het er wel heel leuk en interessant uitziet.

Paul Design Gentlemen 12 Macassar

Een watchwinder die we graag uitlichten is de Paul Design Gentlemen 12. Deze watchwinder is een prachtige kast die in verschillende kleuren leverbaar is. Het watchwinder merk Paul Design is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Dit merk voorziet in kwalitatief zeer goede watchwinders voor een uiterst scherpe prijs. Wat betreft de prijs-/kwaliteitverhouding van deze producten is dit merk dan ook een waardig concurrent voor verschillende merken die veel duurder zijn. Paul Design watchwinders worden ontworpen door jonge designers met een passie voor prachtige ontwerpen. De ontwerpen zijn strak, modern en voorzien van hoogstaande technologie. De fraaie designs hebben bovendien een luxe afwerking op detailniveau.

De Paul Design Gentlemen 12 watchwinder behoort tot de beste watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van 12 horloges. Deze watchwinder is uitermate geschikt voor de verzamelaar met een kleine tot gemiddelde collectie. De Paul Design Gentlemen 12 is geschikt voor elk type automatisch horloge, ongeacht merk of type. Je windt probleemloos horloges op van Breitling, Rolex, IWC, Omega, Oris of Tag Heuer. Voor het ontwerp is gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals hout en glas. De bekleding is zwart van kleur en geeft een luxe uitstraling. Wat betreft de kast is er de keuze uit de kleuren Black Apricot, Black Shadow en Macassar.

De Paul Design Gentlemen 12 watchwinder beschikt over Japanse motoren die zeer energiezuinig zijn. Een van de vele voordelen van de watchwinder is dat ze voorzien zijn van zeer moderne techniek. Door middel van het touchscreen stel je de functies precies in zoals jij wilt en waardoor jouw horloges optimaal opgewonden worden. Je kan voor elke rotor individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Bovendien beschikt deze functionele watchwinder over LED-verlichting, om de horloges goed in het zicht te houden. Als bijzondere extra’s heeft deze watchwinder een vingerprint systeem om de deur te openen en sluiten, en kan je de watchwinder instellen/bedienen via de afstandsbediening.

Als officieel dealer van Paul Design hebben wij de allernieuwste watchwinders op voorraad of zeer snel leverbaar. Elke watchwinder wordt geleverd met minimaal 2 jaar garantie en handleiding.